متاسفانه هنوز همون بادکنکی هستم که بودم..
سفیدی چشمام خون افتاده و هردو کامل قرمز هست!
پلکام ورم داره ولی فکر کنم امروز یکم از دو روز قبل بهتره و میتونم چشمامو باز کنم...
راستی از گوشه چشمام کلی ترشحات سفید بیرون میاد؛ گفتم نکنه چشمام عفونت کرده! ولی انگار مشکلی نیس..
دیروز رفتم تامپونها رو دراوردم... (یعنی فردای عمل) اصلا درد نداشت. هیچی هیچی..
تامپون رو که دراورد و باند زیر بینی رو باز کرد دیدم کلوملا و زیر پره هام جای بخیه داره..
پره هامو از داخل کوچیک کرده..
من انحراف تیغه هم داشتم و ته یکی از مجراهام استخوانش بسته بود. دکتر برام شکونده اونو. هرچند هنوز کیپ هست و چیزی حس نمیکنم..
حالا ته بینیم دو تا تلق هست که هفته بعد درمیارم..
با وجود تلق هم اون بینیم که از اول راهش باز بود داره هوا میره و میاد که گاهی بخاطر تلق قلقلکم میده و عصبی میشم! ولی اون بینی که انحراف داشت کیپ هست کماکان.
در مورد خوراکی:
دکتر بمن گفت انبه و اناناس نخور زیاد چون گرمی هست و جوش میزنی (جاتون خالی خانواده محترم انبه رو با موز و اناناس میریختن توی میکسر کنجد و عسل هم قاطی میکردن همه بصورت یکدست در میومد من لطف میکردم و نوش جان میکردم! دیگه از دیروز که دکتر اینجوری گفت تعطیل شد 😥...)
از روز عمل تا امروز فقط مایعات خوردم... جالبه که وقتی مایعات نمیخورم تب میکنه بدنم ولی بمحض خوردن مایعات تب قطع میشه..
دکتر بمن گفته آب کرفس؛ آب هویچ؛ آب سیب رو زیاد مصرف کن ولی اناناس بعلت گرمی روزی یه برش بیشتر نخور!
برای روی بخیهها بهم پماد استریل چشمی جنتامایسین داده که روی زخم ها رو چرب نگه دارم و البته خاصیت استریل کننده و ضد عفونی کننده هم داره و زودتر خوب بشه..
یکسری هم قرص و کپسول و قطره دارم که باید مصرف کنم.
راستی بچه هایی که میخواید عمل کنید یادتون نره حتما حتما یدونه بالش گردنی سایز بزرگ یا متوسط بخرید...
خیلی عالیه نمیذاره سرتون رو بچرخونید... چون همونطور که در جریانید یک ماه اول باید به پشت خوابیده و سر صاف و بالاتر از بدن باشه.
خب من برم ... دوباره از زیر بینیم خون راه افتاد...
راستی کسی راه حلی برای این خونریزیها نداره؟ همش از سوراخای دماغم خون میادددد....