دکتر "هومن فرهنگ مجد" تخصص گوش و حلق و بینی.چندین بار مطبش رفتم چون خیلی از کسانی که تحقیق زیادی راجب جراحان بینی کرده بودن دکتر فرهنگ رو به من پیشنهاد دادن.دکتر خیلی مودب و مهربونه.پشتیبانی قبل و بعد از عمل خوب هست.دو عدد منشی داره که یکی بینیش فانتزی و دیگری بینیش کج می باشد😊به شدت بداخلاق و جدی هستند و به گفته یکی از بیماران این منشی ها هشت سال پیش جراحی کردن با دکتر فرهنگ.
یه چیزی در مورد دکتر فرهنگ اینکه حدود هفت هشت سال پیش دکتر نیمه فانتزی عمل میکرده.بنابراین نمونه های عمل شده دکتر فرهنگ به دو گروه نیمه فانتزی و طبیعی تقسیم میشن.الان دکتر طبیعی کاره البته به نظر من یه مقدار هنوز دستش به نیمه فانتزی میره و به همین دلیل من بی خیالش شدم.چند نمونه واقعا خوشگل دیدم تو مطبش که بینیهاشون بی نقص بود.نمونه معمولی دیدم و نمونه ورمی و کج هم دیدم.حالا نمیدونم اون کجی مال ورمه و از بین میره یا نه.
دکتر کلینیک مبین تو پاسداران عمل میکنه و دستمزدش با کلینیک جمعا ده و پونصد میشه.به من اینجوری گفت.
حق مشاوره اش هم رایگانه.اکثر بیماران راضی بودن هم تنفسی و هم ظاهری.عملهای سخت انحراف و پولیپ و اینجور چیزا هم تو کارنامه اش داره.
جمع بندی دکتر فرهنگ:اگه بینی نیمه فانتزی میخواهید بهترین گزینه هست ولی اگر طبیعی میخواهید نه،چون یهویی دیدین کوچیک کرد.چند در میون کوچیک میکنه😁
برای بینی استخوانی پیشنهاد میشه.
بینی استخوانی یکی از بیمارانش رو زیادی کوتاه و کوچیک کرد.خوده دختره به شدت خوشحال و راضی بود ولی من واقعا تعجب کردم از این همه کوچیک و فانتزی شدن بینیش و به صورتش هم نمیومد.من اصلا همینو دیدم دیگه ترسیدم کلا.چون کوتاه بود،نوک بینیش هم بد متاسفانه...
راستی کبودی و ورم بعد از عملش خیلی کمه و برای آقایون هم گزینه خیلی خوبیه چون بینی آقایون رو به شدت طبیعی درمیاره