2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015420 بازدید | 66527 پست
نیمرخامو دوست دارم از روبرو نه نوکش بزرگه 

بينيتون خيلي خوبه كه

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
پیوستم ؛ ولی چه پیوستنی! شایلین هستم در نقش بادکنک!

😄😄😄😄😄

یادمه گفتی خواهرت هم خیلی ورم داشت اون اشکالی نداره گذاراست ان شاالله که از نتیجه ی نهایی راضی باشی.راستی منو از فضولی نجات بده بگو بالاخره پیش کدوم دکتر رفتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مباركه عزيززززززم

ايشالا روز به روز بهتر و بهتر هم ميشه

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

بچه ها تا حالا دیدین کسی با عمل نمک چهرش بره، کاش میتونستم خودم خودمو عمل کنم ، اینطوری میدونستم دقیقا چی میخوام، راستی اون مرکز جراحان طب رو میشناسین طراحی سه بعدی میکنه 

بچه ها سلام به روی ماهتون خداروشکر من حالم خوبه فقط بیش از حد تصورم ورم کردم.  از پیامهای سر ...

شایلین جون مبارکهههههه

به جمع عمل کرده ها خوش اومدی😍

خداروشکر که همه چیز خوب بوده 

امیدوارم زودی بهتر شی و بیای و برامون بنویسی❤️ 

من میدونم شایلین با سامی برداران رجایی و احمدی عمل نکرده .. چرا اینقد سختش میکنین .. مطب گردیاشو بخونید مشخص میشه با کی عمل کرده .. متاسفانه من باقی مطب گردیاشو نخوندم نمیتونم نظر بدم .. ولی یکی با یکی از دکترایی که تو مطب گردیاش گفته عکب کرده بالاخره 😃😉😆

بچه ها دکتر یعقوب افشار رو میشناسین ؟ ابداع کننده روش میکرو راینو پلاستی ، میگه تو این روش اصلا کبودی ورم بخیه از بیرون وجود نداره و  ریسکهای احتمالی حاصل از شکستن استخوانها رو نداره

شایلین جان این جوری که کنجکاوتر شدیم من هی سر می زنم ببینم بالاخره کسی افشاگری می کنه با کی عمل کردی   در هرحال مبارکه عزیزم ایشالله بینیت عالی بشه . از طرف یه فضول بی صبر

بسلامتی عزیزم انشاالله همونی که می خواستی بشه 😍دیگه از مطب گردی راحت شدی من که همچنان  در حال تحقیقم ☹

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)

سلام دوستان.من تا الان خواننده خاموش بودم ولی دیگه یه کاربری ساختم و منم اومدم تو جمعتون.

من چند ساله میخوام بینیمو عمل کنم ولی قسمت نمیشه.اونقد تحقیق کردم که دیگه خودم یه پا دکتر شدم😁

مطب دکترهای زیادی رفتم و راجب دکترهای زیادی تحقیق کردم و اطلاعات دارم.ولی واقعا واسه عمل میترسم.ترس از بیهوشی و جراحی یه طرف،ترس از بد شدن بینیم و اینکه به صورتم نیاد هم یه طرف...

بینیم استخونیه و فقط و فقط تاکیدم روی بینی طبیعی هست که هیچکس نفهمه عمل شده.تا الان که دست رو هر دکتری گذاشتم یه ایرادی از توش دراومده😃

خلاصه که امیدوارم بتونیم به هم کمک کنیم تا هممون بهترین نتیجه رو بگیریم😍😘

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)

شایلین جون و هر کسی که تازه جراحی کرده حواستون باشه آب کرفس جزو آب میوه های ممنوع در دوهفته بعد از جراحی هست.چون فشار رو میندازه و باعث خونریزی میشه اصلا دو هفته اول نخورید.بعد از دو هفته اوکیه.دو هفته اول آب آناناس و آب انبه الانم تو این فصل آب هندونه خیلی خوبه

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)
2810