2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015422 بازدید | 66527 پست
دکتر اسلامی جو هم دقیقا همون حرف های عامری رو بهم گفت و قیمت ۱۵ سبک کارشو می پسندم یکی از دوستام هم ...

مرسی گلاب جان از شرح مطب گردیت🙏🏻

اون دوستتون ک با کوچک زاده عمل کرده اصلا مشکل تنفسی نداره،ک مثلا نفس صدا بده یا تو ورزش نفس کم بیاره؟ یا افتادگی بینی و...

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

نه مشکل تنفسی که نداره و نفسش صدا نمیداد یکی دیگه از دوستام با امیری زاد عمل کرد اوایل خیلی نفسش صدا داشت ولی امسال که دیدمش اوکی بود ولی خودش بهم توصیه کرد برم پیش یحیوی 

بینی خودش به صورتش میاد ولی جالب نیست بنظر من خودش میگه بی نمک شدم چون بینیم قوس نداره یکمم ناقرینگی داره 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستان عزیزم  (خاموش و غیر خاموش که همه برام عزیزید!) راستش الان که مینویسم دقیقا ...

دختر خوب شایلین عزیز امیدوارم بهترین نصیبت بشه واسه خداحافظی خییلیی زوده حالاحالاها باید باشی واسه ما و بقیه بچه هایی که پی نوشت واسشون گذاشتی  

نه مشکل تنفسی که نداره و نفسش صدا نمیداد یکی دیگه از دوستام با امیری زاد عمل کرد اوایل خیلی نفسش صدا ...

مرسی عزیزم🌷

یحیوی الان نوبت نمیده.چندماهه ک گفته زمان نوبت دهی اعلام میشه.

یسریام میگن جدیدا چون پرکار شده و تعداد عملاش رفته بالا از تمیزی کارشم کم شده...

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

شايلين تعجب ميكنم چطور بي سرو صدا رفتي نوبت گرفتي و عمل انجام دادي.كاش حداقل بگي با كدوم دكتر تصميم گرفتي عمل كني.باور كن كسي بخاطر تصميت هيچوقت دكترشو انتخاب نميكنه😐😐😐

نميدونم چرا بعضي از آدما فكر ميكنن خيلي تو زندگي ما تاثير ميزارن.بخدا شايلينم مثل باقيه دوستان كه تصميم ميگيرن با دكتري عمل كنن و باهاش اوكي ميكنن  تاثيري روي انتخاب ما نميازاره .ما ماهها و شايد سالها از اين تاپيك داريم استفاده ميكنيم و تحقيق ميكنيم تا دوستانه دور هم درباره دكتراي مختلف بررسي و تحقيق انجام بديم.اصلا درست نيست كه امثال شايلين يكدفعه تصميمشونو بگيرن و خداحافظي كنن.جمع شديم دور هم كه هركس عمل كرد بعدش مثل خيلياي ديگه بياد و نظرشو بگه.اگه بخوايم هركدوممون بعد از تصميم به عمل فورا بريم از تاپيك و فراموش كنيم همه ي اونايي كه كمكمون كردن تا تصميم بهتري بگيريم پس خيلي بي انصافيم.واقعا از حركت شايلين ناراحت شدم.اصلا فكرشو نميكردم همچين شخصيتي داشته باشه.الانم اميدورام خودش بياد و بخونه و جوابمو بده

شايلين هرچي اطلاعات داشت و هر دكتري رو كه رفت و بررسي كرد صادقانه اومد و وقت گذاشت و نوشت واسه ما. به نظرم اين يه مقدار بي انصافيه بگيم امثال شايلين يكهويي خداحفظي كنن برن! ايشون بيشتر از اينكه اطلاعات بگيرن اطلاعات دادن من خودم به شخصه مديون  مطب گردي و اطلاعات ايشون و خيلي دوستان ديگه هستم. 

من خيلي دوست دارم بعد از عملشون برگردن و باز هم اطلاعات به ما بدن ولي حتي اگر اين كارو نكنن باز هم تا همينجاش سنگ تموم گذاشتن

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
دکتر اسلامی جو هم دقیقا همون حرف های عامری رو بهم گفت و قیمت ۱۵ سبک کارشو می پسندم یکی از دوستام هم ...

ممنون از اطلاعات خوبت. من يه مدت دنبال كار دكتر كوچك زاده بودم. ايشون كارش قشنگه بچه هايي كه باهاش عمل ميكردن يا ميخواستن عمل كنن يه گروه تل گرام داشتن(البته دو سال پيش) . من با يكيشون در تماس بودم. ناراضيهاي دكتر بيشتر از ناهمواري روي سطح بيني (استخون بيني) وقتي دست ميزدن ناراحت بودن و سايز بيني. البته به نظرم كوچك زاده به سايز بيني دست ميزنه و كوچيك ميكنه سايز رو. منافي هم ازش نمونه ديدم خيلي خوب بوده ولي قبل عمل هم خوب بود بيني طرف. بعد از بررسي هاي زياد به اين نتيجه رسيدم منافي جزو دكترهاي بسيار خوبه ولي سايز بيني رو خيلي تغيير نميده. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

بچه ها سلام به روی ماهتون

خداروشکر من حالم خوبه

فقط بیش از حد تصورم ورم کردم. 

از پیامهای سراسر محبتتون بی‌نهایت سپاسگزارم

شاید باور نکنید ولی قبل عمل تک تک پیاماتون رو خوندم و ارامش گرفتم

بچه‌ها من خداحافظی نکردم که از سایت برم!

خداحافظی و کسب حلالیت کردم چون نمیدونستم از اتاق عمل برمیگردم یا نه. حتی شاید حرف درستی نباشه اما من وصیت‌نامه‌ام رو هم نوشته بودم.‌ و نامه‌ای برای خداحافظی از خانواده ام.

یه حال عجیبی داشت شب عمل. شاید چون خبر فوت اون دختر ۱۸ ساله مصادف شده بود با زمان عمل من؛ خیلی خودمو به ته خط تصور می‌کردم...

از مردن نمی‌ترسم اما انگار حس میکردم فرصت بسیار محدودی دارم تا به یه عالمه آدم که دوستشون دارم بگم که برام عزیزن.‌. بگم جملاتی رو که شاید آخرین فرصت باشه...

بهرحال اونشب شب سختی بود و بخیر گذشت.

خداییش از محبت تک تک دوستام ممنونم.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
بچه ها نظرتون درمورد دکتر لقمانی که اصفهان هست چیه ؟ سبک کاراش رو دیدین که چجوریه ؟

نمیشناسمش... امیدوارم اصفهانیای سایت بتونن کمکت کنن..

اما عزیزدلم چرا اسم کاربریت اینهمه غمگینه؟ کاش میشد مثبت و پر انرژی انتخابش کنی دوست خوبم.

امیدوارم هیچوقت دلت غم نبینه، اونم اندازه یه کوه!!!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
2810