2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  عزیزم . قطعا ورمه . منم بعد از گذشت 2 ماه و 20 روز پره بینی سمت راست از داخل ورم داره .&n ...

اااا تنفستون چجوریه؟از داخل نگاه میکنید چجوریه؟

برای حاجت دل خواهرم یه صلوات میفرستین؟
والا من خودم دنبال دکتر هستم. دکتر جهاندیده یکی از دکترهایی هست که منم مد نظر دارم ایشون رو ولی هنوز ...

دوست من پیش جهاندیده عمل کرده.خودش خیلی راصیه. خیلی طبیعی عمل کرده. اصلا معلوم نیست که عمل شده. ولی من مشکلم اینجاس که انقدر طبیعی نمیخوام. چون بینیم خوبه واقعا. فقط چون به خاطر انحراف میخوام برم زیر تیغ میگم تغییر کنه حداقل

خیلی ممنون عزیزم فقط ی مشکل دارم..شنبه عمل دارم و شانس بدم پریود شدم...مشکلی نیست ب نظرتون؟

سلام میبخشید دیر جواب دادم خیلی سرم شلوغ بود امیدوارم که همه چی به خوبی پیشرفته باشه واستون 

شماره تماس دکتر هوشیار عباسی و دارین؟

دوست من پیش جهاندیده عمل کرده.خودش خیلی راصیه. خیلی طبیعی عمل کرده. اصلا معلوم نیست که عمل شده. ولی ...

عزیزم دوستتون خودش راضی هستش یا واقعاً خوب شده؟ چون منم فقط میخوام انحراف بینیم گرفته بشه و ی کم کوچک بشه بینیم اونم نه خیلی زیاد در اصل طبیعی که ایراد نداشته باشه دوست دارم. چون بعضی از دکترها به اسم طبیعی خیلی خوب کار نمیکنن و خرابکاری میکنن. البته من کارهای نیمه فانتزی هم از ایشون تو پیجشون دیدم. بعضی از کارهاشون قوس دار بود و میشه گفت نیمه فانتزی.

سلام بچه ها خوبین  دلم براتون تنگ شده بود دماغاتون چاقه  چه خبرا عملی جدید نداریم

چطوری ؟خیلی وقت بود سر نزده بودی ....

فک نکنم جدیدا عملی داشته باشیم.

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
دوستان چطور وارد اینستای برادران بشم میخوام نمونه هاشو ببینم ؟

عزیزم چون پیجشون پرایوته باید خودتون اکانت داشته باشین و بعد request بدین . آدرس پیجشون:

instagram.com/dr.baradarann

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
اگه استخونیه بینیت نمیخات بزنی  تو کجایی دختر بینیت خوشمل شده ؟ باید عکس بدیا

سلام عزیزم...خوبم...شما چطوری؟  

راستش سوراخای بینیم کوچیک بزرگه  نمیدونم چجوری میشه...درست میشه یعنی؟

2810