سلام
بله من وقت عمل گرفته بودم از ایشون. ایشون هنوز هم از نظر من دکتر کم ریسکی هستند، کاراشونم قشنگه و میشه بهشون فکر کرد...
اما دوتا نکته منو مردد کرد:
یک، موضوع اون قوزی که دیدم کنار بینی خیلیها زده بود: البته درسته که هر دکتری دارای خطا هست؛ لذا اگه خطای دکتری در حد یک برامدگی کوچک کنار بینی باشه یعنی اون دکتر کمریسک محسوب میشه.. (در قیاس با مشکلات حاد تنفسی و کجی و ...)
اما چون تعداد آدمهایی که دیدم اون قوز رو داشتند زیاد بود (بعضا حتی قوز بزرگ بود!!) این رفته بود روی مخم!
دو، تعداد عمل در روز: دکتر ابیانه ۵ عمل در روز انجام میدهند. البته اینم عادی هست! چون بقیه دکترها هم اکثرا تعداد عملشون در روز ۵ به بالاست...
نمیخوام بگم این موضوع ضعف هست، نه نیست، عادی هست، چون قطعا اگر ضعف بود حتما قانونی یا محدودیتی برای تعداد عمل پزشکها در روز لحاظ میشد؛ اما بلحاظ حس شخصی خودم ترجیح دادم بیشتر بررسی کنم...
در هر دو صورت هر دو دلیلی که من داشتم برای انصرافم دلایل بحرانی نبودند و اصلا شاید از نگاه خیلی افراد بیشتر حساسیت شخصی باشد تا دلیل محکم و منطقی...
اما مهمترین موضوع برای انتخاب پزشک این هست که حستون مثبت باشه ولی همین موضوعات ساده ای که در بالا گفتم باعث شده بود حس من به ایشون صددرصد نباشه...
لذا انصراف دادم و خداییش ایشون در کمال متانت و احترام و بدون کوچکترین ناراحتی و حتی سوال خاصی مبلغ منو بلافاصله در روز تعطیل به حسابم کارت به کارت کردند. یعنی حتی به فرداش هم نکشاندند!..
این موضوع برام خیلی جالب و ارزشمند بود.