2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست
اولین تجربه مطب گردیم با یه ضدحال شروع شد.دکتر محمد گلی که فقط 4شنبه ها میاد قزوین و باقی روزا تهران ...

یکی از دوستان نزدیک باهوشون عمل کرده بود حدودا ۵ سال پیش بینی بی نهایت کوچیک خیلی با تاکید ،خود مدل بینی قشنگ بود ولی اصلا با اون صورت هم خونی نداشت 

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از دوستان نزدیک باهوشون عمل کرده بود حدودا ۵ سال پیش بینی بی نهایت کوچیک خیلی با تاکید ،خود مدل ...

دوستتون قزوینی ان؟

میخواستم برا عمل برم پیش گلی، ولی اصلا حسم یجوری شد بهش. دیگه شاید یا تهران بیام یا برم رشت.

دوستان میتونید بگید تحقیقو از کدوم دکتر شروع کنم؟

دوستتون قزوینی ان؟ میخواستم برا عمل برم پیش گلی، ولی اصلا حسم یجوری شد بهش. دیگه شاید یا تهران بیام ...

نه تهران هستند

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)

دوستان یه مشاوره بهم میدید:

اگر یکی از اقوام نزدیک تو بیمارستان(دولتی تو کرج) تو اتاق عمل کارکنه(بخشی غیر از جراحی پلاستیک) و با پزشکای جراحی پلاستیک دوست باشه، ممکنه این آشناییت باعث بشه اونا بینی آدمو خوب دربیارن؟ 

یا اصلا به ریسکش نمی ارزه؟

بچه ها چطور تو تاپیک میتونم پیداکنم که آیا مامان کمیل از عملش با ابیانه چیزی نوشته یا نه؟ کسی خبر دا ...

عزیزم مامان کمیل با دکتر برداران عمل کردن، نه ابیانه

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
رفتارشون خیلیییی غیر حرفه ای بوده...!!! عزیزم دکتر گلی ناراضی هم کم نداشتن(البته من خودم از نزدیک ن ...

به نظرم دکتردر حد متوسطه، اکثر بینیها پروجکشنشون زیاده. با خودم گفتم شاید اگه اوکی کنم عملو باهاش، بتونم روز قبل عمل تاکید کنم چجوری میخوام و اونم همونجوری دربیاره. آخه تو قزوین دکتر خوب میشه گفت نداریم همه متوسطن یا خیلی ضعیف.از سر ناچاری رفتم

به نظرم دکتردر حد متوسطه، اکثر بینیها پروجکشنشون زیاده. با خودم گفتم شاید اگه اوکی کنم عملو باهاش، ب ...

سلام یکی از دوستامون به نام مهرانا95 تو قزوین عمل کردن . یلی هم راضی بودن .پیداشون کنید و ازشون سوال کنید 

به نظرم دکتردر حد متوسطه، اکثر بینیها پروجکشنشون زیاده. با خودم گفتم شاید اگه اوکی کنم عملو باهاش، ب ...

به نظر من چیزی ک سبک کار دکتر باشه و تو اکثر عملها دیده بشه بخاطر یکنفر تغییر نمیکنه.نه اینکه نخواد، اصلا مدلش اونجوریه.

بینی همون چیزی میشه ک اکثرا تو پیج اون شخص هست.

یا مثلا مدل بینیتونو توپیجش پیدا کنیید و بعد عملشو ببینید دوست دارید یا نه...

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بچه ها یک چیز دیگه بگم برم. این برخوردی که من ازش گفتم مربوط به منشی دکتر برادران بود (که برادر آقای دکتر هستن) شاید خود دکتر از این برخورد غیر حرفه ای خبر نداشته باشه. من هنوز برخورد دکتر سامی رو یادم نمیره تا فهمید من از خارج از کشور اومدم و به  منشیش تماس گرفتم ولی منشیش برام وقت عمل نذاشته گوشی رو برداشت زنگ زد به منشی دعواش کرد سریع هم گفت همه برنامه های فرداشو کنسل کنن که منو عمل کنه. پس شاید منشی برادران این برخورد زننده رو داشته ولی به من خیلی برخورد. جدای از این حرفا من با یک مورد از خانومهای اینستا که با ایشون عمل کردن در تماس بودم که خیلی راضی بودن ولی گفتن تنفسشون مثل قبل نیست و بینیشون بعد از 9 ماه کیپ میشه ولی با این حال راضی بودن. من یه مقدار بیشتر تحقیق میکنم روی این قضیه و بهتون میگم نتیجه رو

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
[QUOTE=101188023]عزیزم مامان کمیل با دکتر برداران عمل کردن، نه ابیانه[/QUOTE woooooooow پس من چرا ه ...

بله راضین.فک میکنم تو تاپیک هم گفتن.اگه مایلین بیاین گروه واتس اپ اونجا مامان کمیل جان هستن.

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
2810