2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
خخخخ من کلا اینجوری ام؛ تمرکز میکنم روی یک دکتر و تحقیقات وسیع راه میندازم، تمام آمارشو در میارم و ...

عزیزم میشه جواب سوالم رو بدید؟⚘

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
ممنونم شایلین عزیز ❤️ مطب گردی دکتر سامی شما رو خوندم 👌🏻  کسی میدونه چرا اینقدر گرون میگیره؟ ...

چون برند شده. راهی که دکترهای جوانی مثل برادران تازه اولش هستند رو سامی تا ته رفته!

سامی توی بینیهای ترمیمی شدید، شکستگی شدید و گوشتی شدید خیلی ماهر هست. بدیهی هست که قیمتاش میره بالا چون هرکسی نمیتونه اونا رو انجام بده..

اما عمل کردن بینی های کم کار پیش سامی؛ مثل مسافرکشی کردن با خودروی بنز هست!!!🤣

نمیصرفه!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شایلین عزیز من با ثابتی هم چند روز دیگه مشاوره دارم، نظرت رو بهم میگی☺️ بهرحال شما منو دیدین از نزدی ...

عزیزممم. شما لطف داریییییی

منم خوشحالم که یه دوست بسیار مهربان و انرژی مثبت رو از نزدیک زیارت کردم 😍

من خیلی کم مطب ثابتی بودم... راستش گزینه من نبود، خیلی بررسی تخصصی روی کاراش ندارم

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
عزیزم میشه جواب سوالم رو بدید؟⚘

چی بود سوالت

چی بود سوالت

شما با بررسی هایی ک کردید هیچ اختلال تنفسی از دکتر برادران پیدا نکردید؟؟!

و اینکه بینیها توی مطبشون مثل عکسای پیجشونه؟(البته منظورم عکسای بلافاصله بعد عمل نیست،عکسایی ک چندروز تا چندماه از عملشون گذشته باشه)

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
شما با بررسی هایی ک کردید هیچ اختلال تنفسی از دکتر برادران پیدا نکردید؟؟! و اینکه بینیها توی مطبشون ...

در مورد اختلال تنفسی:

یک خانومی بودند که مشکل خشکی تنفس داشتند و دکتر بهشون یک دوره مصرف اسپری بینی تجویز کرده بود.

در مورد بهتر بودن اینستا یا واقعی:

واقعن سلیقه است، چی بگم...🤔

در مورد اختلال تنفسی: یک خانومی بودند که مشکل خشکی تنفس داشتند و دکتر بهشون یک دوره مصرف اسپری بینی ...

ممنون 🌹

پس راحت نفس میکشیدن.چون تو پیجش توفیلم یکی رونفر تنفسسون سخت هست برای همین پرسیدم.🤔

منظورم از بهتر بودن اینه، خب تو پیجش کیس هایی هستن ک واقعا قشنگ نشدن بخصوص پره هاشون.و انگار یه سری ایراداتی داره بینیشون، میخواستم ببینم از لحاظ تمیزی کار بهتر از پیجشون بود؟

بچه ها قرار بود امروز خواهرم بره مطب برادران من براتون بيام از مطب گردي بگم. متاسفانه به خواهرم اجازه ندادن بره نمونه ببينه گفتن مطب شلوغه درصورتي ميتونيد بيايد نمونه ببينيد كه هزينه مشاوره رو بديد (درصورتي كه من ايران نيستم چيو ميخواد بررسي كنه). من خودم جداگونه بهشون پيام دادم كه من ايران نيستم و لطف كنيد بذاريد خواهرم بياد نمونه ببينه تا اگر اوكي شد من وقت عمل بگيرم كه در جواب گفتن افرادي مثل شما كه خارج از كشور هستن بسيارند اگر قرار بر اين باشه ما به تمام بستگانشون اجازه بديم براي تماشا تشريف بيارند به خدا براي خودمون توي مطب جايي نميمونه. جالبه نمونه ديدن رو ميگن تماشا مثل اينكه ما ميخوايم بريم فيلم ببينيم لذت ببريم.

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
بچه ها قرار بود امروز خواهرم بره مطب برادران من براتون بيام از مطب گردي بگم. متاسفانه به خواهرم اجاز ...

وا چه عجیب!!!میگفتید ماهم بیکار نیستیم ندیده و تحقیق نکرده ازون سر دنیا بیایم یه راست برای عمل آخرشم مورد پسندمون نباشه...

حتما خیلییییی شلوغ بوده اعصاب نداشته اینو گفته!!

وا چه عجیب!!!میگفتید ماهم بیکار نیستیم ندیده و تحقیق نکرده ازون سر دنیا بیایم یه راست برای عمل آخرشم ...

والا من فكر نميكنم مطب شلوغ باشه. ميتونست بگه يه روز ديگه مثلا از اين ساعت تا اين ساعت بيايد نه اينكه كلا بگه ما نميتونيم اجازه بديم بستگان واسه تماشا بيان. من اين برخوردشون رو اصلا دوست نداشتم. ولي باز چيزي نگفتم شايد من بد برداشت كردم 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
والا من فكر نميكنم مطب شلوغ باشه. ميتونست بگه يه روز ديگه مثلا از اين ساعت تا اين ساعت بيايد نه اينك ...

درسته. به هر حال هرکی میخواد عمل کنه باید بتونه بره مطب دکتر همینطوری کیس ها رو بررسی کنه اونم نه یکبار چندین و چندبار...

پس بچه هایی ک میرن مطب برای دیدن نمونه ویزیت میدن قبلش؟!

دوستان سلام... 

شایلین جان که من این مدت اخیر از نظراتش خیلی استفاده کردم و لذت بردم و کمک کرد به هدفم نزدیک تر بشم (به خصوص در مورد دکتر سامی که جز گزینه های اصلی من بود و همین طور دکتر نادریان) منو تشویق کرد که تا جایی که می تونم تو تاپیک مشارکت فعال داشته باشم. منم سعی خودمو می کنم و خوشحال می شم با هم تبادل نظر داشته باشیم... ☺ هر چند که تجربیاتم از راه دوره...

من خودم تقریبا جز تازه کارای حیطه عمل بینی هستم  و دو سه ماهه دارم با جدیت تحقیق می کنم.

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 

بچه ها طی تحقیقاتم دکتر زینلی گزینه اول من برای عمل بینی هست. من شخصا سبک کاریشون رو کاملا می پسندم و با توجه به فرم صورت و بینیم و کارایی که دیدم فکر می کنم ایشون بتونه بینی که مد نظرم هست رو برام دربیاره. 

اگر به کارهاشون دقت کرده باشین می بینن که دکتر تقریبا یه الگوی ثابت با کمی تغییرات برای هر فرد داره.

شایلین جان شما اطلاعات خاصی در مورد دکتر داری؟ جزو گزینه هایی که تحقیق کردی بوده؟

بقیه دوستان چه طور؟

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 
2810