2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان.

زنگ زدم مطب دکتر فرهنگ که وقت بگیرم ولی منشی بی ادبش خیلی بد حرف زد باهام.توی اینترنت هم چند نفر ناراضی دیدم ازش.وای خدا چیکار کنم من کلی تحقیق کرده بودم.کلی ناامید شدم چون همه کارامو کردم.آزمایش هم دادم😭😭😭

کمکم کنید بچه ها...یه دکتر خوب واسه بینی استخونی بگید بهم.بینی طبیعی ظریف میخوام😫

سلام من یه نطر کلی بدم برم. به نظرم واسه هر دکتری یه روز باید وقت بزاری و کلی نمونه ببینی ولی اگر هم ...

ممنون عزیزم مشکلم اینه نمیتونم زیاد تهران بمونم و یا چند بار برم  وگرنه مطمئنا باید برای هر دکتر ی روز وقت گذاشت

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز  من سه شنبه ۵ شهریور پیش حسنانی نوبت مشاوره گرفتم و قراره برم پیش رجایی و برا ...

عزیزم برادران سمت سعادت اباده

حسنانی سمت ونک

خیلی دور نیستند ولی همونطور که نوشین جان گفتند شما با توجه به اینکه تهران نیستی اینجوری فرصت جمع بندی کردن پیدا نمیکنی

پیشنهادم این هست که حسنانی و ثابتی رو باهم برو

چون توی یک ساختمون هستند

برادران رو یکروز دیگه برو

چون برادران مطبش خلوته و سختتر میشه نمونه پیدا کرد لذا یکساعته بری تقریبا به نتیجه ای نخواهی رسید

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

یکبار رفتن کمک کمی میکنه...

من سه بار (حدود ۹ ساعت!) رفتم مطب حسنانی

دوبار طولانیییی (۸ ساعت!) رفتم سامی

دوبار طولانیییی (حدود ۸ ساعت!) رفتم ابیانه

یکبار نادریان

دوبار برادران 

یکبار نوری

یکبار ثابتی

یکبار مجلسی

اونا که همون بار اول میفهمیدم گزینه من نیستند رو سریع جمع بندی میکردم ولی اونا که نیاز به تحقیق بیشتر داشت رو بیشتر رفتم.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

سلام بچه ها امروز رفتم مطب رجایی بخیه مو کشیدمیه نمونه خانمی که‌ سه ماه عمل کرده بود و بینیش پوست نازک و استخونی بود خوب بود ولی دو تا نکته داشت:معلوم بود عملیه البته عملی ناجور نبود حالا نمیدونم شاید خودش از دکتر خواسته  و یه مقدار هم نوک تیز بوداما نمونه های گوشتیش طبیعیه و برخلاف پوست نازکا و استخونیا انگار دکتر دستش بسته س که نوکشونو تیز کنه از طرفی چون تمام تلاششو میکنه که نوکو خوب جمع کنه قشنگ درمیاد جمع و جور و تمییز یعنی به نظرم یه بینی ایده آل میشه برای بینی های گوشتی که بخوان نوکش قشنگ جمع بشهپس نتیجه ای که البته من از قبلم گرفته بودم باز الان تایید شد که این دکتر بیشتر برای نمونه های گوشتی خوبه نه استخونیاگرم استخونی هستید حتما به دکتر تاکید کنید نوک تیز نشهامیدوارم به دردتون بخوره🌸

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی

سلام بچه ها

من نتیجه مطب گردی های یکی از دوستانو ک اینجا عضو نیستن ولی واتس اپ عضون براتون میذارم.

سلام به همگي
من امروز اول رفتم مطب حسناني يه خانومه اومده بود كه گفت اسفند ماه عمل كردم از بوشهر اومده بود خودش كه خيلي راضي بود از همه چي بينشم خوب بود فقط يه طرف بينيش ورم داشت  ويكم تيغه ي بيني درشت بود يه خانومه ديگه با دخترش اومده بود مدل بينيش خيلي خوب بود ويه قوس قشنگي هم داشت ودوسال بود عمل كرده بود گفتم براي چي اومديد گفت ما از همه چي راضي هستيم ولي جديدا با دخترم راه ميريم صداي خس خس نفسشو ميشنوم در حد كم اومدم دكتر معاينه كنه اگه مشكلي داره حل كنه اولا اينجوري نبود
يكي ديگه هم گفت من سه ساله عمل كردم بينيش خوب بود از نظرمن ولي خودش ميگفت يكم نوم بينيم افتاده خواستي عمل كني نگو خيلي طبيعي ميخوام گفت دست بزن نوك بينيم به محكمي اولش نيست
با منشيش صحبت كردم گفتم وقت مشاوره ميخوام عجله دارم گفت تا آذر نداريم گفتم بين مريض گفت حالا زنگ بزن يه جوري ميفرستمت فاميليمو بهش گفتم كه اگه مشاوره خواستم زنگ بزنم
قيمتشم از ١٤شروع ميشه
حسنش اين بود كه نمونه كاراش كلا متفاوت بود يعني هيچكدوم از مريضاش شبيه هم نبودن يه شكل باشن  ومن ناراضي تو مطبش نديدم

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مطب گردی قارونی

مطب قاروني دم در آسانسور يه دختره رو ديدم داشت ميرفت خيلييي بيني ظريف  وخوشگلي داشت وچسب داشت ازش پرسيدم گفت دوماهه عمل كردم عكس قبل عملشو نشون داد بيني استخوني با افتادگي نوك بيني داشت عكس بدون چسبشم نشونم داد خوب بود واقعا. تو مطبش رفتم اكثرا نمونه ها چسب داشتن ولي بازم با چسب معلوم بود خيلي  خيلي طبيعي هستن دوتا خانوم كه بينيشون چسب نداشت يكي سه ماه يكي شيش ماه بود عمل كرده بود اون سه ماهه بينيش خيلي گوشتي بود وعكس قبلشونشون داد خيلي فرقي نكرده بود واوني كه شيش ماه بود  عمل كرده بودن بيني اونم تقريبا گوشتي و قبل عملش يه شكستگي كوچيك ونوك بينيش افتادگي داشت ولي فقط اون شيكستگي رفع شده بود هيچ تغيير ديگه اي نداده بود وجفتشونم ميگفتن ديگه خيلي طبيعي شده ودكتر قبلشم بمون گفته خيلي تغيير نميكنيد و ميخواستن دكتر اگه قبول كنه ترميم كنن ولي در كل به نظرمن كار گوشتيش زياد خوب نبود. ويه نكته كه جفتشون گفتن اين بود كه اون خانمه كه شيش ماه بود عمل كرده بود گفت اگه اين سري هم آمپول بزنه ميشه چهارمين باري كه داره آمپول ميزنه وانقدي كه آمپول درد  داره عمل بينيم نداشت واون يكي هم گفت منم دوبار زدم تا حالا واين يه موردش واسه من نگران كننده بود !!!!! وقت مشاوره هم گفتن از هفت شهريور به بعد ميدن ولي دركل براي كسايي كه بيني خيلي گوشتي نداشته باشن وكار خيل طبيعي وتميز ميخوان كارشون خوب بود ونسبت به بنيادي كه من مطبش رفتم كارش خيلي تميزتر بود من كجي بيني و اينا نديدم كه تو مطب بنيادي زياد ديدم
- [ ]  هزينه هم حدود هشت ونيم گفتن

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

ميلاني

میلانی رو هم رفتم هيچكس نبود گفت داريم ميريم ولي نمونه كار خواستي ببيني يكشنبه سه شنبه بيا وپنجشنبه ها صبح وقتاي عملمون هم تا اخر اسفند پره هزينشم از هشت تا ده تومنه

شهسواری

مطب دكتر شهسواري يه دختره بود گفت من واسه ترميم بينيم از مشهد اومدم  مشهد عمل كرده بود گفت بينيم كلا مجراي تنفسيم خراب شده بود الان خيلي خوب شده تنفسم يه ماه بود عمل كرده بود چسبم نزده بود جاي بخيش يكم بود ولي بينيش به عنوان يه ترميمي بد نبود با اينكه يك ماه بود عمل كرده بود يه خانومه ديگه بود كه ناراضي بود از روبه رو خوب بود ولي نيم رخش يه قوز درآورده بود گفتش من دوبار پيش دكتر عمل كردم  دفعه دوم گفتم كوچيكترش كن كاش نميگفتم بهتر از اين قوزه بود خودش گفت عكس قبل عملمو ميخواي ببيني يه بيني خيلي بزرگ وگوشتي با نوك افتاده داشت ولي خيلي به نظر من بينيش خوب كوچيك شده بود خودشم راضي بود از اين نظر وميگفت اين قوزم حل بشه مشكلي ندارم

چهار نمونه ديگه بودن يه دختر يه بيني خيلي جمع وجور وكوچيكي داشت يه سال بود عمل كرده بود گفت من بوكس كار ميكنم ضربه خورده اومدم معاينه چيزي نباشه يكي ديگه هم شيش ماه بود عمل كرده بود وخيلي بيني كوچيك وخوشگلي داشت و همكارشم اورده بود دوهفته بود عمل كرده بود گفت من پنج روز سر كار نرفتم حالم خيلي خوب بود بينيشم خيلي قوس خوب وجمع وجور شده بود قبل عملشم ديدم استخوني بود ولي نوك بيني كاملا گوشتي بود خيلي خوب جمع شده بود بينيش هيچكدوم مشكل تنفسي هم نداشتن

فقط يه چيز متناقضش اين بود كه من گفتم هزينتون چقد شد گفت ١٤ واون دختره كه ازمشهد ترميمي بود١٥گرفته بود واز يكي ديگه هم هشت تومن

ومن ازمنشيش هم پرسيدم قيمتش رو گفت بين ٦.٥ تا٨.٥ و دوتومن هم هزينه كلينيك

بعد گفتم پس اين نرخاي بالاترتون چيه گفت مگه اينكه مشكل يا بيماري خاص داشته باشن هزينه انقد بشه  كلا انگار به هركي يه قيمت ميگه يه خانومه ميگفت تخفيف هم ميده جوري وانمود كني كه نداري😂

و در نهایت دوستمون گفتن که: 

فقط يه چيز ميگم اين كه ميگن سليقه اي هستش واقعا سليقه اي مثلا من بين اينا گزينه اولم حسناني وبعد شهسواري  وبعد برادران كه پنجشنبه ميرم گزينه هام گذاشتم چون به مدلي كه من ميخوام نزديكتره  هركي بايد به نظرم خودش بره حتما از نزديك ببينه چه سبكي دوست داره وانتخاب كنه

سلام به روی ماهتون

از این کمپین الارو خبر دارین؟در فرانسه آفتابی شوید

برند الار در آنژه فرانسه متولد شده و ضدآفتابهای متنوع و خاصی داره . ضدآفتابهای با پوشش کرم پودر الاروعلاوه بر حفاظت در برابر آفتاب پوشش و دوام بالایی داره و پوست را صاف و بی نقص می کنه.  

با خرید هر محصولی از الارو ارسال کد شانزده رقمی روی لیبل اصالت آن را به 200089361 بفرستین و برنده سفر فرانسه و زادگاه الارو بشین . تا روز قرعه کشی که آبان ماه هست جعبه و لیبل اصالت را نزد خودتون نگه دارین  

دوستای عزیزم ممنون از دلگرمیتون. بریسا جان من توی تبریز بیش علیرضا لطفی عمل میکنم

سلام عزیزم شما عمل کردی پیش دکتر لطفی؟

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
2810