2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015425 بازدید | 66527 پست
پست دكتر رجايي در سايت  حتما بخونيدش.

وای دلم برا دکتر سوخت😅😅

پس بگو چرا بینیم انقد باد کرده پرش آلومینیومه 😅

آقا حداقل میخواین یکیو تخریب کنین داستانای علمی تخیلی نگید برید یکم با تحقیقات یه چیز عاقلانه بچسبونین به طرف

ولی دمش گرم کلی خندیدم 

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
وای دلم برا دکتر سوخت😅😅 پس بگو چرا بینیم انقد باد کرده پرش آلومینیومه 😅 آقا حداقل میخواین یکیو ...

انگار پس خبر نداشتي...   

خب عزيزم من جايي نديدم كه اون خانم سارا صحبتي از تيغه المينيوم بكنه و بيشتر صحبتش در مورد نازكي تيغه و پيري پوست و افتادگي پلك بود و خرابي بيني ! 

ولي خب اينكه من نديدم دليل نميشه... 

شايد جايي گفته بوده كه دكتر اين پاسخ رو داده و يا شايدم دكتر عمدا سعي كرده موضوع رو تا اين حد تخيلي و احمقانه جلوه بده كه مخاطب با خوندن متن دكتر اون قضاوتي كه او ميخواد رو داشته باشه...

من چون نميدونم كي درست گفته و كي غلط قضاوت نميكنم... اما بهرحال هر دو مدل ميشه به موضوع نگاه كرد...   

دكتر رجايي رو نديدم. اصلا نميدونم چه جور فردي هست... اون خانم رو هم نديدم..

فقط هدفم از طرح اين موضوع قديمي اين بود كه ازت بپرسم نظرت در مورد كار دكتر و تحقيقات خودت در مطب گرديها چيه.

منتظر پاسخت هستم عزيزم و حرفات برام بسيار مهم و موجب امتنان هست.   

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها توي پستهاي قديمي خيلي ديدم كه نام دكتر سجاديان هم خيلي برسر زبونها بوده. ولي اخيرا نديدم ...

آره چند سال پیش سجادیان تو بورس بود من رفتم مطبش فقط گفت انحراف داری و انتظار نداشه باش خیلی تغییر کنی تحلیل دیگه ای از بینیم بهم نداد منم خوشم نیومد البته این برای چند سال پیشه شاید متدش تغییر کرده و البته تا اونجایی که یادمه کار خراب اساسی مثل مشکل تنفسی نداشت 

انگار پس خبر نداشتي...     خب عزيزم من جايي نديدم كه اون خانم سارا صحبتي از تيغه المينيو ...

آره قبلا با سرچ نت این آی دی سارا رو دیده بودم که ناراضی بود ولی دیگه نمیدونستم انقد دنباله دار شده که دکتر شخصا خودش اومده وسط 😅😅 

عزیزم از من نخواه در مقام دفاع از دکتر بیام چون نه تعصب و نه انگیزه ای برای اینکار دارم نه سودی به من میرسه نه ضرری😁

فقط صحبت از آلومینیوم خنده دار بود خودمو فرض کردم با دماغ آلمینیومی 😁

تا اونجایی که من شنیدم پلاتین و چه میدونم پروتز میذارن تو بدن نه آلمینیوم ! 

من هم مثل شما و بقیه دوستان از چند سال پیش مطب گردی میکردم و با توجه به ویژگی های صورتم و مدلی که دوست داشتم در نهایت به این نتیجه رسیدم که رجایی میتونه اینکارارو‌با حداقل ریسک برام انجام بده همین

و تا الان که نزدیک دو هفته میشه راضیم اگرم برگردم عقب باز رجایی رو انتخاب میکنم البته تا الان فردارو نمیدونم😁

ایشالله شما هم موفق باشید

آره قبلا با سرچ نت این آی دی سارا رو دیده بودم که ناراضی بود ولی دیگه نمیدونستم انقد دنباله دار شده ...

ممنونم از پاسخت.

دقيقا موافقم كه هيچ كسي در مقام قضاوت نيست. صرفا ميخواستم بدونم در مورد كار دكتر و حست نظر شخصي خودت چيه و پاسخت كامل بود.

اميدوارم همواره از دماغت راضي باشي   

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
ممنونم از پاسخت. دقيقا موافقم كه هيچ كسي در مقام قضاوت نيست. صرفا ميخواستم بدونم در مورد كار دكتر ر ...

فقط شایلین جان یه نکته ای رو شاید به درد دوستان بخوره اونم اینکه برای انتخاب دکتر مسلما اولویت با انتخاب دکتریه که مشکلات اساسی مثل تنفس و اینا تو کارش نباشه

بعدش اولویت روی مدلیه که دکتر در میاره بعضی از دکترا همه رو یه مدل درمیارن مطمین باشید شما هم همونجوری میشید حالا هر چقدرم دکتر در مقابل تغییرات مطلوب شما روبینیتون جواب مثبت بده بازهم شک نکنید تا حد زیادی به همون مدلی که دستش عادت کرده و براش کم ریسکه برمیگرده(البته این حتما نقطه ضعف نیست فقط شما باید ببینی این مدل متناسب شما هست یا نه). یه مطلب دیگه من شخصا بین یه دکتر با تجربه و حالا قدیمی با سابقه کاری بالا و یه دکتر جوونتر که سعی میکنه آپدیت باشه وبه نسل ما و نظرات ما در مورد تعریف از زیبایی صورت و بینی نزدیکتره دومی رو انتخاب میکنم‌ چون احساس میکنم بیشتر زبون مارو میفهمه 😁البته بازم اشاره میکنم از اون فیلتره کم ریسک بودن حتما باید بگذره که اون هیچ راهی نداره جز اینکه بارها برید مطبش و نمونه هارو ببینید نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه😁 بازم این نظر منه و سلیقه ایه

فقط شایلین جان یه نکته ای رو شاید به درد دوستان بخوره اونم اینکه برای انتخاب دکتر مسلما اولویت با ان ...

دقيقا باهات موافقم نسيمي عزيز

ممنون كه نظراتتو با ما به اشتراك ميذاري

دقيقا باهات موافقم نسيمي عزيز ممنون كه نظراتتو با ما به اشتراك ميذاري

در مورد دكتر جوان، راستش هنوز مرددم كه كهنه كار با تجربه بهتره يا جوان جوياي نام!

در مورد دكتر جوان، راستش هنوز مرددم كه كهنه كار با تجربه بهتره يا جوان جوياي نام!

صد البته کهنه کار باتجربه از جوان جویای نام‌ بهتره 😉

اما یه دسته دکتر باسواد و به روز  از لحاظ علمی و درک اصول زیبایی هم داریم که فارغ از نام و شهرت صرفا به دلیل استعداد و علاقه بالاشون بعضی وقتا گوی سبقت رو از دو دسته بالا هم می ربایند 😁

سلام

من از سال 1393 تا الان نتونستم خودمو راضی کنم برای جراجی یا وقتی تصمیم میگرفتم به این کار ی اتفاقی می افتاد که مجبور میشدم کلا نرم دنبالش. من سال 93 که خواستم اقدام کنم برای این کار چند تا دکتر مد نظرم بود و ی چندتایی دکتر هم رفتم برای مشاوره.

دکتر محبی که اون موقع هنوز انقدر سرش شلوغ نبود البته شلوغ بودش ولی نه انقدری که وقت مشاوره نده، من رفتم برای مشاوره، دوستم هم با من اومده بود. که اون موقع به من میگفت جراحی نکن ولی خودش پارسال با دکتر قارونی عمل کرد. ی خانومی اونجام بودن یکسال از عملشون میگذشت که من اصلا خوشم نیومد. خیلی بلند بود بینیشون، وقتی میخندید بینیش کج میشد. تقریبا مثل صدف بیوتی شده بود ولی برای صدف خیلی بهتر و تمیز تر عمل شده. چند نفر هم بودن که عمل کرده بودن، روی اونها هم نظر نمیشد داد چون ی عالمه کبودی داشتن و هنوز گچ داشت بینی هاشون، ولی یکیشون با اینکه تازه عمل کرده بود خیلی کوچیک شده بود. وقت مشاوره خودم که رسید رفتم داخل، دکتر بینی منو معاینه کرد، من انحراف بینی دارم، گفت بینیت غضروفیه، خیلی انحرافت گرفته نمیشه، فقط 70 درصد بهتر میشی. فقط در همین حدود یادمه. حتی یک عکس هم بهم نشون داد که خوشم نیمد. در مورد ارتودنسی هم ازش سوال کردم گفت مشکلی نداره بعد از جراحی انجام بده. (اینکه دارم تائید میکنم رو ارتودنسی دلیل داره که میگم براتون)

دکتر یحیوی رو هم رفتم که مشاوره نشدم، چون یک خانومی رو اونجا دیدم که پوست بینیش خراب شده بود، یادم نمیاد دقیقا اون خانوم چی گفتن، ولی چیزی که تو ذهنم مونده این بود که به تعطیلات عید خورده بودن، چسبشون رو بر نداشته بودن یا ی همچین چیزی و بینیش هم کاملا کج شده بود، یک طرف فرورفتگی داشت. خودش خیلی ناراحت بود چون میگفت نامزدش با جراحی بینیش مخالف بوده و حالا که خراب شده بود حال خوبی نداشت. عکسشو که به من نشون داد قبل از جراحی خیلی بهتر بود تا الان. چند تا مدل عمل رو هم دیدم که اصلا خوشم نیمد و مشاوره نشده اومدم از مطب بیرون.

دکتر منافی رو هم رفتم. اونجا هم خوشم نیمد. دو، سه ساعتی اونجا تو مطب بودم، هر کی می اومد خیلی راضی نبود. حتی ی خانومی برای تزریق لب داشتن که میگفتن رفته بالای لبشون. چهره خیلی زیبایی داشتن. اومده بودن برای اینکه این مشکل رو بر طرف کنن. گفتن خواهرشون عمل جراحی داشته با دکتر و الان گرفتنگی بینی داره. کلا سایز بینی ها خیلی بزرگ بود. خودمم که مشاوره شدم دکتر راضیم نکرد صحبت هاش. به من گفت تو چونه هم لازم داری اون هم باید بزنی. در مورد بینیم هم و اینکه چ شکلی میشه هم هیچی نگفت. من اون موقع می خواستم ارتودنسی هم بکنم، بهش گفتم اول اینکار رو کنم یا جراحی بینی. به من گفت حالا اونم میدم برات انجام بدن. از این لحن صحبت اصلا خوشم نیمد و هیچی نپرسیدم فقط خداحافظی کردم اومدم بیرون. بیشتر به شکل ی تاجر صحبت میکرد تا دکتر.

دکتر بعدی دکتر فتح سامی بود. من که رفتم ی خانومی اونجا بود که میگفت پیش کل دکترا رفته و باز برگشته پیش دکتر فتح سامی. ی خانوم دیگه هم بود که جراحی کرده بود، بینیش خیلی خوب شده بود. خیلی طبیعی عمل کرده بود میگفت که خانواده ما پیش ایشون عمل کردن. ی خانوم دیگه هم بود که با برادرش اومده بود. خودش بینیش قوس دار بود ولی در کل بدک نبود خوب بود. میگفت چند سال پیش جراحی کرده و الان برای برادرشون اومدن. نمونه های زیادی من ندیدم ازش. وقتی نوبت به مشاوره خود رسید. دکتر خیلی خوب و منطقی باهام صحبت کرد. ازم چند تا عکس با دوربین گرفت و ایرادات بینیم رو گفت. گفتش بینیت کوتاه چجوری جراجی بشه بهتره. چون چند سال ازش گذشته در همین حد یادمه. ولی از ی چیز دکتر خوشم اومد اون هم اینکه به من گفت بهتره قبل از اینکه جراحی بینی دندونات رو ارتودنسی کنی، شاید از چهره ات انقدر راضی بشی که جراحی بینی نکنی. چیزی که دکترای دیگه موکول میکردن به بعد از جراحی ایشون گفتن اول انجام بده. و واقعا هم من اینکار رو کردم و تو چهره ام تاثیر گذاشت. دندون های مرتب و سالم خیلی تاثیر تو چهره میذارن. ولی بازم از خودم راضی نیستم و دنبال جراحی بینی  هستم.

من دکترهایی که در نظر دارم دکتر ابیانه است، دکتر میلانی، دکتر سامان، دکتر نوری هم بود که گفت عکست رو تو واتس آپ بفرست من هم فرستادم فقط نوشت پوست شما ضخامت لازم را برای جراحی ندارد بدون هیچ مشاوره ای و اینکه از نزدیک ببینه من حتی پرسیدم خوب الان چجوری از عکس شما متوجه شدین دیگه جواب ندادن.

سلام من از سال 1393 تا الان نتونستم خودمو راضی کنم برای جراجی یا وقتی تصمیم میگرفتم به این کار ی ات ...

عزيزم من از نوري خطاي كار فاحش ديدم. 

سلام دوستان من پنجشنبه 14 مرداد با دکتر سجادیان عمل کردم .... شنبه تانپون کشیدم..... چهارشنبه گچ برد ...

سلام عزيزم راضي هستي؟

عزيزم من از نوري خطاي كار فاحش ديدم. 

درسته ظاهرا کار خراب زیاد داره و اصلا مگه از روی عکس میشه نظر داده بشه. بعضی موقع ها میگم اصلا هر چی میخواد بشه، بشه من عمل میکنم. ولی باز بعدش میگم چ کاریه. من انحراف بینیم  اذیتم میکنه. دوستام که عمل کردن میگن من عمل کنم بینیم خوب میشه، چون استخوانی غضروفیه . یکی از همکارام عمل کرده ولی نمیدونم چرا نمیگه پیش کی عمل کرده. خیلی خوب شده. کاملا طبیعی. ولی اسم دکترشو نمیگه. شما در مورد دکتر سامان اطلاعاتی دارین. میگن دکتر خوبیه ولی از کارهای برادران هم خوشم اومده. به نظرم این دکترهایی که جوان تر هستن دقت بیشتری میکنن چون نمیخوان رزومه اشون خراب بشه.

درسته ظاهرا کار خراب زیاد داره و اصلا مگه از روی عکس میشه نظر داده بشه. بعضی موقع ها میگم اصلا هر چی ...

عزیزم اولا ممنون که تجربیاتت رو با ما اشتراک گذاشتی دوما اینکه اگه از دکتری که حس میکنی بیشتر تاجره تا دکتر بدت میاد صددرصد از دکتر سامان هم خوشت نخواهد اومد چون رفتارش بیشتر شبیه تاجراس تا یه دکتر.ولی اون روزی که من رفتم مطبشون خدایی ناراضی ندیدم ولی بینی ها تقریبا همه یک شکل بودن که خب من خیلی نمیپسندیدم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

نسيمي جان ميتونم اگه امكانش هست عكس بعد از عمل بيني شما رو ببينم؟

2810