سلام
من از سال 1393 تا الان نتونستم خودمو راضی کنم برای جراجی یا وقتی تصمیم میگرفتم به این کار ی اتفاقی می افتاد که مجبور میشدم کلا نرم دنبالش. من سال 93 که خواستم اقدام کنم برای این کار چند تا دکتر مد نظرم بود و ی چندتایی دکتر هم رفتم برای مشاوره.
دکتر محبی که اون موقع هنوز انقدر سرش شلوغ نبود البته شلوغ بودش ولی نه انقدری که وقت مشاوره نده، من رفتم برای مشاوره، دوستم هم با من اومده بود. که اون موقع به من میگفت جراحی نکن ولی خودش پارسال با دکتر قارونی عمل کرد. ی خانومی اونجام بودن یکسال از عملشون میگذشت که من اصلا خوشم نیومد. خیلی بلند بود بینیشون، وقتی میخندید بینیش کج میشد. تقریبا مثل صدف بیوتی شده بود ولی برای صدف خیلی بهتر و تمیز تر عمل شده. چند نفر هم بودن که عمل کرده بودن، روی اونها هم نظر نمیشد داد چون ی عالمه کبودی داشتن و هنوز گچ داشت بینی هاشون، ولی یکیشون با اینکه تازه عمل کرده بود خیلی کوچیک شده بود. وقت مشاوره خودم که رسید رفتم داخل، دکتر بینی منو معاینه کرد، من انحراف بینی دارم، گفت بینیت غضروفیه، خیلی انحرافت گرفته نمیشه، فقط 70 درصد بهتر میشی. فقط در همین حدود یادمه. حتی یک عکس هم بهم نشون داد که خوشم نیمد. در مورد ارتودنسی هم ازش سوال کردم گفت مشکلی نداره بعد از جراحی انجام بده. (اینکه دارم تائید میکنم رو ارتودنسی دلیل داره که میگم براتون)
دکتر یحیوی رو هم رفتم که مشاوره نشدم، چون یک خانومی رو اونجا دیدم که پوست بینیش خراب شده بود، یادم نمیاد دقیقا اون خانوم چی گفتن، ولی چیزی که تو ذهنم مونده این بود که به تعطیلات عید خورده بودن، چسبشون رو بر نداشته بودن یا ی همچین چیزی و بینیش هم کاملا کج شده بود، یک طرف فرورفتگی داشت. خودش خیلی ناراحت بود چون میگفت نامزدش با جراحی بینیش مخالف بوده و حالا که خراب شده بود حال خوبی نداشت. عکسشو که به من نشون داد قبل از جراحی خیلی بهتر بود تا الان. چند تا مدل عمل رو هم دیدم که اصلا خوشم نیمد و مشاوره نشده اومدم از مطب بیرون.
دکتر منافی رو هم رفتم. اونجا هم خوشم نیمد. دو، سه ساعتی اونجا تو مطب بودم، هر کی می اومد خیلی راضی نبود. حتی ی خانومی برای تزریق لب داشتن که میگفتن رفته بالای لبشون. چهره خیلی زیبایی داشتن. اومده بودن برای اینکه این مشکل رو بر طرف کنن. گفتن خواهرشون عمل جراحی داشته با دکتر و الان گرفتنگی بینی داره. کلا سایز بینی ها خیلی بزرگ بود. خودمم که مشاوره شدم دکتر راضیم نکرد صحبت هاش. به من گفت تو چونه هم لازم داری اون هم باید بزنی. در مورد بینیم هم و اینکه چ شکلی میشه هم هیچی نگفت. من اون موقع می خواستم ارتودنسی هم بکنم، بهش گفتم اول اینکار رو کنم یا جراحی بینی. به من گفت حالا اونم میدم برات انجام بدن. از این لحن صحبت اصلا خوشم نیمد و هیچی نپرسیدم فقط خداحافظی کردم اومدم بیرون. بیشتر به شکل ی تاجر صحبت میکرد تا دکتر.
دکتر بعدی دکتر فتح سامی بود. من که رفتم ی خانومی اونجا بود که میگفت پیش کل دکترا رفته و باز برگشته پیش دکتر فتح سامی. ی خانوم دیگه هم بود که جراحی کرده بود، بینیش خیلی خوب شده بود. خیلی طبیعی عمل کرده بود میگفت که خانواده ما پیش ایشون عمل کردن. ی خانوم دیگه هم بود که با برادرش اومده بود. خودش بینیش قوس دار بود ولی در کل بدک نبود خوب بود. میگفت چند سال پیش جراحی کرده و الان برای برادرشون اومدن. نمونه های زیادی من ندیدم ازش. وقتی نوبت به مشاوره خود رسید. دکتر خیلی خوب و منطقی باهام صحبت کرد. ازم چند تا عکس با دوربین گرفت و ایرادات بینیم رو گفت. گفتش بینیت کوتاه چجوری جراجی بشه بهتره. چون چند سال ازش گذشته در همین حد یادمه. ولی از ی چیز دکتر خوشم اومد اون هم اینکه به من گفت بهتره قبل از اینکه جراحی بینی دندونات رو ارتودنسی کنی، شاید از چهره ات انقدر راضی بشی که جراحی بینی نکنی. چیزی که دکترای دیگه موکول میکردن به بعد از جراحی ایشون گفتن اول انجام بده. و واقعا هم من اینکار رو کردم و تو چهره ام تاثیر گذاشت. دندون های مرتب و سالم خیلی تاثیر تو چهره میذارن. ولی بازم از خودم راضی نیستم و دنبال جراحی بینی هستم.
من دکترهایی که در نظر دارم دکتر ابیانه است، دکتر میلانی، دکتر سامان، دکتر نوری هم بود که گفت عکست رو تو واتس آپ بفرست من هم فرستادم فقط نوشت پوست شما ضخامت لازم را برای جراحی ندارد بدون هیچ مشاوره ای و اینکه از نزدیک ببینه من حتی پرسیدم خوب الان چجوری از عکس شما متوجه شدین دیگه جواب ندادن.