2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
شایلین جون و همه دوستای گلم سلام شایلین جون من خیلی روحیه و اخلاقت و دوست دارم بی تعصب انتخاب ...

سلام نجوا جان

ممنونم نظر لطفته عزيزم

دكترت كي بود؟ يادم رفته.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

دکتر علی اصغر شیرازی

که گفته بودی ازش خرابکاری شنیدی یا دیدی (دقیق یادم نیست😉)

من راستش توی این یکماه و نیم که هی میرم و میام تقریبا ۸-۹ نمونه بالای ۵ سال و چندتااام ۴-۵ ماه دیدم ازشون

بجز ی خانومی که میگفت بینیش خیلی کوچیک نشده (که وقتی من عکس قبلش و دیدم، بنظرم خوب کوچیک شده بود و انتظار اون خانوم نامعقول بود) ناراضی دیگه ای ندیدم

مطبشونم توی وزراست

راستش من همش توی سایت با چندتا اسم برمیخورم که خب اینستاهاشونم همه عکسا ترگل ورگل و شیکِ و هیچ دکتری خرابکاری هاش و نمیذاره

اگه ذهنیتت نسبت به دکتر شیرازی خوب نیست کلا، نرو پیشش

اما چون انقدر منطقی و خوب دنبال دکتری من پیشنهادم و دادم

چون خب ایشونم از قدیمیای جراحی زیبایی ان

من تازه خودم بعد کلی وقت فهمیدم دخترخاله مامانم ۱۲ سال پیش با ایشون جراحی کرده بوده و واقعا بینیشون بعد ۱۲ سال خیلی خوبه

من بهیچ عنوان دکترم و برای جراحی پیشنهاد نمیکنم

فقط میگم بد نیست نظرش و بدونی و سوالاتت و از ایشونم بپرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سووم جان من ی بار با همسرم رفتم هتل کوروش و همسرم از پذیرش هتل پرسیدن که آیا دکتر یزدانفر اینجا میان ...

نیکا جون اگه رفتی تا نمونه ندیدی بنظر من اکی نکنی من خودم هنوز لنگ نمونم 

من مدیونت نشم بعدا 

عمل دماغو بدون نمونه و نظر دیگران اصلا اصلا نمیشه دست دکترا سپرد

با تشکرررر  

عزيزم مرسي... ولي من نگفتم كسي تبليغ نكنه     نگفتم عكس نذاره، اصلا مگه ميشه بدون عكس ؟ ...

بله منم مخالف لايو هستم چون نتيجه نهايي چند ماه بعد معلوم ميشه 

شايد من بد متوجه شدم منظور شمارو

عزيزم هزينه جراحيش چقدره؟ و تامپون ميزاره يا نه

عزیزم من بینیم به قول ایشون بینی ساده ای بود

بینی گوشتی با پره های تقریبا بزرگ

و ی قوز کوچولو‌ روی بینیم

من میخواستم بینیم طبیعی با ی قوس ملایم باشه، و الان بنظرم همونی هست که بهشون گفته بودم میخوام (گرچه یکماه و نیم هنوز برای نتیجه گیری زودِ، اما تا اینجای کار راضی ام)

از من ۱۰ تومن گرفتن

ولی هزینه شون از ۷ تومن هست به بالا، بسته به کار بینی

تامپونم گذاشتن دو روز

بچه ها سلام

همین الان از مطب برادران اومدم بیرون

برسم خونه براتون میگم چ خبر بود

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

مطبگردی دکتر برادران:

ساعت ۴ بود و از سر کار مستقیم میرفتم بسمت مطب برادران... و طبق معمول خیلی خسته بودم... چندبار پیش خودم گفتم بیخیال شو شایلین دور بزن بریم خونه!

اما نمیدونم چی شد که از سعادت اباد و کوچه یازدهم شرقی سردراوردم! انگار وجدانم بر خستگیم غلبه کرد و گفت اینم روی همش! بریم که ببینیم چه خبره!

ولی همینکه دیدم جای پارک حسابی داره کلی به خوشحالی من کمک کرد و یکی از دغدغه های من کم شد!😎

منشی خوش برخوردی داشتند. با اینکه من از آدمهای چاپلوس و متظاهر بسیار بسیار بدم میاد. اولش فکر کردم از اون زبون ریزهای لوس و تصنعی هست ولی بعدش دیدم نه؛ سعی میکرد با همه دوستانه و اجتماعی و مثبت برخورد کنه و فراتر از یک منشی؛ سعی میکرد با افراد همکلامی و همزادپنداری کنه (بخصوص کیسهای عمل شده)

مطب نه چندان بزرگ بود؛ یه سالن نقلی با تعداد کمی صندلی!

برای یک دکتر جوان جای مناسبی بود.

دو تا نمونه دیدم چسب داشتن...

خب سریع رفتم کنارشون و طبق معمول سریع باهاشون دوست شدم...😊

خوشگل بودن! و خوش برخورد.

دو دختر جوان با چهره های شیک استخوانی و بینیهای چسب زده ی استخوانی ؛ هردوشون گفتند که ۲ هفته از عملشون میگذره ولی واقعا چهره هاشون خیلی سالم بود! زیاد کبود و ورم نبود!

اتفاقا فیلماشون و عکس قبل و بعدشون توی پیج دکتر هست و بمن نشون دادند.

چهره هاشون ملوس و زیبا بود. بنظرم خیلی با عکسهای اینستای دکتر فرق داشت و خیلی بهتر بود.

یه دختر خانمی از دور بمن لبخند میزد؛ کنار پدرش نشسته بود و متوجه شدم که دارن در مورد من حرف میزنند! با لبخند گفت: داشتیم میگفتیم بینی شما بعد عمل خیلی خوب میشه؛ تشکر کردم و سر صحبت با ایشون باز شد...

چسب داشت و مشخص بود گوشتی بزرگ بوده... تمیز بود؛ از خیلی از دکترهایی که دیده بودم بهتر بود. شاید هنوز بگم سامی در گوشتی بهتره ولی اینم خوب بود. او هم گفت که دو هفته است عمل کرده ولی بخاطر گوشتی بودن ورم داشت هنوز.

دو سه نفر دیگه رو هم از دور دیدم؛ نرفتم نزدیک ولی خوب بودن ..

برادران کاراش بنظر من (بنظر من!) با ابیانه خیلی شباهت داره... یکم تنوعش بیشتره چون برحسب چهره فانتزی و نیمه فانتزی هم عمل میکنه اما ابیانه فقط طبیعی کار میکنه.

بلحاظ تمیزی؛ خدایی کارا شیک و تمیز بود.

من اصلن توقع نداشتم راستش و منو سوپرایز کرد برادران!

نوبتم شد رفتم داخل، دکتر جوان و خوش برخوردی بود؛ میشد ازش حس مثبت گرفت.

تصنعی فیلم بازی نمیکرد و همین خوب بود!

با دقت بینی منو بررسی کرد؛ در مقایسه با بقیه دکترهایی که دیدم میتونم بگم ایشون هم نمره بالایی در تحلیل و بررسی بینی میگیره و از نظر من (نظر من!) میتونم در رتبه بندی دکترها نمره بالایی بهش بدم...

نکات زیادی گفت. البته تقریبا همه رو میدونستم چون اینهمه مطبگردی و مشاوره دیگه منو با بینی خودم کامل اشنا کرده! ولی ایشون جزو کسانی بود که تقریبا همه اونچه در مورد بینی من لازم بود بگه رو گفت.

در حوزه مشاوره: بچه ها من بلحاظ دقت مشاوره ایشون و ابیانه رو در یک سطح میدونم. 

در حوزه سلیقه و تمیزی کار: بازهم با ابیانه در یک سطح میدونم شاید بگم برادران یکم خوش سلیقه تره؛ مطمن نیستم البته. چون فقط یک جلسه دیدمش.

در حوزه فنی و عمل جراحی: اونو دیگه باید باهم سرچ کنیم و ببینیم میتونیم ازش ناراضی پیدا کنیم یا نه! 😎

بچه ها اینم بگم چون ایشون دکتر جوان و کمسابقه ای هستند ؛ تعداد عملهاشون کمتره؛ مطبشون خلوتتره؛ لذا پیدا کردن موارد خراب و ناراضی در مورد ازشون به مراتب سختتر هست در قیاس با ابیانه یا بقیه دکترها.

نظر من تا الان این بود که گفتم... قطعی نیست نیاز به بررسی بیشتره داره ولی مثبت هست!

برادران انتظارات منو از یک دکتر باسواد و با دقت و خوش سلبقه به خوبی تامین کرد! ببینیم بعدش چی میشه!!!

میخوام مطب رجایی هم برم. انشاله اگه عمری باشه به زودی!

بیاید نظر بدید بچه ها؛ سراپا گوش و مشتاقم که در مورد دکتر برادران تحقیقات شما دوستای گلم رو بشنوم...

ارادتمند

شایلیین

مطبگردی دکتر برادران: ساعت ۴ بود و از سر کار مستقیم میرفتم بسمت مطب برادران... و طبق معمول خیلی خست ...

واقعا چقدر دست به قلمت خوبه. اگر مطبش سعادت آباد هست من به خواهرم میگم هفته دیگه اونم بره نمونه ببینه میام اینجا از زبون خواهرم براتون میگم.

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
مطبگردی دکتر برادران: ساعت ۴ بود و از سر کار مستقیم میرفتم بسمت مطب برادران... و طبق معمول خیلی خست ...

هزینه ویزیت و مشاوره:

ویزیت برادران ۵۰ 

ویزیت حسنانی ۶۰ 

ویزیت سامی ۴۰

ویزیت نادریان ۵۰

ویزیت ابیانه رایگان

ویزیت ثابتی رایگان

واقعا چقدر دست به قلمت خوبه. اگر مطبش سعادت آباد هست من به خواهرم میگم هفته دیگه اونم بره نمونه ببین ...

لطف داری

راستش من خیلی خسته بودم نتونستم زیاد بمونم مطب و نمونه ببینم

اگه خواهرتون بره هم عالی میشه نونوش مهربون

لطف داری راستش من خیلی خسته بودم نتونستم زیاد بمونم مطب و نمونه ببینم اگه خواهرتون بره هم عالی میش ...

هزینه عملشون رو میدونی؟

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
2810