2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
در حال حاضر خیلی سردرگم شدم نوری که ناراضی پیدا کرد ثابتی هم مسگل تنفسی وهم میگن بداخلاق .ابیانه تغی ...

تغييرات ابيانه كم نيست ، دكتر پرريسكي نيست كه خيلي چهره رو بكوبه و دوباره بسازه !! ولي در حد نياز تغيير ميده. بمن گفت پروجكشن بيني ات بايد كم بشه و كم ميكنم....!! درحاليكه كم كردن پروجكشن رو خيلي ها زير بار نميرن. و گفت تيغه ها رو از دو طرف مي تراشم... در حاليكه سامي نگفت ميتراشم...

اين حرفو نميدونم كي گفته كه ابيانه تغييراتش كمه! منم شنيدم و باهاش موافق نيستم. بيني آمين جان رو مگه نديدي؟ توي سايت دكتر هم بيني زياده و تغيير زيادي كرده.

توي مطب هم من خيلي موارد ديدم كه واقعا تغيير داده بود و قشنگ شده بود.

در مورد ابيانه اينو بگم كه چون دكتر پولكي نيست لذا موارد سخت و پيچيده رو رد ميكنه و عمل نميكنه.

اگر بيني شما كيس عمل ايشون نباشه حتما خودش ميگه باهاش عمل نكني.

من يه خانومي رو ديدم شكستي شديد و غوز بيني داشت و ابيانه بهش گفت من عمل نميكنم ولي برو با بقيه دكتر ها هم مشورت كن.

خودم تنها نگراني ام با ابيانه موضوع قوز است. حتي از بخيه هم ديگه نگران نيستم چون باهاش حرف زدم و پوست منو ويزيت كرد و گفت بعيد ميدونم جاي بخيه ات بمونه...

موضوع غوز موضوع اساسي من با ابيانه هست.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی عطسه و ابریزش بینی داری؟

يس!

قبلا شديد تر بود و دارو مصرف ميكردم... الان دو سه سالي هست كه با طب سنتي و از طريق خوردن چوب دارچين (بصورت صبح ناشتا) كنترل شده و خيلي كم شده.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
دوستانی که دست به سرچ قوی دارند؛ اگه در مورد برادران کار خراب یا نکته خاصی شنیدین ما رو هم مستفیض ک ...

شایلین جان همون دوستی که شما پیدا کردین با برهدران عمل کرده بود تو دایرکت باهاش صحبت کردم گفت از ظاهرم خیلی راصیم ولی الان تو ورزش یکم نفس کم میارم البته گفت قبل از عمل هم یکم این مسکل داشتم الان بیشتر شده تازه به دکتر گفتم گفته حتما بیا معاینه ببینم مشکل از کجاست 

از چند نفر دیگه هم تو دایرکت پرسیدم که با برادران عمل کرده بودن خیلی راضی بودن

سلام من مشهدم. میخام بینیمو عمل کنم. بینیم استخونیه. میخام باریک و سر بالا بشه. نیمه فانتزی. دکتر خوب اگه میشناسین معرفی کنین. وقیمتم بپین

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
از کی شنیدین ثابتی مشکل تنفسی داره؟🤦🏻‍♀️

تو کامنت های اینسنا دیدم چند نفر گفتن مشکل تنفسی داریم بعد هم خیلی بداخلاق اگه انتقاد کنیم یا بگیم مشکل داریم

اخه من عکسم تو گروه وات ساپ گداشتم دردونه جان گفتن اگه با ابیانه عمل کنی به نطرم خیلی کم تغییر میکنی 

من نوک بینی م گرد خیلی وسوراخهای بینی م کشیده است باید جمع بشه واینکه شایلین جان چوب دارچین دم میکنی میخوری؟؟ حالا منتطرم بینی مامان کمیل ببینم ودرسته من باید حتما بیام تهران برم مطب دکترهای مدنطرم اینجوری نمیشه تصمبم گرفت

شایلین جان همون دوستی که شما پیدا کردین با برهدران عمل کرده بود تو دایرکت باهاش صحبت کردم گفت از ظاه ...

اره ايشون رو منم باهاش صحبت كردم گفت مشكل تنفسي داره يكم. ولي قرار بود پنجشنبه همون هفته بره با دكتر ويزيت بشه كه من ديگه خبري ازش نداشتم...

اخه من عکسم تو گروه وات ساپ گداشتم دردونه جان گفتن اگه با ابیانه عمل کنی به نطرم خیلی کم تغییر میکنی ...

دارچين قوي ترين انتي هيستامين طبيعي هست عزيزم. من موقعهايي كه فصول حساسيتم هست راه به راه مصرفش ميكنم. توي غذا، چاي، ...

توي نت خواص دارچين رو سرچ كن خودت تعجب خواهي كرد!

چوبش رو تيكه كوچيك كوچيك بكن صبح بذار توي دهانت با آب دهان خيس بخوره تا بعدش بتوني بجوي، يكم تند هست ولي خوبه دوس دارم...

بچه ها اینا در مورد شاخک های بینی از دکتر حسنانی هست

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

این هم منبعش از دکتر عامری هست:

اقای دکتر من همیشه یکی از سوراخ بینیم بسته است یعنی اگه یکی باز میشه اون یکی دیگه بسته میشه و راحت نمیتونم نفس بکشم وموقع خواب هم دهنم باز میمونه علت چیه؟

در هر بینی سه شاخک وجود دارد که هر شاخک خود استخوان نازک پهنی است که روی آن را مخاطی پوشانده است که حاوی عروق وریدی فراوان است . اگر میزان جریان خون وارده به این عروق زیاد شود این شاخک ها متورم می شوند و سطح تماس هوا با آنها افزایش می یابد. هر چه عروق شاخک ها جمع تر شوند، سطح تماس هوا با شاخک ها که می توانیم آنها را رادیاتور بینی بنامیم کاهش می یابد. همانگونه که مردمک چشم به طور خودکار و بدون دخالت ما در محیط نوارنی جمع و در محیط تاریک گشاد می شود، کوچک و بزرگ شدن شاخک ها نیزتحت تأثیر سیستم خودکار اعصاب بدن است. رطوبت و حرارتِ هوای ورودی به بینی دو عامل اصلی تأثیر گذار بر روی وضعیت شاخک های بینی هستند. اندازۀ شاخک بینی در هر طرف متأثر از پدیده فیزیولوژیک «سیکل بینی» است. در 80% افراد بویژه نوجوانان و جوانان شاخک بینی یک طرف به مدت 1-4ساعت خیلی متورم شده و فضای بینی را تنگ می کند. همزمان با تورم شاخک تحتانی این سمت، شاخک تحتانی سمت مقابل کاملاً جمع می شود تا بینی آن طرف باز باشد. به عبارت ساده تر یک حفرۀ بینی به مدت 1-4 ساعت استراحت می کند و پس از گذشتن این مدت، شرایط بر عکس می شود و بینی دیگر به حالت استراحت می رود. در بینی نرمال، بزرگ شدن سیکلیک شاخک ها باعث انسداد بینی نمی شود اما در مواردی که انحراف تیغۀ بینی و یا تنگی آناتومیکال بینی وجود داشته باشد این سیکل می تواند منجر به انسداد دوره ای بینی شود. این سیکل تحت تأثیر حرارت و رطوبت محیط نیز قرار می گیرد و با افزایش سن ضعیف تر می شود

آنه شرلي جان عالي بود ممنون

پس انگار خيلي هم خوب نيست با شاخكها ور رفتن!

2810