سلام دوست عزيز.
اين چند تا دكترو ميتوني سر بزني.
١/ دكتر شارقي. از نظر علمي و تكنيكي و اخلاقي عاليه ولي من مدل دماغها رو نپسنديدم. والا فوق العاده دكتر خوبي هست و كلا ايناليا درس خونده
٢/ دكتر اباذر خاكباز، يكي از همكارام كه متخصص پوسته بهم معرفي كرد و گفت استادشون بوده و خيلي كارهاش تميزو قشنگه. من هم رفتم مطب خيلي استاد خوش اخلاق و با سوادي بود ولي شانس من اصلا نمونه عملي نبود فقط سه نفر كه خواهر برادرهاشون عمل كرده بودند اومده بودند خودشون عمل كنند. عكسهاشون رو كه نشونم دادند خوب بودند. ولي يكي از همكارعا رو كه دكتر عمل كرده بود من خوشم نيومد ولي نميدونم قبلش چي بوده. در كل جزو ليستم بود .
٣/ پدرام نميرانيان. اصلا نميشناسم و هيچ نظري ندارم. فقط دو تا مورد ديديم خيلي زيبا بودند .
٤/ دكتر پريسا اميديان. خودم پيششون عمل كردم و علت اصلي اخلاقشون بود كه فوق العاده بود و خيالم از ساپورت بعد عملش راحت بود. فقط يك نمونه سه ساله ديدم و وفتم مطب. اصلا شناختي ازشون نداشتم و حتي بعد از عمل فهميدم رتبه سوم بورد تخصصي هستند. كم سن هستند ، از من جوانترن. عكسهاي سايتشون همه همون لحظه كه چسبو برميدارن يا اسپلينتو بر ميدارن با موبايل ميگيرن. من به شخصه مدلهاي سايتو دوست نداشتم تنها چيزي كه توجهم رو حلب كرد كارهاي چند ساله بودند كه كلا سه - ٤ تا هم بيشتر نبود كه طبق سليقه من بود تاحدودي. نميدونم ويزيت ميگيرن يا نه برا مشاوره. تو امضام عكسم هست.
دوستان در ضمن من يه موجود جنبنده ، احتمالا عنكبوت يا رتيل زير چشمم رو موقع باغبوني نيش زده ، سلوليت شده. ديدم تاره و از شدت ورم دماغمم كج شده!!! دعا كنيد اوضاع چشمم بدتر نشه.