در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
مرسی صبا جون. عزیزم چرا سردر گمی؟ گلم یکیو انتخاب کن و بقیشو بسپر دست خدا.یا اینکه عمل نکن و خودتو اینقدر عذاب نده.هممون این دورانو گذروندیم.هممون میدونیم چقدر انتخاب دکتر سخته. اما وقتی با تحقیق و چشم باز یکیو انتخاب میکنی،از مدلاش خوشت میاد،کلا به دلت خیلی نشسته دیگه بقیش میشه توکل و شانس. خودتو گیج نکن. دو یا سه تا دکتر رو انتخاب کنو برو مطب.اینقدر نمونه ببین که دلت صاف شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
***رزینا بشارتی زاده*** اخلاق دکتر : خیلی عذر میخوام سگیی من قبل اینکه مطبش برم میدونستم خیلی بد اخلاقه ولی خب گفتم کاراشو ببینم اگه خوب باشه اخلاقش مهم نیس زیاد پنج رسیدم مطب پر چسبی بود فقط دو نفر بی چسب دیدم یکیش 3ماه از عملش میگذشت که بینیش درکل خوب بود (قوس ملایم و متقارن) و کوچیک (قبل عملشم کوچیک بوده)فقط یکم پهن بودو سوراخاش از رخ معلوم بودو حالت هشتی داشت یکی دیگم که بینیش گوشتی بود قبلش 8 ماهه قوس داشت. تیغش بد نبود ولی نوک بینیش هنوز بزرگ بود خودشم ناراضی بود ازین بابت میگف خواهرشم با بشارتی عمل کرده و خیلی راضیه رفتم سراغ چسبیا که تعدادشون خیلی زیاد بود بلا استثنا بینیا از رخ خیلی پهن بودو ظرافت نداشت اصلا و اکثرا از اخلاق دکتر و پهن بودن بینیشون ناراضی بودن حالا واقعا نمیدونم چقدش ورم بود بینیا کوتاه بود و ارتفاع بینیا جز یه مورد متوسط رو به کم بود شایدم به خاطر پهنیه زیاد بینیا کوتا بنظر میومد یکیم بود که هفت هفته از عملش میگذشتو شدیدا صدا میداد نفسش میگف میترسم به دکتر بگم!!!! صدای دکتر گاهی خیلی بلند میشد و داد میزد چسبیا 4-5 نفری میرفتن تو و با چشم گریون میومدن بیرون گویا دکتر ماساز میده و فشار میده شدیدا تیغرو که بعد که رفتم تو دیدم از نزدیک دکتر سه تا منشی داره که از دور بینیشون خوبو نیمه فانتزی بنظر میومد رفتم از نزدیک ببینمو بپرسم با خود دکتر عمل کردن که گفتن اره جالبه بینیه منشیاشم جز یکیشون پهن بود که با کلی ارایشو گریم بغل تیغرو تیره کرده بودن تا باریکتر بنظر بیاد از قبل عملشون پرسیدم که گفتن دکتر خودش عکس قبل مارو داره و اگه بخوای نشون میده منم واسم جالب بود که دکتر عکس نشون میده منشیش گف هرچنتا که بخوای عکس نشون میده و اینجوری بود که مخ منو زدن که با دکتر ویزیت شم با وجود اینکه از نمونه های مطبش خوشم نیومده بودو اصلا قصد مشاوره پیش دکترو نداشتم رفتم اتاق دکتر یه صندلی ازین دندون پزشکیا داره یه 2-3متری از زمین فاصله داره :))))) باید اینطوری بری بشینی روش< مشکلای بینیمو گفتو گف خیلی بینیه بیستی میشه و من گفتم الرزی دارم که بعدش بپرسم بعده عمل خوب میشه یا نه که دکترنذاشت حرفمو کامل بگم فک کرد سوالیه جملم و گف نمیدونم لابد داری دیگههه برخلاف 5-6 تا دکتر قبل که اولین حرفشون این بود که الرژی دارم این اصلا آلرژیمو تشخیص نداد!!! بعدش ازش پرسیدم عملم بازه یا بسته؟اصلا جواب ندادو کلی حرف زد و آخرش گف من عملام بازه (من مطبش عمل بستم دیدم بعدش گف لپتاپم هنگ کرده نمیشه عکس نشونت بدم کلی کار خودشو تعریف کرد که من دماغای داغونو عالیشون کردمو بینیه تو کاری نیس واس منو کلی چرتو پرت دیگه که اصلا نه ربطی به بینی داشت نه عمل منم چشام گرد شده بودو ساکت نشسته بودم لبخند تحویلش میدادم بعد اخرشم موقع خداحافظی گف اصلا به تو مربوط نیس من عملام بازه یا بسته!!!!!!تو اومدی مطب کارای منو ببینی توهین بزرگی به من کردیو اینجا همه چشم بسته میان باهام عمل میکننو به من ایمان کامل دارن .....منم اصلا هیچی نمیگفتم نتیجه اینکه : اگه بینیه پهن دوس دارینو(شایدم کارای اونروزش پهن بودن) و روحیه حساسی ندارین حتما یه سر برین مطبش من کلا تو شوک بودم تا شبشو تو روحیم تاثیر بدی داشت خخخخ درضمن اگه قصده مشاوره دارین باهاش جز سلامو خداحافظی چیز دیگه ای نگین هرچند جواب اونارم نمیده و اینکه مواظب باشین که هرچی تو مطب میگین سه سوت منشیا میگن به دکتر ..... ویزیت: 25 تومن ساعت کاری دکترم تغیر کرده تا 7.5 هزینه عملم بین 5-6 !!!
فران جان ممنون به خاطر شرح مطب کردی هات. من موندم مردم جرا میرن با دکتری عمل میکنن که اینقدر بد اخلاقه که طرف حتی میترسه بکه من مشکل تنفسی دارم. بنظر میرسه این سیاست خانم دکتر باشه که کسی جرات نکنه بهش خرابکاری هاشو کوشزد کنه
بهار سارا جان خواهش میکنم من خودم بینیم از رخ باریکه و بشارتی میتونس گزینه خوبی باشه برام ولی انقد برخوردش بد بود و اصلا احترام نمیذاره کلا بیخیالش شدم اصلا کیس مناسبی واس عمل اولیا نیست به نظرم
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند
آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند
مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی