2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015602 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عطیه جون همون عکس پیج تو ف ب ( معرفی جراحان مطرح زیبایی) رو می گم ، من که شک دارم
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
katy ببین ازین زاویه خیلی عروووسکیه . مصنوعیه . شبیه عروسکه .

* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
فک کنم روشا این عکساش رو دست کاری کرده ولی عکسای زیادی داره بینیش توش خوشگله
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
دکتری که با 3 تومن جراحی بینی انجام بده میشناسید؟کارشم خوب باشه
توی تهران یا کرج

من از بینیایی که بعد از عمل تپلن خوشم نمیاد . بینی ظریف دوست دارم

بینی من استخونی و غضروفیه . قوز هم نداره
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
مهنوش حدود 4 تومن : من محبی و سجادیان و کامیابی و مردانی رو میشناسم . که محبی و سجادیان طبیعی ترن و کامیابی و مردانی نیمه فانتزی یا فانتزی تر . مردانی به درد بینی های استخونی و کوچولو و کم ایراد میخوره . که هم بینی زیبا تحویل داده و هم معمولی . محبی به نظر من گوشتی هاش بهترن و همچنین سجادیان .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
قراره یه بار دیگه پیشش برم احتمالا امشب باز ازش میپرسم ولی بار اول اصلا حوصله نداشت گفت پوست بینیت کلفته، پشت لبت بلنده و لبت نازکه و.. بین 50 تا 70% بهتر میشی ولی نگفت چه جوری!
//www. /******/.com/rosha.farahani?ref=ts&fref=ts

این پیج روشاست فقط جای ستاره ها بزنید f a ce b oo k