2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

dokhmale naz ندیده بودم پستت رو شرمنده .
مقایسه بین سامی و نادریان .
قوس: قوسای سامی بیشتره . نادریان ملایم تره .
ارتفاع بینی : سامی بیشتره و سربالاتره . نادریان اگه ازش بخوای سربالا باشه سربالا عمل میکنه .
سلیقه : نادریان بیشتر به سلیقه ات توجه میکنه . اما سامی هرچی که به نظرش بهت بیاد رو انجام میده .
قرینگی سوراخای بینی : سامی به نظرم قرینه تره .
نوک بینی : سامی مکعبیه و نادریان فرم دار و گرد تر از سامی .
فانتزی : سامی فانتزی تره . نادریان نیمه فانتزی .
چرا من با سامی عمل نکردم : چون بهم درصد پایین گفت 50% . اما نادریان بهم اعتماد به نفس داد . مهر پارسال سامی 7/500 قیمت پایه داد + 950 کلینیک . الان قیمت پایه ش شده 8/500 گویا . نادریان 6+800 بیمارستان هزینه ام شد .
من جفت دکترای عزیز و دوست دارم . الانم از فرم بینیم راضی هستم با اینکه ورم دارم و ماه 3 هستم . بین طبیعی و نیمه فانتزی میخواستم . از سامی 1 نمونه تونستم دیدم . از نادر زیاد (4شنبه دم آسانسور).
پیش هر دو حتما مشاوره شو .

* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
مرسی عطیه جونم.لطف کردی. :* باشه حتما جفتشون میرم میترسم سامی کوتاه کنه بینیموارتفاعشم کم نکنه بازببینم بهم چنددرصدمیده.نادریان فقط نمیدونم چرابایددم آسانسورمورد ببینم.امااین حالت گردی که به بینی میده دوستدارم.البته بینی خودم گرده نوکش که خیلی دوسدارم.تیغم انحراف داره خرابش کرده یه کوچولو
گچ و معمولا بین 5 تا 7 روز نگه میدارن . من استخون بینیم خیلی کت و کلفت و پهن بود به قول دکتر :))) الانم که گچو برداشتم ماساژ باید بدم که برنگرده . واسه تو که مثل من نبوده همون 7 روز کافیه به نظرم بازم با دکترت مشورت کن . اگه میتونی همون روزی که دکتر بهت گفته برو
9 اسفند دکتر سجادیان
آررره یلدا مال منم از قبل گنده تر شده . خواهرم میگه انگار هیچکاری واست نکرده فقط برده توو اتلق عمل 2 تا مشت زده توو صورتت کبودت کرده. میگه اگه منم الان چسب بزنم با بینی تو فرقی نداره !!!
اینا رو با بغض به دکتر گفتم . گفت خواهرتو بفرست اینجا 4 تا مشت هم توو صورت اون بزنم غلط کردن مریض منو اذیت میکنن :)))) . بعد همچین تیغه بینیمو فشار داد گفت تغییر نکردی ؟؟ گفتم غلط کررردم تغییر کردم .
اینا همش ورمه . ورمات بره مماخت کوچیک میشه . من توو تاپیک ترمیمیا پرسیدم بهم گفتن الان اگه دماغت کوچیک باشه که بعد از بین رفتن ورما چیزی ازش نمیمونه !! راس مگن مال منم گنده تر شده ولی نگران نباش . تازه گچو برداری بیشتر هم میشه من پوشتم ضخیمه ورمام تا 1 سال هست
9 اسفند دکتر سجادیان
سلام دوستان. دماغ منم گنده تر از قبل شده. اصلا نوک مماخو انگار دست نزده
بچه ها فردا مبخوام برم بخیه هامو بکشم و گچو بردارم. درد داره؟؟؟؟!؟
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
مماخ من دیگچه شده. انقدرم کبود و خونیه که نگوووو. دوشنبه عمل کردم
تامپون که سوزش داشت برام.موقع کشیدن اشک اومد از چشمم
بخیه سختتر از تامپونه؟؟:(
من موقع خواب قل میخورم. میچرخم به پهلو میخوابم. صبح با درد بیدار شدم دیدم به پهلو چرخیدم پتو به بینیم فشار اورده. رو بینی خوابیده بودم :( خیلی میترسم
ورم و کبودی هم در حد تیم ملیه
روز دومم اومدم مماخمو تمیز کنم اینه تا شد افتاد رو تیغه ی بینیم :(
نمیدونم چی میشه حالا
امروز روز پنجممه
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
بچه ها شما چسبتونو روزی چند بار عوض میکنین ؟؟ من گچمو برداشتم دکتر واسم چسب زد گفت تا سه شنبه نرم حموم بعد سه شنبه حموم کنم برم مطب چسبمو هوض کنه !! واااای خیلی روو مخه منم موهام تندی چرب میشه . چسبمم کثیف شده چون پوستم چربه . آرایشم میکنم با دستمال مرطوب پاک میکنم
9 اسفند دکتر سجادیان
2810