2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015476 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یک سوال دارم چد وقت پیش در مورد عمل بازو بسته خوندم تو تاپیک های قبلی و این بحث که انحراف باید حتما با عمل باز برطرف شه. در مورد پهنای قوز یا تیغه بینی که نیاز است باریک بشه که از چکش استفاده می کنند چی عمل حتما باید باز باشه و نادریان و سامی عملاشون باز یا بسته اصلا این موضوع اهمیتی دار؟؟؟؟
سمانه جونم هستی؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه ها کسی تو مطب گردیهاش مطب فرهاد فیروزی تو بیمارستان لاله نمیره؟؟؟ جزء تیم کلانتر هرمزی بوده...اگه رفتین به من میگین دوستا؟ مرسییی
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
ولله یه تیشرت میخوای بخری، کالایی که هروقت اراده کنی میخری ,کلی جنسو بالاپایین میکنی ...انوقت یه چیزی که یه عمر رو صورت آدم چسبیده و راه برگشت نداره آخه چطوری با چشه بسته میشه اینهمه پول داد و ندیده گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی من الان اینجوریما
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
نه عطیه اتفاقا می خوام اصلا به این یه موضوع دیگه فکر نکنم به قول کامیابی میگف این Approach پزشک (باز و بسته)و این نتیجه است که مهمه. اما چون حق گذار بسته عمل کردن بینی منو توسط خودش به عنوان یک مزیت مطرح کرد و تو پست های قبلی دیده بودم کاربری به نام بی اعصاب تو این زمینه صحبت کرده بود و گفته بود دکتری رو انتخاب کنید که هم بلد باشه باز عمل کنه و هم بسته و .... از اونجا شد که این موضوع برای من حساسیت برانگیز شد.
سلام سلااام

این تو رفتگیه یه سمت بینی رو منم احساسش میکنم :) یادم نیست کی اینجا این مشکلو داشت و ناراحت بود.. بیخیااااال ورمه اگه مشکل خاصی بود که واسه بیشتریا اتفاق نمیفتاد دیگه

فردا دارم میرم پیش دکترم راجبه این تورفتگی ازش میپرسم میام اینجامیگم :)

ضمنا من 2ماهم بیشتر از عملم میگذره ولی به دلیل اینکه وقت نکردم برم پیش دکترم همچنان چسب میزنم :)
صبا من دو روز پیش رفتم مطبش خیلی هم شلوغ بود کاراش بد نبود اما یکی در میان خوب و معمولی بودند نکته مثبتش این بود که تیغه های بینی رو خیلی صاف و تمیز در اورده بود اما نوک بینی ها و اون بینی هایی که مجبور شده بود پره هاشم باز کنه جالب نبود کلا می گفت من تو کار فانتزی و قوس اینا نیستم. اگر بری کلی نمونه می بینی اونجا.
2810