2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
شاهین میلانی و من میشناسم دو تا از آشناهام هم عمل کردن باهاش خوب هم شده اما بینیشون استخوانی و کم کا ...

منم بینیم کار زیادی نداره 

مشکل تنفسی نداشتن؟ و در کل نگاه میکنی بهشون به دلت میشینه؟ 

نه شایلین جان نظرم فعلا رو هیچ دکتری ۱۰۰٪ نشده حتی هنوز مطب گردی هم نکردم و فعلا در حال تحقیقم فقط ط ...

سلام میشه از دکتر رجایی بیشتر بگید؟در چ حد طبیعی کاره،نمونه دیدین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم احساس میکنم نظرت روی برادران قطعی هست و یه جورایی اینو میشه حتی از مدل سوال پرسیدنت هم فهمید.. ...

شما یجورایی بانک اطلاعاتی این تاپیکین که بیپروا و رک نظر میدید. این خودش نکته خیلی مهمیه.

قبلنم ازتون نظرتون راجع به تاپترین دکترای بینی گوشتی پرسیدم گفتید بیشتر بررسی کنم که تو این تاپیک تقریبا ۸۰ درص صفحاتو خوندم. در عین حال که خیلی مفید یخرده سردرگم کننده هم است.

تو صفحات قبل خواستم هر کی که ۵ دکتر تاپو میشناسه از نظر خودشون بگن. البته منم گفتم نظرم رو دکتر سامان و برادران‌ بهتر از بقیست. 

خانم rebecaa گفتند سامان خرابکاریاش جدیدا رو شده و گفتک دکتر رجای یو بررسی کنم. 

نظر شما رو سواد اول و نظر ایشونو دوس دارم بدونم.

البته ناگفته نمونه نظر من راجع به این دو تا دکتر فقط بر اساس تحقیقات مجازیه و هنوز تو این مرحلم...

اگه مخصوصا رو سواد معرفی ۵ تا دکتر تاپ واسه بینی پر کارو گوشتی نظر بدید بیشتر جای بحث داره ....

ممنون

به نظر من که جراحی بینی رو باید با بهترین جراح انجام داد. واسه خواهر مو تو اردبیل دکتر انضاری انجام شداد الان خیلی خوب و خوشگل شده . راضیم هست ازش. بزارید شماره شو ازش گرفتم بزار م براتون می تونید به صفحه اینستاشم سر بزنید و نمونه کارهاشو ببیند.٠٩٠٣٦٤٣٤٠٠٨ 

نظر تون راجب سلطانی فر چیه من کاراشو دوس داشتم. تقریبا ازش خوب شنیدم، شما کجا ازش تحقیق کردی که اسمش ...

عزیزم منم از کارای سلطانی فر خوشم اومده 

البته عکس های پیج شو دیدم فقط

چیزی که مرددم میکنه اینه که کامنتاش بسته ست 

شما مطبش رفتین؟

میشه برای رسیدن به حاجتم یک صلوات بفرستی 😘
به نظر من که جراحی بینی رو باید با بهترین جراح انجام داد. واسه خواهر مو تو اردبیل دکتر انضاری انجام ...

تبلیغ ممنوع⛔⛔⛔

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
عزیزم منم از کارای سلطانی فر خوشم اومده  البته عکس های پیج شو دیدم فقط چیزی که مرددم میکنه ای ...

نه وقت داشتم متاسفانه نشد برم، من حالا به کارای پیج استناد نمیکنم چون مسلما بهترینارو گلچین کرده ولی میخوام بدونم چرا تو لیست پر ریسکن

من دیدم شما سلطانی فر رو تو لیست پرریسک ها گذاشته بودین می تونم بپرسم چرا پرریسک بود؟ محمدخانی رو چی ...

من خودم کارای سلطانی فر و می پسندم  و دنبال کارشون هم هستم ولی یه چند تا مورد دیدم که خیلی دودلم و حتی سعی هم نمیکنم مطبشون برم

اول اینکه کامنت منفی و مثبت ازشون زیاده و اینجای تامل داره که چرا یه دکتر یا همه خیلی راضین و یا خیلی ناراضی .... بهشون میگن دکتر صفر و صد

کامنتای بسته ی پیجشون خیلیارو پشیمون کرده که چرا دکتری کامنتشو میبنده مگر اینکه نگران نظرات منفی باشه 

با چند تا مریضشون صحبت کردم ناراضی بودن هم تنفسی و هم ظاهری 

با تمام این احوال یکی از دوستام مطبشون رفتند و واقعااز مدلاشون راضی بودند و اصلا خرابکاری ندیدن به جز یه مورد ناقرینگی سوراخ ها بود

پس بهتره خودتون حتما مطبشون برید

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
2810