2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
نونوش جانم خیلی خوشحالم راضی هستی  عمل قبلی که اذیت شدین من خیلی ناراحت شدم براتون مخصوصا که ر ...

مرسي عزيزم. چقدر مهربوني شما. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوشین همیشه فکر میکنم کاش با سامی عمل میکردم

بینی من خیلی کوچکتر شده اما بی ایراد نیست. 

همش فکرمیکنم دقت و وسواس سامی رو بقیه دکترها ندارن

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

نظری نداره کسی ؟

دیدید عکسو ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
نوشین همیشه فکر میکنم کاش با سامی عمل میکردم بینی من خیلی کوچکتر شده اما بی ایراد نیست.  همش ...

شایلین جان سامی که نمونه عکساش خیلی کج و نامتقارن هستن نمیدونم چرا دوست داری  نکته مهم تو عمل بینی صاف بودن و تقارن قبل هرچیزی 

من نوك بينيم اولاش بسيار درد ميكرد (اگه دست ميزدم) و بسيار سفت بود

به مرور اين سفتي كمتر شده ولي هنوزم هست  ولي ورم سمت راست بينيم زيادتره 

نوك بينيم هنوز  بي حس هست 

و اينكه بالاي بينيم كه به پيشوني ميچسبه قبلا خيلي نازك بىد كه سامي هم گفته بود ولي درستش نكرد ولي احمدي برام غضروف گذاشته درستش كرده  

ورم بالاي بينيم كامل رفته

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
مبارک باشه ،بینی تون گوشتی بود؟

اره خیلی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

یه چیزی در مورد بینی خودم اینکه بینیم جمع و جور شده حسابی و طبیعیه اما بدون ایراد نیست و اینکه بینی شیک و خط کشی شده نیست.مثه بینی طبیعی خود آدمه و اون شیک و پیکی که بعضیا انتظار دارن نیست

چشم به راه...
نظری نداره کسی ؟ دیدید عکسو ؟

عزیزم گوشتی بودی؟ به نسبت سه ماهگی خوبه ورمت کمه

اون دوتا خط از روبرو جای بخیه است یا بخاطر ورم افتاده؟

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
یه چیزی در مورد بینی خودم اینکه بینیم جمع و جور شده حسابی و طبیعیه اما بدون ایراد نیست و اینکه بینی ...

بینی شیک میشه که کم کار باشه 

من خودم توقع بینی شیک نداشتم 

برادران هم رفتم و می خواستم با اون عمل کنم اول 

اما وقتی رفتم خالقی اونو بیشتر پسند کردم 

فرقی نمی کنه سامان سامی برادران خالقی اینا همه گوشتی کارن و تا جایی که بتونن تمیز درمیارن 

نوشین همیشه فکر میکنم کاش با سامی عمل میکردم بینی من خیلی کوچکتر شده اما بی ایراد نیست.  همش ...

هیچ بینی صد در صد نمی شه.برای همین من فکر می کنم بینی بی ایراد رو برای خوشگلتر شدن نباید عمل کرد.چون نتیجه ی نهایی ممکنه بی ایراد نباشه.ولی خب ایراد داریم تا ایراد.بعضی ایرادهای جزیی قابل چشم پوشی هستن

شایلین جان سامی که نمونه عکساش خیلی کج و نامتقارن هستن نمیدونم چرا دوست داری   نکته مهم تو عمل ...

خواهرم و دوست نزدیکم با سامی عمل کردند

خیلی تمیزن

از بینی من بهترن

2810