2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

دوستان لطفاً اگر تجربه داريد بگيد بين اين دكترها مدوم براى بينى گوشتى بهتره و كارش تميزه؟؟؟

امين آمالى

ابيانه

شهسوارى

خرمى نژاد 

من تا هفته ديگه بايد يكى رو انتخاب كنم 👌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها

من دیروز رفتم مطب دکتر سامی

اب پاکی رو ریخت رو دستم و کلهم ناامیدم کرد😢😢

گفت بیس سی درصد تغییر، چون پوست بینیت خیلی ضخیمه😣😣

واقعا دیگه موندم چه کنم

بطور مفصل حالا مینویسم مطب گردی هام رو

عکس بینیمو میذارم نطرتونو بگید خیلی دودل شدم با صحبتای سامی

سلام بچه ها من دیروز رفتم مطب دکتر سامی اب پاکی رو ریخت رو دستم و کلهم ناامیدم کرد😢😢 گفت بیس سی ...

من اوایل دی با سامی وقت مشاوره دارم و منتظر همچین جوابی ازش هستم. رجایی که دقیقا همین حرفو زد و گفت بیست سی درصد تغییر میکنی. اما برادران که دیروز پیشش بودم گفت ۶۰ ۷۰ درصد تغییر میکنی و امیدوارم کرد. فقط اون بحث راکوتان که بعد عمل میده خیلی دو دلم کرده آخه میخواستم بعدش برای بارداری اقدام کنم. واقعا گیج شدم. شما برادران نرفتی؟ 

سلام بچه ها من دیروز رفتم مطب دکتر سامی اب پاکی رو ریخت رو دستم و کلهم ناامیدم کرد😢😢 گفت بیس سی ...

سلام دوست عزیز

سامی به منم گفت نمره بینیت اصلا عالی نمیشه.نهایتا انتظار ۱۵ تا ۱۷ رو داشته باش،اگه ۱۰ نمره پاسی باشه،با عمل من ۵ تا و ماکسیمم ۷ نمره بیاد روش.

احساس میکنم سامی اینطوری میگه ولی دکتر بسیار دقیقیه و تمام دقت و تلاششو میکنه

مثلا یه موردی بینی من داره فکر نمیکردم اینقد بهش دقت کرده باشه،ازش پرسیدم این داستانش چیه؟

گفت ما اینها رو به بیمار نمیگیم ولی خوب اصلاح همین مورد احتمالا خیییلی راحت فلان ایراد دیگه بینیت رو حل کنه!وقتی باز بشه کاملا معلوم میشه چیکار باید کرد...

و من از حرفاش برداشت کردم که خودش رو به شدت متخصص بینی های گوشتی میدونه و انگار  در این زمینه تجربه داره .

وبه من گفت ایران که هیچی خارج از ایران هم بهترین متخصص رو پیدا کنی،نمره بینیتو ۱۹ و ۲۰ نمیکنه ولی حتما عمل کن.

بنظرم بستگی داره چه دکتری به آدم بگه چقدر تغییر میگه

و منظور اون دکتر و هدف شما از تغییر چی باشه؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
من اوایل دی با سامی وقت مشاوره دارم و منتظر همچین جوابی ازش هستم. رجایی که دقیقا همین حرفو زد و گفت ...

من برادران رفتم گفت ضخیم بینیت و سوراخ کوچیک گفت پره دست نمی زنم 

منم دودل شدم چون گفت پره دست نمی زنه 

فعلن دارم می گردم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

دکتر حسین پناه 

ایلخانی و عالیان گوشیاشون خوب 

من باید برم مشاوره اینارم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من اوایل دی با سامی وقت مشاوره دارم و منتظر همچین جوابی ازش هستم. رجایی که دقیقا همین حرفو زد و گفت ...

برادران به من گفت عمل بینیت سی درصد، راکوتان میزنیم که پوست بینیت نازکتر بشه اونم بیس درصد اینا کلا حدود ٥۰ درصد

البته دکتر سامی هم بهم گفت راکوتان حتما باید بزنیم برات

گفت من نهایت تلاشم رو میکنم باید یخورده هم بسپاری به دست شانس و به من اعتماد داشته باشی و صبور باشی

سلام دوست عزیز سامی به منم گفت نمره بینیت اصلا عالی نمیشه.نهایتا انتظار ۱۵ تا ۱۷ رو داشته باش،اگه ۱ ...

منم حس کردم ایشون بدترین حالت رو میگن که انتظار رو پایین بیارن

یه چیزی هم به من گفتن که دکترهای دیگه اصلا نگفتن این بود که باید کناره های بینیتو باز کنم و بیرون بینی بخیه میخوره، گفتم نمیشه بخیه بیرون نخوره؟ گفت اصلا و ابدا. نوع بینیت جوریه که حتما باید پره ها باز شه

درباره پروتز چونه هم که چند دکتر قبلی بهم گفتن همزمان با عمل بینی انجام بدم، با ایشون مشورت کردم و گفتن که فعلا نه، اول بینیتو انجام بدیم تا ببینیم چجور میشه بعد

با اینکه قیمتشون بالاس، ولی اونجوری نیس که الکی برا پول بخواد بگه این کار و اون کارو کنیم

من خیلی خوشم اومد ازش

ولی باز دو دلم😢😢😢

دکتر حسین پناه  ایلخانی و عالیان گوشیاشون خوب  من باید برم مشاوره اینارم

ایلخانی ایستاشو دیدم خیلی خووبه

منتها سامی خیلی علمی حرف میزد

حس میکنم اینایی که خیلی کوچیک میکنن گوشتی رو بعدها به مشکل بخوره بینی

جراحانی که رفتم: کوچک زاده ثابتی فرهنگ غلامرضا احمدی زینلی میلانی امین آمالی ملکی عالیان ب ...

سلام عزيزم

امين آمالى خوب نبود؟؟؟؟ 

من الا ن توى مطبش نشستم نمونه فقط ١ نفر بود ديدم يك نفر هم وقت عمل گرفت

ایلخانی ایستاشو دیدم خیلی خووبه منتها سامی خیلی علمی حرف میزد حس میکنم اینایی که خیلی کوچیک میکنن ...

گوشتیو نمیشه خیلی کوچیک کرد 

اینم زیاد کوچیک نمی کنه 

علامه خیلی کوچیک میکنه که من کج ازش زیاد دیدم 

جراحانی که رفتم: کوچک زاده ثابتی فرهنگ غلامرضا احمدی زینلی میلانی امین آمالی ملکی عالیان ب ...

کوچک زاده 

عالیان 

میلانی 

پسندت نشدن ؟ 

کوجک زاده خوب نبود ؟ 

با کی عمل کردی خودت در نهایت و چرا ؟

مطب گردى امروز من دكتر امين آمالى 

ساعت ٥:٣٠ رسيدم مطب زياد شلوغ نبود 

٤٠ هزار تومان حق ويزيت و مشاوره دادم و مشخصاتم رو ثبت كردن تو سيستم و رفتم نشستم

يك نفر بود كه ٤ ماه بود عمل كرده بود و بينى تقريباً خوبى داشت اما به نظر من و يه خانم ديگه نوك بينى رو به پايين بود ولى به صورتش ميومد

بقيه هم مثل من براى مشاوره آمده بودن و صحبت ميكرديم

يه خانمى هم از اتاق اومد بيرون كه وقت عملش رو گرفت براى ١ دى ماه .ايشون تو كلينيك زيبايى كار ميكردن گفت ما روزى هزار نفر بينى عملى ميبينيم اين خيلى كارش خوبه و تميزه كسايى كه پيشش عمل كردن خوب بودن

نوبت من شد رفتم داخل دكتر خوش برخوردى بود و يه دستيار هم داخل بود كمك ميكرد و آزمايش مينوشت

بينى من رو معاينه كرد و گفت چجورى ميخواى؟ 

گفتم چجورى ميشه ؟ چكارش ميشه كرد كه خوب بشه؟ 

توضيحاتى داد و منم چند تا سوال كردم

قيمت آمالى ١٣ تومان هست با هزينه كلينيك 

پرسيدم وقت عمل كى ميشه؟ گفتن ١٠ دى. آزمايش نوشتن و آدرس براى عكس دادن 

از يه چيزى خوشم نيومد اينكه دكتر گفت وقت عملت رو اوكى كنم الان؟ و اينكه دى ماه خلوت تره تا بهمن و شماره من رو سيو كرد تو گوشيش با اسمم. من تعجب كردم اصلاً خود دكتر نبايد اصرار يا حتى سوال كنه بابت عمل 

من هم گفتم خبر ميدم اگر اوكى شدم و اومدم بيرون و شماره تماس گرفتم از منشي كه تصميم بگيرم

شنبه هم با خرمى نژاد وقت مشاوره دارم 

بخدا انتخاب دكتر مرحله خيلى نفسگيريه از ازدواج هم سختتره 

2810