2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها  امروز رفتم مطب دکتر غلامرضا احمدی تازه رسیدم خونه؛ ولی سر فرصت میام براتون میگم ...

شرح مطب گردي دكتر غلامرضا احمدي

(چهارشنبه 6 شهريور ماه)

درود به همه دوستان عزيزم

دكتر غلامرضا احمدي يكي از نام‌هاي معروف و البته تاحدي پر ابهام در فضاي مجازي هستند (بخاطر اينكه ايشون سايت و يا اينستاگرام ندارند، لذا اطلاعات شفافي از ايشون براي جستجوي مجازي وجود ندارد!!)... 

در فضاي مجازي گاهي از ايشون بسيار تعريف شده است، بعنوان يك دكتر با تجربه، كم ريسك و طبيعي‌كار.

گاهي هم در خصوص كاهش كيفيت عمل‌هاي ايشان در سال‌هاي اخير (بعلت كهولت سن) ايده‌هايي مطرح مي‌شود كه مخاطب را تا حد زيادي نگران مي‌كند... 

بهمين دليل هرچند نام دكتر غلامرضا احمدي از همان روزهاي اول در ليست بررسي هاي من قرار داشت اما بعلت شنيده هاي نگران كننده (لرزش دست و ...) نام ايشان بدون مراجعه حضوري از ليست من حذف شده بود... اما دو سه روز اخير وقتي مجدد صحبتهاي دوستان را خواندم، اين بار تصميم گرفتم حضوري به مطب ايشان مراجعه كنم تا بتوانم با يافتن پاسخ برخي از سوالاتم يكبار براي هميشه خودم را با وجدان خودم بي‌حساب كنم (!) و همچنين بتوانم به همه دوستان عزيز مخاطبم (خاموش و غير خاموش!) كمك بكنم تا بهترين انتخاب‌ها را داشته باشند... 

ديروز عليرغم مشغله بسيار فراواني كه داشتم اما با هر مكافاتي بود (!) بالاخره از سركار مستقيما رفتم تا بتوانم بخشي از نقاط گنگ و تاريك رو روشن نمايم. (اين جمله را فقط نوشتم تا دوستاني كه عذر و بهانه شان براي حضوري نرفتن اين است كه وقت ندارند قدري بيشتر تامل كنند، ما وظيفه داريم با وجدان خودمان بي حساب باشيم تا بعدها خدايي نكرده بخاطر كم‌كاري‌هايمان حسرتي به دل نماند...)

مطب دكتر خيابان پاسداران نبش گلستان يكم است، براي من كه محل كارم سمت غرب تهران است راه بسيار طولاني و شلوغي بود... ترافيك سنگين و خسته كننده اي كه فقط شوق پيدا كردن پاسخ سوالاتم منو براي منصرف نشدن تشويق ميكرد!! 

بعد از يك ساعت و نيم رسيدم! جاي پارك هم نداشت! اما براي جويندگان هميشه راه حل مناسب پيدا مي شود!

مطب طبقه دوم ساختمان گلستان بود، يك سالن انتظار مربعي شكل كه دورتا دور صندلي چيده شده بود و يك ميز چوبي وسط قرار داشت...

ادامه دارد

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادامه مطب گردي دكتر غلامرضا احمدي:

يك سالن انتظار مربعي شكل كه دورتا دور صندلي چيده شده بود و يك ميز چوبي وسط قرار داشت... ديزاين خيلي قديمي و ساده اي داشت كه ميشد براحتي حدس زد پزشك اين مطب فردي ساده و بي الايش است...

همانطور كه شنيده بودم دكتر واقعا منشي نداشت!! روي ميز چوبي يك كاغذ چسبيده شده بود كه مراجعين نام خود را روي آن مي نوشتند. هركسي ويزيت ميشد هنگام خروج نام خود را خط ميزد...

مرتب و منظم! 

خوشم اومد از اين سبك، و جالب هست با وجود شلوغ بودن سالن اما همه به قوانين احترام ميذاشتند و هيچ مشكلي ايجاد نشده بود!

من نفر 41 ام بودم، نام خودم را نوشتم و روي يك صندلي نشستم...

سكوت خاصي حكم فرما بود و هيچ كسي حرفي نميزد... !

كنار من يك خانم جوان نشسته بود كه بيني چسب داشت، سرش را به ديوار تكيه داده بود و نگاهش به روبرو بود! بالاخره سر صحبت رو باهاش باز كردم، و با لبخند جواب داد... بيني اش سه ماهه بود، زير چسب تميز بنظر ميومد جمع و جور و طبيعي، اما براي قضاوت هنوز زود بود... 

دختر جوان و با چهره بسيار زيبا و ملوس سمت ديگرم نشسته بود. او هم ساكت بود و گاهي به مكالمه دونفره ي ما نگاه ميكرد... كم كم به ما ملحق شد و از بيني اش برايمان گفت...

هر دو بيني زير چسب تميز بود، جاي بخيه اصلا نداشتند، (البته اون دختر خانم زيبا بمن گفت سمت راست پره بيني ام كمي جاي بخيه دارد ولي من متوجه نشدم)

از هردو شان پرسيدم متوجه لرزش دست دكتر نشده ايد؟ يكي شان گفت بله وقتي دكتر معاينه ميكند دستش ميلرزد، ديگري گفت دقت نكرده است. (اما نتيجه بخيه هاي هر دو بيني بمن اين رو ثابت كرد كه حتي اگر جواب سوال من بله هم باشد خروجي كار تميز و با كيفيت است)

دختر جواني با صورت گرد و بيني گوشتي به جمع ما ملحق شد، قصد عمل داشت و جالب بود كه ميگغت دكتر را نمي شناسم، از اينجا هرروز رد مي شوم و تابلوي دكتر را ديده ام، گفتم بيام عمل كنم! (جالب بود كه ايشان در كمال ريلكسي رفت داخل و وقت عمل هم گرفت و برگشت!   )

خانم جوان ديگري روبروي ما بود و از دور ما را تماشا ميكرد، وقتي كنار من صندلي خالي شد اومد پيش من نشست تا به گفتگوي ما ملحق شود... بيني اش شش ماهه بود، طبيعي شده بود قسمت بالاي بيني يك قوز استخوني درامده بود كه نگرانش كرده بود و ميخواست با دكتر مشورت كند، وقتي من دست زدم حس كردم كمي نرم هست، بنظرم ورم بود.. عكس قبلش را ديدم، استخوني غضروفي بود، با افتادگي نوك بيني... 

بعد از عمل بنظر من بيني خيلي زيبايي نداشت، معمولي بود.. حتي حس كردم نوك بيني خيلي پايين است (زاويه پايين بيني حدود 90 بود در حاليكه مي گويند استاندارد خانم ها بين 95 تا 105 هست و استاندارد اقايون حدود 90 لذا بنظرم بيني شان كمي مردانه بود...) كلوملاي بيني شون هم خيلي داخل رفته بود و از نميرخ با پره ها در يك سطح بود (در حاليكه در استاندارد مي گويند 2 ميليمتر بايد كلوملا پايينتر از پره باشد). اما خانمي بهش گفت واااااااااااي تو خيلي خوشگل شده دماغت... (خب سليقه‌ها فرق دارد، حالا خودتون بريد ببينيد آيا مدلها مطابق نظرتون هست يا خير) 

خانم ديگري با پسرش روبروي ما بود، بيني او هم عمل شده بود و كاملا طبيعي بود، باريك، اما نوك بيني او هم بنظرم زيادي پايين بود... به جمع ما ملحق شد، پرسيدم مشكل شما چيست؟ گفت دو ماهه عمل كردم و نوك بيني ام اولش خوب بود حالا حس ميكنم هرروز داره مياد پايين تر! نگرانم كه خيلي افتاده نشه... 

بيني بدي نداشت، خيلي زيبا نبود ولي معمولي بود، مثل نفر قبلي! زاويه ايشان هم زير 90 بود و دقيقا حسش بنظرم درست بود كه نوك بيني زيادي اومده پايين...

عكس قبل عمل را ديدم  بيني باااريك و با نوك افتاده..

ادامه دارد

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

همونطور كه انتظار ميرفت سكوت مطب كاملا شكسته شده بود و همه نفرات باهم دوستانه به تبادل تجربيات و اطلاعات مي پرداختيم...

احساس كردم الان دكتر مياد بيرون ميگه سرم رفت يكم ساكت باشيد!   

خانمي وارد شدند، بيني خوكي سربالا، طول كوتاه، سوراخهاي خطي و بسيار كشيده ، پروجكشن زياد، انحراف محور بيني به سمت راست. بيني اش واقعا خراب بود، گفتم شايد عمل با كسي ديگه بوده و حالا اومده براي ترميم... در حال رصد بيني ايشان بودم كه ناگهان خانمي كه كنارم نشسته بود با صداي بلند گفت: وااااااااي خانم چقدر بيني ات قشنگه...   (!!!!)  اون خانم در كمال تعجب گفت واقعا بنظرت قشنگه دماغ من؟! 

ميگفت شش سال قبل با دكتر احمدي عمل كردم. اون زمان دكتر فانتزي عمل ميكرد ولي الان ديگه فانتزي عمل نميكنه. گفت دكتر اصلا نظر منو نپرسيد و خودش برام اين مدلي عمل كرد... عكس قبل عملش رو ديدم. بيني قبليش وااااقعا بي ايراد بود! واقعا قشنگ بود! واقعا حسرت خوردم كه چرا بايد بيني به اون زيبايي بشه اين بيني؟   

ميگفت مشكلي كه دارم اين هست كه پوست داخل دماغم حس خودشو از دست داده، وقتي آب بيني ام جاري باشد من حس نميكنم و گاهي هنگام مكالمه با ديگران ناگهان طرف مقابلم بمن تذكر ميدهد كه بيني ات را پاك كن... ميگفت ازين موضوع خيلي خجالت ميكشم و اعتماد بنفسم رو از دست داده ام...

خيلي براش ناراحت شدم.

وقتي پيش دكتر رفت دكتر گفته بود چرا دير اومدي؟ ظاهرا همونجا طي بي حسي موضعي يك تكه گوشت هم از داخل دماغش در اورد... 

اميدوارم مشكلش حل بشه چون واقعا ناراحتش شدم.

خانمي با گچ وارد شد... 

اصلا كبودي نداشت و ميگفت از روز اول همينجوري بودم

دختر خانم جواني وارد شد، اسفند 96 عمل كرده بود و قبل عمل استخوني بود. دماغش بد نبود ولي سليقه منم نبود. 

خانم جوان زيبايي وارد شد، دماغش توي چسب بود، تميز و جمع و جور بود اما براي قضاوت زود بود...

اون خانمي كه گفتم 2 ماهه بود و نگران پايين آمدن نوك بيني اش بود بعد از معاينه ميگفت كه دكتر به او گفته كه بعد يكسال بيا دوباره نوكشو برات كوتاه ميكنم... (اما برام كلا اين موضوع عجيبه كه مگه دكتر نوك دماغ رو پايه غضروفي محكم نميذاره تا نياد پايين...؟؟؟   )

از ساعت 4 كه من اونجا بودم تا شش و نيم منتظر نشستم تا بالاخره نوبت من شد كه برم داخل...

ادامه دارد

سلام اگه کسی در مورد دکتر جلیل منش یزد اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه بچه کوچیک دارم و مطب گردی برام بی نهایت سخته

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

وارد اتاق شدم...

دكتر احمدي مردي مسن، با موهاي سفيد و چهره اي مهربان هستند...

اتاق ساده اي داشت (برخلاف ساير دكترهاي جراحي بيني كه ديزاين مطب رو خيلي شيك و امروزي مي چينند)

تمام تمركزم روي دستهايش بود ، آيا مي لرزد؟؟

وقتي دستش را براي معاينه بيني من روي پيشاني ام گذاشت كاملا لرزش دستانش را حس كردم. بله دستانش مي لرزد اما بخيه هايش تميز بود و اين موضوع مشكلي در كيفيت كار ايجاد نكرده بود.

ايشان بمن گفتند بيني ات گزينه عالي عمل نيست... البته بد هم نيست، بيني معمولي اي هست...

خيلي توضيح نميداد كه قراره چه شكلي بشم... فقط گفت انحراف شديد داري و بيني ات 50 درصد خوب ميشود... (شايد حوصله توضيح دادن تخصصي به من را نداشت...)  در برابر سوالهاي من هم خيلي شفاف جواب نميداد...

دكتر احمدي روزي 4 تا 3 عمل انجام ميدهند...

هزينه عمل ايشان 8 ميليون تومان است. 

ويزيت رايگان است.

جمع بندي: براي كساني كه بيني طبيعي دوست دارند و محدوديت مالي دارند دكتر احمدي ميتواند يك گزينه بررسي باشد (خداييش بخيه ها بسيار تميز بود و جاي آن باقي نمانده بود!) . اما اگر مثل من روي نكات زيبايي بيني حساس هستيد، احتمالا كارهاي اين دكتر نميتواند نظر شما را تامين كند...

پايان

ارادتمند: شايلين

سلام اگه کسی در مورد دکتر جلیل منش یزد اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه بچه کوچیک دارم و مطب گردی ...

دوست عزيز پيشنهاد ميكنم خودتون بريد مطب گردي كنيد، سلايق خيلي فرق ميكند...

اما اگر محدوديت داريد حداقل از ميان دكترهايي كه اظهارنظر در موردشان بيشتر هست انتخاب كنيد، انگار اين دكتري كه ميگيد خيلي معروف نيست و سخت ميتونيد راجب ايشون اطلاعات بگيريد..

ادامه مطب گردي دكتر غلامرضا احمدي: وارد اتاق شدم... دكتر احمدي مردي مسن، با موهاي سفيد و چهره اي ...

مرسی شایلین جان خیلی خوب و جامع بود، مخصوصا درباره نمونه های توی مطب🌹🌹🙏🏻🙏🏻
عزیزم درباره پایه غضروفی جلوی بینی یا مثلا انحراف چقدر بهتر میشه و ... توضیحشون چی بود؟

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
عزیزم درباره پایه غضروفی جلوی بینی یا مثلا انحراف چقدر بهتر میشه و ... توضیحشون چی بود؟

خيلي شفاف توضيح نميداد و با قطعيت نميگفت..

شبيه بعضي ازين دكترها كه براي مشتري خيلي توضيح ميدهند نبود...

كل زمان ويزيت من فكر كنم كمتر از ده دقيقه شد... (تازه اونم من كه اينهمه حرف ميزنم با دكترا، بزور ازش حرف ميكشيدم...   )

اونقدر كه من از نمونه هاي مطب حرف براي گفتن دارم از خود دكتر ندارم!   

خب بچه ها چه خبر؟ بیاید یکم اخبار رو باهم اشتراک بذاریم! ناراضی جدید کشف نکردید از برادران؟ راستی ...

شايلين جان سلام ميشه درخواست دوستي منو قبول كنيد كارتون دارم

بچه ها من شهرستانم ارايشگرم وقت براي مطب گردي ندارم ميشه يه جمع بندي بكنيد از دكترايي كه توي عمل بيني گوشتي و غضروفي مهارت بيشتري دارند

من مدل نيمه فانتزي دوست دارم

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)
خيلي شفاف توضيح نميداد و با قطعيت نميگفت.. شبيه بعضي ازين دكترها كه براي مشتري خيلي توضيح ميدهند نب ...

مرسی عزیزم🌹😊

اره بعضی از دکترا باید بزور ازشون حرف کشید😁

خود نمونه ها حرف زیاد برای گفتن داشتن انگار😊

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
شايلين جان سلام ميشه درخواست دوستي منو قبول كنيد كارتون دارم بچه ها من شهرستانم ارايشگرم وقت براي م ...

سلام

متاسفانه بعلت مشغله زیاد نمیتونم پاسخگوی پیام های خصوصی باشم.

اگر موضوعی هست که برای همه دوستان میتونه مفید باشه اینجا مطرح بفرمایید ...

ارادتمند

2810