2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015388 بازدید | 66527 پست

سلام پگاه جان.من خیلی گیر بازی درآوردم تا وقت گرفتم🙈 دی ماه ۱۲ قیمت میداد.اما بعد از عید فک نمیکنم ۱۲ بگیره.البته من میدونم کسایی که یکی دوماه زودتر رفتن ۱۰ و ۱۱ دادن واسه عمل.از خانم دلتنگی هم بپرسین ایشونم وقت عمل دارن قیمت دارن.فک کنم ایشون قبلتر از من رفته باشن

من ۲۲ اسفند عمل دارم.خیلییی استرس دارم.خصوصا وقتی خوندم آقا نوید واسه بیهوشی توی همون بیمارستان مشکل ...

واي استرس من بالاتره😂😂من ١٩تاريخ عملمه ،ميشه درخواست دوستيمو قبول كنين 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلتنگی جان هیچ پیامی نیومده من قبلا درخواست دوستی فرستاده بودم و شما قبول کرده بودین.ایشالا به سلامتی عمل خوبی داشته باشین.

توروخدا بیاین از عملتون بگین قبل از ۲۲ اسفند.

راستی یادتون نره که از یک هفته قبل از عمل قرص ویتامین سی بخورین.

سلام دوستان. من تا الان ۴ تا دکتر رفتم( ابیانه_قارونی_بصام_عباسی) نتونستم انتخاب کنم هنوز متاسفانه د ...

سلام پگاه جون خوبین؟منم مشکلم همینه مثل شما هیچ دکتری رو صد در صد نپسندیدم.پول هم نهایت تا ده میتونم بدم.اردیبهشت هم میخوام عمل بشم.دیگه موندم چیکار کنم.هیشکی کاراش عالی نبود تا الان که من رفتم گشتم کار عالی ندیدم

راستي من بشت در اطاق عمل عجب نمونه هاي زيبايي از. كاراي يحيوي ديدم، يكي از يكي بهتر، خيلي جالبه سيست ...

سیستمش بازاریه و تعداد بالای عملاش از دقت و کیفیت کارش کم کرده. کارای چندین سال پیش یحیوی از الانش بهتر بود. الان دکان زده  دیگه. مثل خیلی دکترای دیگه

من دوباره رفتم مطب ثابتي، خيلي خوشم اومد هم دكتر هم كاراش، وقت گرفتم يدونه كنسلي داشات ١٢ اسفند

ايشالا ايندفه همه چي خوب پيش ميره ب اميد خدا

انتخابام امالي سازگار و ثابتي بودن

بچه ها دکتر شهرجردی برای عمل بینی گوشتی نوک بزرگ خوبه یا نه ؟ کسی مطبش رفته نمونه هاش از نزدیک دیدید؟   کلا کاراش چطوره ؟  ناراضی داره یا نه؟

آقا نوید شما که مطب زیاد رفتی درباره شهرجردی اطلاعی داری؟  

نميدونم شايدم انقد مهارتش بالا رفته كه همه رو يك ساعته عمل ميكنه اخه من كاراي يه ماه پيششم ديدم خيلي ...

واقعا چطوری باور میکنید؟! این دکترها بر اساس همین سادگی مردم بیزینس میکنن! پول میگیرن به اسم جراحی دکتر فلانی ولی درواقع تو اتاق عمل کس دیگه کار انجام میده

واقعا چطوری باور میکنید؟! این دکترها بر اساس همین سادگی مردم بیزینس میکنن! پول میگیرن به اسم جراحی د ...

نميدونم واقعا اگه اينطور باشه كه همه كاراش بد ميشه ولي تا جاييكه من ديدم كاراي گوشتيش از همه بهتر بوده 

2810