2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015454 بازدید | 66527 پست
ایشالا عزیزم.انشالله بهترین انتخاب رو داشته باشی. شما کجاها مطب گردی کردی؟

سلام.ممنون از شما.سه تا مطب رفتم.دکتر سجادیان.سامی و ابیانه. اول مطب سجادیان رفتم اونجا چن نمونه دیدم.نمی دونم اون روز اونطور بود یا نه..... جدا از اینکه کارهاش خیلی پرورم بود(من ورم برام مهم نیست خیلی،همین که بعدا کارش قشنگ باشه می ارزه)یه نمونه دو ماهه اومده بود که تیغه ش پهن بود کاملا.خلاصه ایشون به من گفتن بینی ات نه قوز داره و نه افتادگی.خیلی کم تغییر میکنی و عملت نمی کنم.... ولی انقد که ازش تعریف کردن اینجا،به نظر من البته، اون دفعه که رفتم واقعا چیز قشنگی ندیدم.ولی خود ایشون دکتر خوش اخلاقی هستن.

مطب بعدی، دکتر شاهین فتح سامی بود.خیلی خلوت بود و مشاوره ها رو از مریض هاش که عمل کرده بودن جدا کرده بود.یعنی من نمونه اون روز ندیدم.گفتن باید فلان روز بیای دوباره ویزیت بدی و با مریض ها حرف بزنی و ویزیت بدی(من از این حرکت اصلا خوشم نیومد). آقای دکتر خیلی ریزبین و دقیق هستن و از نظر زیبایی شناسی واقعا حرف داره واسه گفتن.یه مشاوره کوچولو واسه تمام صورت بهتون میده که اشکالات صورت کجاس.چن تا عکس نشونم دادن گفتن تقریبا این شکلی میشی....انگار بیشتر فانتزی کاره و من طبیعی میخواستم.....این هم رد شد

مطب آخر هم ابیانه بود.شلوغ بود و دور(به من البته).هرچند سریع کاره همه رو راه میندازه.سه تا دیدم.یکی با چسب و دو تا بدون چسب(همشون یه هفته ده روزه بودن).یکی هم واسه ترمیم اومده بود،قبلا پیش یکی دیگه رفته بود که خیلی نازک و باریک شده بود و اومده بود تا اینجا ترمیم ش کنه.

اون که با چسب بود خیلی قشنگ بود عکسشو نشون داد بدون چسب.گفت خیلی به دکتر اصرار کردم تا یه قوس ه کوچیک برام زده و البته خودش بینی قشنگی داشت از قبل(فقط قوز داشته).

اون دو تای دیگه هم تیغه قشنگ داشتن و پره ها معمولی.نه سربالا و نه چیز خاصی.معمولی....

خلاصه انشای من....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمی یعنی کار دکتر ابیانه از راستکاری و عباسی بهتربود؟ 

خانوم پاییز من یه نمونه از دکتر عباسی دیدم از نزدیک...منشی دکتر بود...خیلی تمییز بود مال یک سال پیش.فقط یه کوچولو تیز بود.چیزی بین تیز و کمی گرد...و خودش راضی بود

اون سه ساله و پنج ساله چطور بودن.هم از نظر ظاهری هم آبریزش و اینا نداشتن؟چیزی به دکتر راجع به مدل و ...

نه از نظر تنفس و آبریزش و اینکه تو دماغی صحیت کنند هیچ موردی توشون نبود ...

یکیشون گوشتی بود ... به نظر من خوب بودن ... خیلی طبیعی بود و اینجور میپسندم ..‌‌

2810