2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام الناز خانوم.منم یه هفته س پیام دادم که من رو عضو کنن ولی انگار خبری نیست،راستی میشه دکترهای مدن ...

عزیزم من تقریبا کل دوستام جراحی بینی کردن همشون هم بعد یه سال میگن ناراضی ان.خواهر خودم پیش دکترکلی عمل کرد تا یک سال و هفت ماه عااالی بودا اما یهو سوزاخای بینیش نامتقارن شد و یه سمت بینیش باد کرد.من تعریف دکتراحمدی فقط تو فضاهای مجازی مثل ایستاگرام دیدم دیگه گفتم عضو اینجا شم ببینم میشه کمکی گرفت از بقیه یا نه

من هم سجاديان،سامی و ابیانه رفتم،اونجاهايي که رفتين چطور بودن مدل بینی ا؟

من کارای احمدی رو دوس داشتم خیلی خوب بودن اکثرشون و اینکه تقارن داره بینیهاش و ریک عمل پیشش کمه.فرخی یه نمونه دیدم که هنوز چسب داشت ولی چند تا از آشناهامون پیشش عمل کردن راضی ان اما به نظرم یه کم فانتزیه بینیهاشون.عامری هم عکسای تو مطبش خوشم نیومد ولی چند نفر دیدم که خیلی خوب و طبیعی بودن.یه دختره بود ۶ روز بود عمل کرده بود بینیش خیلی خوب بود و هیچ ورم و کبودی صورتش نداشت عکس چند تا از دوستاشم که با عامری عمل کرده بودن نشون داد عالی بودن

2810