2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

سلام

دوستان ممنون ميشم كمكم كنيد🙏

براي عمل بيني بين دكتر فرزام و دكتر بشارتي زاده موندم؛كدوم بهتر؟لطفا اگه تجربه اي داريد بهم بگيد

نميدونم كدوم دكتر و انتخاب كنم خيلي سخته و خيلي ريسك بالايي داره 😢

كار دكتر فرزام و ٢ تا شو از نزديك ديدم و خوشم اومد عكساي پيج اينستاشونم ديدم اما زياد نپسنديدم،دكتر بشارتي زاده هم فقط عكساي اينستاشونو ديدم و پسنديدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من 50 روزه بینیم رو عمل کردم. هم پولیپ داشتم هم انحراف تیغه میانی. میشه در موردش نظر بد ...

عزیزم فرم بینیت خیلی خوب شده مبارکه خوشمان آمد😁😁😁😁قطع به یقین ورمت الان زیادِمن یادم می یاد یه عکس از اون زمان خودم گرفتم بینیم شبیه لوله افتاده.گذر زمان ورم رو کم می کنه از اینم بهتر می شه ان شاالله گو که الانم خیلی خوبه

عزیزم فرم بینیت خیلی خوب شده مبارکه خوشمان آمد😁😁😁😁قطع به یقین ورمت الان زیادِمن یادم می یاد یه ع ...

مرسی گلم.خب پس فعلا باید صبوری پیشه کنم. چقدر انتظار سخته  

ترنم عشق مامان و بابا، محمد کوچولو هم سالم بیاد تو بغلم بگو آمین
سلام دوستان ممنون ميشم كمكم كنيد🙏 براي عمل بيني بين دكتر فرزام و دكتر بشارتي زاده موندم؛كدوم بهتر ...

عزیزم من یه کار از دکتر بشارتی زاده دیدم خوشم اومد ولی شنیدم ایشون بسیار بداخلاق هستن من خودم رفتار دکتر برام مهمه چون قراره چند وقت باهاش در ارتباط باشم باید رفتارشم خوب باشه.دکتر فرزام رو شناختی ندارم چیز خاصی هم نشنیدم.

سلام دخترا.اینم مماخ من بعد از گچبرداری😂😂😂😂از نیمرخم یادم رفت عکس بگیرم امروز گچو برداشتم

مبارکه عزیزم خیلی خوبه چقدرم ورمش کمه حس می کنم خدا رو شکر خودت هم راضی هستی.

درود به همه عزیزان امیدوارم حال همگی خوب باشه میبینم که سایت آب و جارو کردن اون موقع ها شما نبودی ...

سلام.آقای مانی شما میتونین به من کمک کنین؟تقریبا درمورد اکثر پزشکا اطلاعات دادین.میشه درمورد دکتر محرابی منو راهنمایی کنین؟کارشون و اخلاقشون و رضایت مریضاشون؟ممنون میشم کمکم کنین

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
2810