2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار جان نه من نرفتم مطب فقط با وبگردی زیاد تا الان دیدم از همه کمتر ناراضی داشته شاید2-3 نفر و اونایی که اصلا امید نداشتن بینیشون خوب از اب دراد همه تقریبا راضین بینی من هم که عیب کم نداره باید یه دکتر ماهر برم 90 درصد اطمینان دارم خوب میشه
sheyda1362 نمیدونم والا ولی من به نظرم تحقیقی که کردم دیدم ناراضی زیاد داشته یکی تو همین سایت 2و3 صفحه قبل خیلی از کارش بد میگفت ، چون منم میخواستم برم پیشش مشاوره ولی پشیمون شدم
فرشته نجاتم عشقم بود
سلام بهار جونم مرسی عزیزم ، بهترم شکر خدا فعلا که ورم رو دارم اما حس بویاییم خیلی بهتر شده شکر خدا قبل عمل اصلا بویایی نداشتم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
دوستان سلام روز همگی خوش امیدوارم که عمل کرده ها خوب خوب باشند و قصد عملی ها بهترین تصمیم بگیرند.. متاسفانه دیروز یه ضربه خیلی بد به بینیم خورد ..یه کم خون اومد ...هنوز تو شوکم..به خانم مجیدی اس دادم گفت چیزی نیست نگران نباش...من امروز میرم دکتر... خدا کنه که سالم باشه ..
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلام دوستان عزیز ترمه جان ناراحت شدم که بینیتون ضربه خورده ، انشاالله که چیزی نیستش گلم . ترانه جان خوشحالم که حس بویاییتون برگشته . راستی هفته گذشته که برای عوض کردن چسب رفته بودم ، به خانومه گفتم که تیزی بخیه اذیتم میکنه نگاه کرد و دید که داخل بینی یه بخیه کشیدنی جامونده . گفت باقیش هم جذبی هست .
2810