2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
به به تاپیک چه رونق گرفته آقا مانی من دقیقا دو ماهه عمل کردم سایز بینیم همونه که از اول دیدم فقط ورمش کمتر شده از پهنا بعد از دو ماه تغییرات کمتره؟ برآمدگی های روی بینی ورمه یا استخونه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فایزه خانم اگه میخان تو جراحی نتیجه خوبی بگیرین با جراحی عمل کنین که عمل باز انجام میده جراحیو . اما در عوض باید ورم و کبودیه بعد از عملو به جون بخرین اینم توجه داشته باشین دکترایی که بسته عمل میکنن اکثرا خیلی کاربلدن اما دستشون نسبت به دکترایه باتجربه که باز انجام میدن عملو بستس اما اگه بینیتون کم کاره و میخوان بعد عمل کمتر اذیت شین با دکتری عمل کنین که بسته عمل میکنه
دکتر سامی
آخی رامان برای من انصافا از قبلش بهتر شده ولی خوب آخر نفهمیدم به دکتر مشکلاتتو گفتی یا نه؟ بهت چی گفت؟ دماغت گوشتی بوده؟ با خودش صحبت کن ببین چی میگه ایشالا مشکلت حل شه عزیزم
درود به همه دوستان تاکید مجدد: سلیقه ها متفاوت هستش نظرات همه ی کاربران قابل احترام و کمک کننده هست اما باید به مطب ها سر بزنید Narges: دقیقا مشکل چیه؟ بخاطر ورم نگرانی؟ اگه آره نا ۶ ماه باید صبر کنی کم کم درست میشه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
والا با سایزش مشکل داشتم که منطقی فکر میکنم میبینم حتما نمیشد بیشتر از این ولی ورم هم خیلی داره تو پهناش از بینی قبلیم پهن تره دقیقا دو ماه شده میترسم بگه چسب نزن روم نمیشه برم بیرون خیلی بده خیلی هم رعایت میکنم به خدا هر چیزی که فکر میکنم ورم رو بیشتر میکنه ممنوع کردم برای خودم رو بینیم هم برآمدگی داره نمی دونم ورمه یا استخون یکی از دلایلی که خیلی عجله دارم ورمش بره همینه
دوستان لطفا سلیقه ، نوع بینیتون میزان بودجتون و دکترایی که مد نظرنون هستن رو نام ببرید تا بشه کمک کرد همینجوری یه دکتر خوب معرفی کنید معنی نداره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
نرگس برآمدگی بالای بینیه؟ انحراف داشتی؟ با کی عمل کردی؟
سلام ، ممنونم از همه دوستان و آقای مانی ، من بینی خودم خیلی بد نیست و استخوانی هم است منتهی مشکل انحراف تیغه بینی از داخل دارم و شب ها هم تو خواب نمیتونم با دهان بسته نفس بکشم ، دوست دارم بینیم را طبیعی عمل کنم اما نه خیلیییی طبیعی یعنی اگه نیمه فانتزی که به صورتم هم بیاد دوست دارم و بدم نمیاد ، واسه عمل هم پنج و نیم دیگه نهایتش شش میلیون میتونم هزینه کنم نه بیشتر ، دکترهایی هم که فعلا تو نظرم هستن دکتر ناصر جوادی پروانه و دکتر رضا ساریخانی هستن و بازم دارم تحقیق میکنم تا ان شالله بتونم یه دکتر خیلییی خوب را پیدا کنم..
narges: تیغت بلاخره تراش خورده دیگه این چیزایی که شما میگی به نظرم ورمه و کامل طبیعیه 2 ماه واسه قضاوت خیلی زوده صبور باش چون بدن با بدن فرق داره 6 ماه زمان خوبیه به نظرم سلنا: موفق میشی نگران نباش، یه دکتر خوب پیدا میکنی خیلی زود عمل میکنی
فائزه: چه مدلی میخوای؟
2810