2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Manip 30 جان من الان 6 روزه عمل کردم با اینکه تامپون رو درووردم و قطره میریزم ولی باز از دهان نفس میکشم. با بینی تنفسم سخته و صدادار . انگار توش متورمه . یا انگار ببخشیدا توش پررره آشغال چسبیده به ته بینیم و بغلاش. طبیعیه فعلا نمیتونم درست نفس بکشم ؟
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
درود به همه فرنازی: خیر اتفاق بدی نیست نگران نباشید کاری نرمال به خصوص برای ترمیم هستش که معمولا از غضروف گوش و یا اگر عمل ترمیمی باشید از غضروف اضافه ای که دکتر سر عمل اول تحویل داده استفاده میکنن و بعضی از دکترها هم از پروتز استفاده میکنن که اونم مشکلی نداره بسته به نظر دکتر و محل استفادش داره ماه پیشونی: نه مشکلی نداره بسته به نظر دکتر از روزی که شروع به شستشو میکنی از حجم این مواد کم میشه و کم کم که جس بویاییت بر میگرده بوی نامطبوعی رو حس میکنی و کاملا طبیعیه جای نگرانی نیست داخل بینی رو چرب میکنی با گوش پاک کن؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
دوستان یه نکته ی دیگه در قدیم الایام بچه ها میگفتن که دکتر حافظی برای عمل بینی مناسب نیست و سایر عمل هاش خوبه من کار جدید ازش ندیدم و الانم نمیدونم چقدر میگیره و کاراش چطوره صرفا جهت اطلاع گفتم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
ممنون آقای مانی مرسی از راهنماییتون... راستی بچه ها بینی به ترتیب چند روز تو گجه و چند روز بعد تامپون و میکشن و چند روز بعد بخیه ها رو
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
دوستان من دیروز دوتا بینی نسبتا طبیعی و شیک تو بیرون دیدم و آدرساشونو پرسیدم.یکیشون کار دکتر خاکباز تو صادقیه و یکی دیگه کار رضا فرسا توی پاسداران بود.بینی هاشون خیلی خوب بود.اولی 8 سال و اون یکی 4 سال بود که عمل انجام داده بودن.کار این دوتا و کار دکتر مفرد و دکتر ایمانی(دکتر ایمانی کرجه) رو گذاشتم تو اولویت.کسی اگه اطلاعاتی دربارشون داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
مطب گردی( دکتر فرهنگ و دکتر راستکاری) دیروز عصر رفتیم مطب دکتر فرهنگ و وقت مشاوره گرفتیم.به طور خلاصه میگم با توجه به اینکه این دوتا دکتر تو لیستم بودن ، اما واقعا کار خراب زیاد داشتن و حتی نمونه چند ساله هم دیدیم البته کار را ستکاری اصلا مورد پسند نبود الان نمیتونم به طور تشریحی توضیح بدم ، وقتی یادشون میافتم فشارم میفته
2810