2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
نگفتین کلینیکا چقد میگیرن حدودن؟! نه نرگس جونم همه بعد عمل وزن کم میکنن به همون سرعتیم که رفته باز بر میگرده اونم به خاطر اینه که هم غذای درست حسابی نمیخوره آدم بعد عمل همش سوپ و اینا...انرژی زیادیم برا ترمیم زخمها و خوب شدن حالت استفاده میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلناز جون سجادیان که طبیعی عمل میکنه و برای بینیای گوشتی خوبه من دکتری میخوام که نیمه فانتزی عمل کنه میلانی هم تو سایتش دیدم خوشم نیومد از سبک عملش بچه ها یحیوی هزینه عملش چطوریه؟ عکسای اینستاشو نگاه کردم خیلی خوشم اومد
سلام ماهیلا جون آره یکم بهتره. نه خدا رو شکر بینیم درد نگرفت. من دلم حمام میخواد رفتم اما درست حسابی نبود به دلم نچسبید ماهیلا حدا رو شکر از چسب زدن راحت شدی. آقا سعید مماخ شما چطوره؟
خدا رو شکر نرگس جان که بهتری... حالا یک هفته موهاتو نشور طوری نمیشه که.. دوش دستی که می تونیم بگیریم.. من تو اون هفت روزی که گچ داشتم با دوش دستی حمام میکردم مرسی اقا سعید از عمل من تا حالا کلا یک ماه گذشته.. یک هفته که گچ داشت... جمعا 23 روز چسب زدم تا حالا... 10 روز هم باید شبها چسب بزنم اینقدر به چسب زدن عادت کردم دلم نمیخواد چسب نزنم... در اصل من باید امروز بی چسب می شدم.. اما چون کلاس داشتم روم نشد بدون چسب برم.. دوباره چسب زدم
2810