2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015580 بازدید | 66529 پست
افق جان من دوست دوستم گوشتی بوده پیش د . خداکرمی عملیده فعلا از عید تا الان ک راضیه منم بدم نیومده . خوب شده از نگارین 4 م و خرده ای گویا قراره بگیره
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
مرررسی مل مل جونم که نظرتو گفتی اما مهمش همون پیدا کردن یه دکتر خوبه که پشیمونی نداشته باشه مل مل جونم نه من کار بشارتی رو نمیپسندم یکی از فامیلامون پیشش عمل کرده بود و دوباره مجبور به ترمیم شد فکر کنم چون اونو دیدم دیگه دور بشارتی رو خط بکشم من دنبال سایت دکتر خداکرمی گشتم اما پیدا نکردم که نمونه کار ازش ببینم مل مل جون به نظرت دکتر ابیانه مناسب من هست؟ خیلللی طبیعی در میاره..دیروز به دستیارش زنگیدم گفت عکساتو برای دکتر ایمیل کن تا شب حتما جوابشو میده اما اصلا جوابمو نداده آره بینی من کوتاهه یه خورده کوتاه شه خداااااای نکرده شبیه خوک میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افق جون من نمیدونم بینیم چیه واقعنم یادم نبود نپرسیدم من از کار خداکرمی خوشم اومد سایت نداره باید بری مطب ببینی من چرا عکساتو ندیدم الان نگا میکنم
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
آخه نگارین جون من تهران نیستم و واقعا اصلا وقت نمیکنم نهایتا 2 3 روز بیام ...اونم باید فقط چند تا دکتر رو گلچین کرده باشم و بین همونا انتخاب کنم...این کارمو سخت کرده جدی نمیدونی دختر.. پس احتمالا گوشتی نباشی.. عزیزم ایشالا پیش دکتر خداکرمی بهترین نتیجه رو بگیری قیمتشم مناسبه بچه ها مگه این دکترا چیکار میکنن که اینقدر دستمزد میگیرن کاش بیشتر بهمون تخفیف میدادن من دسترنج چند سال کار کردنمو میخوام بدم ایشالا که بالاخره دکتر خوبی پیدا کنم و راضی باشم..چون در غیر این صورت باید چنددد سال دیگه کار کنم و برم برای ترمیم
وای نگارین!!! تو واقعا ناز و با نمکی به نظر من بینی تو ایراد خاصی نداره اصلا عملم نکنی بازم خوشگلی ..بینیتم به صورتت میاد اما خوب اگه دوست داری خوشگل تر بشی نظرت قابل احتمال تره نه نظر من یکیم باید نوک بینیت جمع بشه و یه خورده بینیت تراش پیدا کنه یه کوچولوووو قوسم خوشگلش میکنه بینیت کم کاره..اگه گوشتیه از اون گوشتیاس که کار زیادی نمیخواد مطمئنا نتیجه خوبی میگری اما حواست باشه بینی تو هم مثل بینی من بلند نیست...به دکترت حتما تاکید کن که طول بینی ت رو دست نزنه کوتاهیش الان کاملا مناسبه نباید کوتاهتر بشه بینی من از تو پهن تره هم نوکش هم پره هاش پس نگران نباش فقط یه دست میخواد که به سر و گوشش بکشه..و خوش تراشش کنه
وووووووووی مرسی افق جون عزیزم شما هم خوشگلی دکتر خداکرمی به من گفت 4 و نیم میگیره ولی اگر کار بیشتری انجام بدم باید 6 تومن بدی ایشالله شما هم انتخاب خوبی داشته باشی و بهترین بشه واست
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
آره نگارین منم نظر 3bahar رو دارم. واقعا احتیاج به عمل نداری.. بینیت کاملا تو صورتت نشسته .نه درازه نه قوز داره نه کجه نه پهنه نه ناقرینه س...هیچ ایرادی نداره که بخوای رفعش کنی منم بینیم اگه کوتاه شه شبیه مایکل جکسون میشم( البته خدا نکنه) اگرم عمل کردی به دکترت بگو زیاد دستکاریش نکنه که خیلی کوچیک شه