2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست
دوست جونا من از مطب برگشتم و گچ رو برداشتم و بخیه هارو کشیدم و الان خیلی خوشحالم. فک میکنم با وجود این همه ورم بینی خوبی شده امیدوارم واقعا اینجوری باشه و منم راضی و خوشحال باشم در مورد نمونه برای دوستان: امروز بازم یه عالمه نمونه دیدم که همشون خیلی خوب بودن یعنی کاملا به صورتشون میومد چند نفرو که قبل عملشونو دیده بودم خوب شده بودن و بقیه هم که قبل عملشونو ندیده بودم تنها با در نظر گرفتن ظاهر فعلیشون خوب خوب بودن و کاملا به صورتشون میومد و بینی شیک و طبیعی بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستانی که با دکتر کلانتر عمل کردن می‌شه عکس بذارید؟ و اینکه شما نمونه تو مطب دکتر زیاد تونستید ببینید؟ کلا پروسهٔ عمل با دکتر کلانتر چقدر طول میکشه (از گرفتن وقت مشاوره تا عمل) ممنونم
بچه ها هرکی شماره فکس دکتر کلانترو داره خواهشا برام پیام خصوصی کنه. بعد یه سوال:برای کسی که مشکل بینیش افتادگی و نوکش هست عمل بسته بد نیست؟(چون دکتر کلانتر بسته عمل می کنن).البته خودم فکر نمی کنم مشکلی باشه بسته و باز.
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
محیا خانوم از دکتر منافی نمونه دیدید تا حالا تو مطب؟نمونه ها چه طوری بودن از نظر طبیعی بودن؟هزینه تون کلا چقدر شد؟(منم یکی از گزینه هام ایشونن)
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
سلام دوستای عزیز، بچه ها من دکتر ابیانه، میترا علامه تو گزینه هام هستن ، بینی خودمم استخونی، گوشتی، غضروفیه😂😂 یه قوس ملایم و بینی طبیعی میخوام ، خط پره ها هام دوسندارم بمونه ، اگه میشه نظرتونو راجع به این ٢ تا دکتر بگین ، با هزینه هاشون. دوستای گلم از تجربیاتتون واسه ما هم بگین، پروسه دکتر انتخاب کردن داغونمون کرد😂😂
نیلوز جون مبارک باشه ...بسلامتی بینی ات روز به زوز شیکتر و خوشگلتر هم میشه.. راستی بخیه و برداشتن اسپلینت درد نداشت؟ من چهارشنبه باید برم مطب برام برداره..بچه ها چه مدت زیر دوش بودین برای برداشتن گچ؟؟ من ورمهای صورتم به سمت فکم کشیده شده..البته خیلی کمتر از روزهای قبله..فقط امروز دیدم مژه هام داره میریزه ترسیدم..مال عوارض بیهوشیه؟باید چکار کنم..کچلی مژه و ابرو نگیرم؟!!!
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
اسپیدار جان : من بینیم استخونی و غضروفی بود و پوستم متوسط و عضروف ها هم از لحاظ استقامت متوسط بود چون بهترین حالت زمانی هستش که پوستت نازک و غضروفات محکم باشه. حالا براتون عکس میذارم الان چون خیلی ورم داره نذاشتم ولی بینی قبل عملم یه قوز بزرگ داشت که اون الان صاف شده شاید با یه مقدار کمی قوس. بانو منیر: مرسی عزیز دلم خیلی راحت شدم دوستم یادته همش دنبال دکتر بودم و اینا واقعا کار سختیه اما الان تا اینجای کار راضی هستم. حالا یه سوال ممکنه الان بینیم خوبه بعد که ورمش خوابید مشکلی داشته باشه؟ دیشب که دکتر بینی م رو ماساژ داد و نگاه کرد گفت خیلی خوب شده ولی پر از ورمه باید صبر کنی ستایش جان : دکتر ابیانه بینی منو از پره ها و کلوملا باز کرد و الان که بخیه هارو کشیدم جاش اصلا معلوم نیست یعنی یه خطی مشخصه اما اصلا شبیه بخیه نیست ضمن اینکه الان روز 8 ام عملمه. هزینه ی عمل هم 4 تومن شد با پول کلینیک البته خرج های شخصی هم داره ولی جدا از عمله. من نمونه زیاد دیدم و از کاراش راضی بودم با این حال حتما زیاد برو مطبش و بازم نمونه ببین نسرین جان : مرسی خانووم ایشالا واسه تو هم خیلی شیک و قشنگ و خوشگل بشه و کاملا راضی باشی و منم راضی باشم بخیه ها اصلا درد نداشت من خیلی میترسیدم اما دکتر با صبر و حوصله و آروم برداشتشون. گچ رو هم من 45 دقیقه ای تو حمام بودم اما تمام این مدت سرم زیر دوش نبود و موقع برداشتن هم دکتر اول چسب ها رو از روی صورتت آزاد میکنه بعدش یه طرف اسپلینت رو میاره بالا با ابزارش از رو بینیت جداش میکنه که درد نداره و بعدش هم طرف دیگه رو و بعدش هم کاملا از رو بینیت برش میداره . در کل فرایند خوبیه و جای نگرانی نیست
کاتالیا جان ایمیلتو بده واست بفرستم عکس از بینیت بگیر فک کنم سامی در حدی خراب کاری باشه که تیغه خراب باشه هااااا مانیییییییییی هیچ ایمیلی ازت نرسیده!!!!!!!!!!!!
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1079423&PageNumber=1
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810