کتانه جان عزیزم مرسی خیلی... :* دیروز رفتم واسه عوض کردن چسب واسه بار اول :( بینیم خیلی زشت بود :( اصن انگار یه چیز جدا از صورت من انگار با خمیر چسبوندنش رو صورتم :( یه چیز بیشکل و اصن عقب افتاده :(( عجیبه که تا 10 دقیقه قبلش زیر چسب اونقدر خوش فرم و خوشگل بود و یهو چسب و که برداشت اونطوری شد نمیدونم ورم کرد باز که اونشکلی شد یا کلا اصن اون شکلیه :( ................ آدم خیلی استرس میکشه :( صبح به صبح بیدار میشم اصلا وحشت دارم خودم و تو آینه نگاه کنم که امروز چه شکلی شده باز :| یه مورد دیگه که هست اینه که وقتی ورم بینیم میخوابه پایین بینیم پره ها و اینا خیلی شیک و ظریفه ... بعد وقتی ورم میکنه اصلا نمیشه نگاش کرد....... همه اش میترسم شکل اصلیش همون با ورمش باشه :| یعنی اون روش بمونه :| دکترم که خیلی راضیه دیروز تا اومد طلقارو در بیاره دستش و گذاشت زیر صورتم یه کم نگاه کرد بینیم و با چسب و اینا بعد گفت چه خوشگل... اصلا ذوق مرگ شدما چون به قبلی اصلا اینجوری نگفت ولی باز وقتی چسب و برداشت بینیم شد اندازه سرم..................
راستی من طلق و برداشتم بی درررررررررررد کلا من نه واسه تامپون نه واسه گچ و بخیه و نه واسه طلق اصلا درد نکشیدم ( نه اینکه خیلی احساس خوشگلی بوده باشه ها :)) ... ولی دردی که هیچوقت یادم نره نبود... ) عرض شود که دیگه هرچی بود از بینی ما در آوردن :)) ازین به بعدم میخوام خودم چسبم و عوض کنم :| حال ندارم دو ساعت تو ترافیک برم مطب دو ساعتم برگردم که سه دقیقه میخواد چسب عوض کنه :| میذارم دو سه هفته اگر باز ورم داشتم میرم پیشش یه آمپول بزنه...