2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016225 بازدید | 66529 پست
نیکی جون بینى خودت شبیه بینى عمل شده از نوع طبیعیه که این عکسا که گذاشتی بینیاشون طبیعی رو به نیمه فانتزیه یعنی مدل دار و مقداری سر بالاست! کلا بینی وقتی نیمه فانتزی عمل بشه بعد از مدتی که بگذره و افت کنه همین جوریا خواهد شد ، در کل به نظر من بینیت نوکش گوشتیه و پره هات شکلش باید باز بشه و عوض بشه یعنی حتما باید بری دکتری که عملاش بازن و حاضر بشه پرههات رو واست باز کنه چون دیدم بینی شبیه مال تو که نوکش جمع شده با پره خود فرد که بینیش خوشگل نشده، پرههای شما هم جاش درست نیست باید کمی جمع بشه حتمااا ! تیغه بینیت ناهمواری داره که اونم صاف بشه خوبه ، دنبال دکتری بگرد که کار گوشتیش خوب باشه چون مشکل عمده بینیت سر بینیت و پرهاشه
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشناسمشون جفتشون عملشون بازه و ازین دکتران که اهل دست زدن به پره هستن ، جفتشون دکترای خوبین فقط باید بری خودت مطبشون کاراشون رو ببینی و بر حسب سلیقت انتخاب کنی ، سامی سبک بینیاش مطبش دو بار بری دستت میاد ولی مال زینلی خیلی بینیاش متفاوتن ، البته به نظر من ، ولی جفتشون خوبن گوشتی رو هم خوب جمع می کنن
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
درود بر همه roz: قاعدتا اگر دستت نخوره بهتره محکم میخوره یا آروم؟ از بعد عمل ضربه میزنی؟!
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
حالا چرا نیکی نیکان مگه اسم فامیله؟ :) ;) شما تصمیمتو گرفتی؟ میخوای عمل کنی؟ اولا یه نکته بنده بینیم به خاطر شکستگی بدجور دوران طفولیت انحراف داشت و همین مشکل کیپ شدن بینی رو داشتم الانم که عمل کردم این مشکلو دارم و این چیزی نیست که با عمل برطرف شه یه روند عادی فیزیکیه ولی با عمل ممکنه بهتر شه به نظرم دکترهایی که انتخاب کردی میتونن مناسب باشن میتونی برزنجی رو هم به لیستت اضافه کنی و لیستت بشه: منافی زینلی برزنجی سامی شیروانی رو هم که دوست نداری دیگه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مرسی مانی نیکی نیکان یه ترکیبی از اسم پسرمه البته منم فکر نمیکنم از داخل خیلی برطرف بشه ولی مهمه برام که انحراف ظاهری نداشته باشه. خیلی وقته که میخوام عمل کنم ولی راستش چون ظاهرم بد نیست میترسم بینیم یه وقت مثل اینایی بشه که تو خیابون میبینم واقعا بعضیا افتضاح میشن. مشکل تنفسی، قوسای زیاد، جای بخیه، سراخای تا به تا ... انتظار معجزه ندارم ولی دیگه از الان میخوام بهتر بشه. این لیست به نظرت ممکنه افتضاح در بیاره بینیو؟ میدونم همه خرابکاری دارن ولی افتضاح کاری؟
ببین زینلی دکتر خوبیه ولی تا به تایی سوراخای بینی یکی از مشکلات عملش بوده منافی هم شنیدم خیلی دندون گرد شده برزنجی طبیعی عمل میکنه و سامی هم کمی فانتزی و یا زیاد فانتزی بستگی به بینیت و فازش داره :) در کل شما الان یه نامه ای رو امضا کردی اینجانب ...... ریسک عمل جراحی بینی را پذیرفتم و در محله انتخاب دکتر هستم . و من الله توفیق
نیکی نیکان جان ب نظر من اگه یکم طبیعی میخای پره هارو دست نزن..چون نوک بینی ک جمع شه پره هاتم ناخوداگاه یکم جمعتر میشه ..نسبت ب لبت نگاه کن دیگه خیلی پهن نیس ..بعضی اوقات زیاد کوچیک شه قشنگ نیس..البته سلیقه ها خیلی متفاوته باید ببینی چی دوس داری