2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015575 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا afimor جون؟! داوودی؟ من دوستم پیشش رفته بود و اونم می گفت کارش بده و اینکه بهش ٩ قیمت داده بود و گفته بود بیمارستان عرفان عمل می کنه ، حالا کرده ٣ ، ٤ تومن؟!!! واییی پس کو این تعرفه؟!! کاش دکترای دیگم اجراش کنن، شایدم چون جراح عمومی بوده بهش ایراد گرفتن sima جون سجادیان ارزش رفتن داره فقط میمونه بسته به سلیقه شخصیت که کاراش و سبکش رو دوست داشته باشی یا نه چون دکتر خوبیه اون ساختمان باغ فردوس منم همه دکتراشو رفتم و امار دارم و اینکه خاص احمدی ویزیتش رایگانه و کارش اصلا خوب نیست خیلی نتقرینس کاراش! قیمتشم از ٦ و ٧ شروع میشه قیصری ویزیتش ٤٥ تومنه و اینکه کاراش چیز خاصی نیست بینیای بزرگ و با تیغه پهن تو کاراش دیدم قیمت از ٢٠ تومن تا ٢٥ و هزینه بیمارستان جداست که لاله عمل می کنه و اونم دور و بر ٣ الی ٤ تومنه حامد عباسی ، ویزیتش فکر کنم رایگان باشه ولی مطمئن نیستم چون باهاش مشاوره نشدم ، قیمتشم فکر کنم ٦ به بالا و ناراضی دیدم مطبش و اینکه باز مدل بینیاش سلیقه ایه یه مقدار بینیا توپولن و کوتاه سامی ، ویزیتش من ٢٥ دادم چند ماه پیش ، دکتر خوبیه ولی تو مطبش بینیه خوبی ندیدم حتی دو تا ناراضی دیدم که بد جور ازش شکار بودن ولی بیرون ازش نمونه خوب و خوشگل کم ندیدم قیمتشم از ٨ تومن شروع میشه sima جون امیدوارم به دردت خرده باشه میایی الکی رو بعضی دکترا وقت نزار
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
آمیتیس جان ویزیت سامی 20تومن هست.و اینکه شما کی رفتی ناراضی دیدی!!!!من قبل از عملم 3بار رفتم مطبش و بعد از عملم هم در مجموع6بار رفتم همه راضی بودن و واقعا بینی ها قشنگ بود.کسایی هم که دیدم هم 1ساله،5ساله،8ساله و حتی 12سال بود که از عملشون گذشته بود و هنوز هم بینی قشنگی داشتن! انگار تازگی عمل کردن این قدر به روز بود.من کلی نمونه دیدم روی هم حساب کنی 20تا بودن و با همشون صحبت کردم!همه راضی. عجیبه برام شما کی رفتی این جوری بوده!!!!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
من مطبش سه بار رفتم بعد از عید فروردین ( مشاوره ) و اردیبهشت و خرداد ( همه روزارم دوشنبه بود رفتم فقط تاریخش رو یادم نیست) ، نمیدونم شاید شانس من اینجوری بوده و اونارو دیدم یکیشون عکس قبلش رو به من نشون داد یه دختر خانم جوونی بود که اول بینیش رو دیدم فکر کردم جای دیگه عمل کرده بعد ازش پرسیدم گفت نه با سامی عمل کردم ولی نوک بینیش پایین بود که گفتم سامی ما همه رو میده بالا مال تو چرا اینوریه گفت به خدا انقدر بهش سفارش کردم بینیم کمی فانتزی بشه ولی اینجوری کرده تیغه فوق العاده باریک با یه قوس که سر بینی پایین بود!! یه دختر دیگه هم که خیلی ناراضی بود و همش میگفت سامی دکتر پولکیه و هر بار ویزیت میگیره ازت و گندش رو در اورده و ازین حرفا که قبل عید عمل کرده بود و ازین ناراحت بود که نوک بینیش کمی به یه سمت کج میزد و وقتی میخندید بیشتر کجیش معلوم بود و میگفت شانس منه چون مال دوستم خوب شده مال من اینجوری اومدم به دکتر میگم این اینجوریه میگه صبر کن یه سال بشه ٤ تومن بده درستش کنم! و کلی حرص داشت میخورد! یکی دیگه باز یه دختری بود که بینیش به شدددتتت کوتاه شده بود و پشت لبش به شدت افتاده ، که خیلی ناراحت بود و می گفت زشت شدم که من بهش دلداری دادم که صبر کن ورمه افت میکنه خوب میشه ! باز دو سه مورد دیدم که بینیه بزرگی داشتن و متاسفانه شیب دار بودن که اصلا خوب نبود یکیشون دوتا خواهر بودن از شهرستان اومده بودن ما یکیشون این جوری شده بود مثل کشتی ولی مال اون یکی خیلی خوب بود که اون یکی خیلی ناراحت بود و همش میگفت اخه بینیای ما عین هم بود چرا مال من اینجوری شد! خلاصه نمیدونم شانس من هر سه بار رفتم چیز جالب ندیدم چون از اول نظرم رو سامی بود و اگه چیزایی که از بچهها تو تاپیک و بیرون دیده بودم رو تو مطبش هم میدیدم تا الان کار رو تموم کرده بودم ! از بچههای تاپیک هم که با سامی عمل کردن بینی هانیل، جوجو و بینی شما shahnaz جون رو دوست دارم و دو مدل هم اتفاقی تو هیابون دیدم پرسیدم که گفتن سامی یعنی از اینهمه نمونه من ٥ نمونه خوب و خوشگل با چشمام دیدم که سه تاشم عکس بود خلاصه شاید بازم شانس من اینجوری بوده تا اینجوری ببینم وگرنه خود دکتر شخصیتش بهم خیلی دلگرمی داد واسه عمل و حتی بهم گفت خیلی خوشگلتر میشی ، درصد بالایی هم داد ولی ترسیدم که جزء اونجوریاس بشم
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
نمیدونم چی بگم چون هم من و هم دوستام تا به حال همچین شرایطی ندیدیم!!!!!!!ولی اینو میدونم اگر خدایی ناکرده یه وقت مشکلی پیش بیاد بدون هزینه ترمیم میکنه!!!!!! و اینو میدونم اگر مدلی که تو می خوای برای صورتت مناسب نباشه از قبلش بهت میگه که این مدلی فاثله لب و صورتت رو زیاد میکنه و هزارجور توصیه های دیگه! خیلی دکتر دقیقی هست!من که وقعا قبولش دارم. امیدوارم دکتر مورد نظرت رو هر چه سریع تر پیدا کنی!!!!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
به نظر من و بر اساس مشاهدات من همه دکترا کار خوب دارن با کار بد یعنی هیچ دکتری خدا نیست فقط باید شانست بگه نمونه خوباش رو ببینی تا به دلت بچسبه و با دل قرص باهاش وقت عمل بگیری و بهش اعتماد کنی ، ولی خوب بعضی دکترام کلا مرخصن و واقعا ارزش ندارن ادم مطبشون بره و وقت بزاره حتی اگه مشاوره رایگان میدن !
نه shahnaz جون واسه ترمیم خودش پول میگیره واسه همین دختر اتیش گرفته بود بعد جلو منشیشم داشت دادو هوار میکرد واسه همین نمیتونم بگم داشت دروغ میگفت! واقعا خوش به حالت که رفتی و ازین چیزا که من دیدم ندیدی و راحت عمل کردی بینیتم الان خیلی ناز شده، فکر کنم من از شما زودتر تصمیم به عمل گرفتم ولی هنوز در گیرم