2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوم مری مری : من هرگز نگفتم بهترین گزینه برای جراحی پزشک گوش و حلق و بینی که اون 2 سال دوره ی آموزشی عمل های زیبایی رو هم در خارج گذرونده هستش! من عرض کردم کسانی که خیلی اصرار به جراحی با متخصصین بیماری های گوش و حلق و بینی و جراح سر و گردن دارن حداقل قبلش مطمئن بشن که اون پزشک اون دوره ی 2 ساله ی مربوط به جراحی های زیبایی رو گذرونده. خانوم سرندی پیتی: به نظر شخص بنده که خب نظر منه و به هیچ عنوان کوچکترین اصراری بر تسری دادنش ندارم، بهترین گزینه برای انجام جراحی زیبایی بینی و سایر جراحی های زیبایی فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی کارآزموده با سن و تجربه ی مناسب (نه لزوما 80 سال سن، حداقل 15 سال تجربه ی جراحی بینی) و با تعداد عمل بالا و دارای علم به روز هستش، حداقل 3 بار مراجعه به مطبش، دیدن نمونه های چند ماهه، پرسش به این پاسخ که آیا سبک جراح با معیار ها و خواسته های شما نزدیک هست یا خیر، توکل به خدا، اقدام برای جراحی، البته همه ی اینا بعد از این موضوع هست که آیا واقعا بینی شما به جراحی احتیاج داره یا خیر.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
دوستانی که تازه عمل کردن : هرچند دقیقا حالتون رو میفهمم و بهتون حق میدم، چون خود منم این دوران رو گذروندم اما فراموش نکنید که شما عمل سخت و سنگین جراحی بینی رو پشت سر گذاشتین، هرچند خودتون بیهوش بودین و متوجه این سختی عمل و شکستن استخوان بینیتون و برداشت بافت و ... خیلی موارد دیگه که حین عمل رو بینی شما اعمال شده نشدین ولی یه سوال، اونهمه فشار و دستخوردگی کجا و چه جوری باید خودشو نشون بده؟ جز با ورم و کبودی و سایر موارد...؟ انقدر هم به خودتون و بینیتون گیر ندین که وای من و بینیم چرا اینقدر زشت شدیم، چرا اینقدر ورم داره، چرا اینجاش کجه، اونجاش صافه،نوکش بالاست و ... بچه که تازه به دنیا اومده رو دیدین چقدر زشته اولش؟ بینی شما هم دقیقا حکم همون بچه رو داره، پس به خودتون و بینیتون و اعصابتون حداقل 6 ماه فرصت بدین و سعی کنید تو این مدت به هرچیزی جز بینی فکر کنید. تا میتونید از جلوی آیینه رفتن و بینی رو در 60 زاویه نگاه و برانداز کردن بپرهیزید که همانا جز چپ شدن چشم های مبارکتون چیزی در پی نداره. بیماری آینه به خصوص بین کسایی که جراحی بینی انجام میدن بسیار رایجه و از من به شما نصیحت دچارش نشید، اگر از همون روزای اول حریفش نشید بعد ها خیلی سخت خواهد بود مقابله باهاش. تازه تو ماه 6 بعد از عمل میشه یه حدسایی راجع به بینی عمل شده زد و نتیجه ی قطعی بسته به نوع بینی و جنس پوست و روش جراحی و تغییراتی که رو بینی اعمال شده بین 1 تا 3 سال بعد از عمل مشخص میشه، پس راجع به چیزی که قرار نیست اونجوری بمونه و تو زمان ذکر شده درست مثل یه موجود زنده (مثلا یه گل) آروم آروم تغییر شکل میده تا به فرم نهاییش برسه قضاوت عجولانه نکنید و تا 6 ماه تا میتونید دور خودتون رو شلوغ کنید و به هیچ عنوان کنج خونه تنها نمونید و اجازه ندین فکر و خیال بیاد سراغتون. این توصیه رو شدیدا جدی بگیرین.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
اقای در انتظار البته من حرفای شما رو مو به مو و دقیق خوندم و به عبارتی کاملا حفظ شدم ولی کفتم جمع بندی من از بحث های تابیک اینه که بهتره با متخصص کوش و حلق و بینی عمل انجام بشه که اون دوره رو کذرونده بس دقیقا درست کفتم جون شما هم نظرتون همینه که حداقل اینو در نظر داشته باشیم حضور شما به علت اطلاعات دقیق و علمی و تجربه تون خیلی برأی تابیک مفیده امیدوارم اینجا هم فعال باشین سؤال : دکتر سامی و شیروانی دوره دو سأله رو کذروندن یا نه
من هنوووووز معتقدم میشود عشق به انها اموخت
هایپر جان: عرق نعناع و اب کرفس و چای سبز زیاد مصرف کنید. تو مصرف اب کرفس زیاده روی نکنید. نمک، سیگار، فست فود، چای سیاه، رو حتی الامکان تا چند ماه تعطیل کنید. زمان خواب،، زیر سرتون دو تا بالش بذارید.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلاممممممم من یک شنبه رفتم مطب دکتر مماغمو دید گفت خوبه خیلی ورمت کم شده ... خودمم راضیم :) گفت تنفست چطوره گفتم خوبه اما انگار یکم تنگه وقتی شست شو ندم کیپ میشه گفت از داخل ورم داره شست شو بده تا بهتذر بشه .... بچه ها این کیپ بودن گه گاهی خوب میشه ؟
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
میپرسم لطفا هروقت اومدید لطف کنید جوابمو بدید من با گوشی میام یکم سخت میتونم بیام تو سایت من تصمیم دارم بینیمو عمل کنم فک کنم استخونی غضروفیه بینیم دقیقا نمیدونم.عجله هم دارم یعنی ابان نهایت دیگه میخوام عمل کنم.خیلی سرچ کردم این تاپیکو هم رندم خیلی از صفحاتشو خوندم ولی گیجتر شدم هرکی یه چیزی میگه ضمنا بچه کوچیک هم دارم مطب گردی یکم واسم سخته گفتم از شماها سوال کنم اون کاری که من میخوامو با هزینه ای که میتونم بکنم کدوم دکترها میتونن انجام بدن بعد اقلا یکبار برم مطب کاراشونو ببینم چون بیشتر نمیتونم متاسفانه. من تا 5 تومن میتونم هزینه کنم و مدلی که میخوام فکر کنم نیمه فانتزی باشه.میخوام یکم قوس داشته باشه ولی نه دیگه خیلی فانتزی و تابلو.از بینیهایی که سوراخای بینی از روبرو معلوم میشه خیلی بدم میاد.تو سرچهایی که کردم دکتر سجادیان و یحیوی و میلانی و نادریان انگار فانتزی کارن درسته؟ میشه لطف کنید یه لیست از دکترهایی که نیمه فانتزی عمل میکنن با این قیمت رو بهم بدین من بیشتر تحقیق کنم راجبشون؟ ممنون میشم
2810