2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015475 بازدید | 66527 پست
الناز جان حدود دو- سه سال که سبکش عوض شده کامیابی من یه ماه باهاش عمل کردم و انقدر نمونه دیدم که کامل میتونم سبکشُ بگم باید بری و نمونه هاشُ ببینی ببینی این سبک دوس داری؟ اما در مورد قوس کلا دکتر حرف گوش کنی و وقتی یکی ازش قوس زیاد میخواد این کارو میکنه من چند تا نمونه ای که با قوس زیاد دیدم خودشون گفتن که خواستن از دکتر اصلا مشکل تنفسی تا حالا ندیدم کجیُ ناقرینگی ندیدم حتی تو نمونه های چند روزه و اینکه خوب معلومه کسایی که طبیعی میخوان از سبک نیمه فانتزی کامی خوششون نمیاد مثلا منم از مدلای طبیعی خیلی دکترا خوشم نمیاد باید به سلیقه خودت توجه کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قابل توجه بجه هاى قدیمى و جدید, این آدرس سایت جراحان بلاستیک اروبا ست. https://www.eafps.org/member-search-results/country/Iran.html اسم دکتر مجید داوودی در بین اعضاى ایرانى نیست.خواهش میکنم حتى به تابلو و مهر دکترا اعتماد نکنید و خودتون برید تو اینترنت , اسم و تخصص دکتر رو search کنید تا بازیجه دست دکتر هاى خرابکار و طمعکار نشید.
الناز جان: منم دوستم ٢،٣ سال پیش با کامیابى عمل کرده قوسش زیاده و خوب نیس زیاد. با اینکه خودش گفته بوده قوس نمى خواد. اما تنفسش خوبه و بینس صافه. ولى من ٢،٣ ماه پیش رفتم مطبش سبکش اونجورى نبود. خوب بود. از نظر تنفس تا ٩٠ درصد مطمینه فکر کنم. اشکال کارش هم پرورم بودنش هست.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام من دیروز بینی ام دو هفته ای شد با یزدانفر، چسبم دیگه برداشتم... هیچ کس باورش نمیشه من دو هفته اس عمل کردم. کبودیییی هیچی! دوران نقاهتم که اصلا نداشتم برای منی که بجه کوچیک دارم عالی بود. خود دکترم هم که مااااه، خوش اخلاق خوش برخورد و ساپورت بعد عملشونم که حرف نداشت، دیروز که چسب رو برداشتم بینی امورمش خیلی کم بود ولی امروز از صبح بینی ام مثل کوفته قلقلی شده!!!!!! ولی در کل من راضی ام
شهناز جون ممنون از اینکه جوابم را دادین . من 31 ام وقت مشاوره دارم از دکتر سامی. ولی خب چون یک روزه میام تهران دیگه نمیتونم چندین بار برم اونحا و بینی ها رو ببینم .. راستی شنل خودتون بینیتون چه شکلی بود ؟؟ راضی هستین ؟؟ دوران بعد از عمل خیلی سخت بود ؟ چون من یه پسر سه ساله دارم..دوست دارم زود سرپا شم. از وقتی خواستین نوبت عمل بگیرین برای چند وقت بعد بهتون نوبت داد؟ ؟!
خانمهای متاهلی که عمل کردین یه سوال دارم خواستم بدونم چقدر بعد از عمل طول کشید تا به کارهای روزمره خونه برسید(آشپزی و جمع و جور کردن خونه و....) و اینکه برای شب عمل چی بخورم خوبه؟ برای بعد از عمل تو کلینیک نوشیدنی آلوورا بخورم خوبه؟
الهی به من آن ده که آن به.
naziجون خواهش میکنم. حدودا برای 2 هفته بعد بهتون وقت میده.من بینیم زیاد ایراد نداشت فقط استخوان بالاش ضربه خورده بود.دکتر سامی دکتر توانمدیه و هر کاری بخواد میتونه انجام بده ،کار براش نشد نداره.2 روز بعد که تامپون ها رو درمیاره همه چیز عالی میشه.اینو بگم که کلا توی مطبش زیاد نمونه نمی بینی مگر اینکه قالب داشته باشه چون بعد از 2 هفته که قالب رو برمیداره چسب زدن رو یاد میده و میگه خودتون چسب بزنید.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
2810