2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

fatima جون مبارکه. ایشالله همون چیزی که میخواستی شده باشه .از دیروز بگو چطور بود ؟چقدر کلینیک بودی؟چقدر طول کشید به هوش بیای؟
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
من یخ گداشتم رو صورتم کلا حساس صورتم یکم سرما بخوره بهم ابریزشم شروع میشه الانم حس میکنم ک آب میاد گاز پاىىن بینیم خیشه مطمعنی اشکال نداره ماهی تنگ بلور؟ از چشمامم اب میادد
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
من یخ گداشتم رو صورتم کلا حساس صورتم یکم سرما بخوره بهم ابریزشم شروع میشه الانم حس میکنم ک آب میاد گاز پاىىن بینیم خیشه مطمعنی اشکال نداره ماهی تنگ بلور؟ از چشمامم اب میادد
سروش عزیز چند وقت بعد از ایمیل زدن بهتو جواب دادن؟ من حس میکنم اصلا ایمیل منو ندیدن دکتر کلانتر هرمزی..میترسم دوباره ایمیل بدم کلا دیگه جواب ندن
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
اره عزیزم اب کرفسُ هویج بخور خیلیییی اثر داره ولی زیاذه روی نکن حداکثر ۳ لیوان چون عذرمیخوام مسهله :دی چای سبز با عرق نعنا بخور اینم خیلی خوبه الان هنوز ورم نکردی زیاد از فردا پس فردا ورم هم میکنی علاوه بر کبودی این مراقبتا رو جدی بگیر :)
کلینیک عالی بود پرستارا هم خوب بودن دکتر قبل عمل اومد بالا سرم گفت خب با هم بگیم چی کار باید بکنیم منم براش گفتم گفت نگران نباش بگیر بخواب با من:-) راحت بهوش اومدم همه چیز خوبه جز آب ریزش و آب چشم و کبودی ایشالا رفع شه زودتر من طاقتم کمه یکم :| فردا هم باید برم تامتون بکشم اا
2810