در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام به برو بچ تاپیک نو مبارک بینی من 9 ماه شد هنوز مقداری ورم داره فکر میکنم 30 درصد از ورمم هنوز هست البته هنوز صبحا وقتی از خواب بیدار میشم کمی باد میکنه و سمت راستش پر ورمتره ولی در مجموع راضیم 70 80 درصد رضایت دارم ان شاء الله هفته اینده عکس میذارم اگر وقت کنم عکس جدید بگیرم امیدوارم بچه هایی که چند ماه از عملشون گذشته (قدیمیای تاپیک) بیان عکس بذارن از تجربیاتشون بگن که فکر میکنم خیلی مفید باشه برای بچه هایی که تازه عمل کردن یا میخوان عمل کنن همچنین امیدوارم حجم اسپم ها کم بشه خود من وقتی میام میبینم اسپم زیاده حوصله ندارم پستا رو بخونم و از اومدن به تاپیک منصرف میشم ولی اگر حجم تاپیک بالا نره قدیمیا هم ممکنه بیان و تجربیاتشونو شیر کنن
مانی جان تاپیکت مبارک باشه
راستش اون پستت که به دکترا نمره دادی در مورد فرهنگ گفتی 45% طبیعی 55% فانتزی موافق نیستم فرهنگ 95% طبیعی 5% نیمه فانتزی اگر دیگه کسی خیلی اصرار کنه ممکنه یه قوس کوچولو بده بینی من سوپر طبیعی هست و تا خودم نگم هیچ کس نمیفهمه عملیه در مورد جای بخیه هم بی انصافیه نمره 15 جای بخیه من الان کاملا خوب شده و اثری ازش باقی نمونده راستش من هیچ کس رو تو مطب فرهنگ ندیدم که جای بخیش خیلی بد و تابلو مونده باشه و ظریف بخیه میزنه در مورد هنر جراحی هم نمره نمیدم چون فکر میکنم در این مورد نمره دادن درست نیست و مدل و فرم بینی کاملا سلیقه ای هست و ممکنه کسی از کار یک دکتر خوشش بیاد نمره 20 بده ممکنه کس دیگه ای از کار همون دکتر خوشش نیاد نمره 0 بده به اخلاقش نمره 20 میدم
نیلپر جونم خودت خوشگلی ولی قربون دماغ خوشگل نقلیت برم!!فقط میتونم بگم روی مایدهرو کم کردی!!پهنای بینیت خیلیه و نوکت هم بزرکه ،کلا خیلی دماغ سختیه،انشالله که انحراف نداشته باشی
نه انحراف ندارم...اگه اونم داشتم که کلکسیونم کامل بود...من سوپر تانکم. تازه قبل تحقیقاتم تصور از عمل یه چیزی در حد مماخ فندق بوووود ولی خب حالا فهمیدم اونجوریام نیست. مائده کاش توام عکس میذاشتی