در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
پاپیون جان انگار مطب اصلیش که خیلی مریض داره ساریه، همینش بده فقط، تو تهران کم نمونه میبینیم...ولی باوان که خیلی از تمیزی کارش تعریف میکرد ،به نظرم آدمیم نیست که الکی از کسی تعریف کنه، نمیدونم دیگه...
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه سولماز جون من فقط یه بار مطب سجادیان رفتم یه بار هم مطب سامی، نظرم رو هم سجادیان جلب کرد البته سامی خیلی خوب باهام حرف زد...مشکل بینیه من پره هامه که گفت 70% خوب میشه...اما دستمزدش خیلی بالا بود. در ضمن من نهایتا نیمه فانتزی میخوام... خلاصه که دنبال یه عکسم که ببینم حدودا بینی بعد از عملم چه شکلی میشه، درواقع یه تصور میخوام فقط
انا توام رفتی مطبش؟!! برداشت تو چی بود از مدل کارای دکتر؟(هر چی دیدی یا شنیدی؟) من اینی ک دیدم ازش یه بینیه خیلی جمو جورو خوشگلو تمیز البته یکم تیز بود ..اما لامصب تیزیشم خوشگل بود من بینیه منشیشو دیدم یکم خورد تو ذوقم..البته ترمیمی بود
یوشی نزدیک منه .شنبه حتما میرم این دختره مثل اروپاییا شده بود ظریف وقلمی وطبیعی یه قوس زیبا که طبیعی میزد کلا.اون یکی از اون ماهتر ..میگفت 4 تومن میگیره.از اونجا برم کوچک زاده.وای ..آخرش فکر کنم دوباره برم سراغ سجادیان
نه منم نرفتم عزیزم، فقط عکس ترمیم باوان رو دیدم که خوب بود خداییش... منشیش قبلا با یکی دیگه عمل شده خراب کرده بینیشو، یه ترمیم هم کافی نبوده انگار واسش... بچه ها درسته که کلا دکترایی که ترمیمشون خوبه عملای اولشون خیلی چیز مالی نیست؟ من اینو در مورد منافی و کلانتر شنیدم که متلا بینی های داغون که چیزی ازش نمونده رو خوب درمیارن ولی هیچ تضمینی واسه بینی اول نیست، یا میگن بیشتر از کار زیبایی، کار درمانی انجام میدن مثلا واسه تنفس های مشکل دار و پیوند غضروف و تصادفی و سوختگی و این چیزا...
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
بچه ها من استرس دارم کلی تازه میترسمم چه قرصی بخورم که بتونم بخوابم و ارم باشم !! به سجادیان که هرچی گفتم خندید گفت این بچه بازیا چیه جمع کن خودتو D:
سلامتی تویی که کم بودی...
کم موندی اماعمیق بودی...
سلامتی تویی که خوش نیستی بی من...
کمم بی تو.. تنهام بی تو...
سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. .
سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری...
سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه
ازت دورباشم...
اخه نیلپر جون من خیلی ناز نازیم در این مورد خیلیم جون دوست بزنم به تخته تاحالا نه مشکلی داشتم کارم به بیمارستان بکشه نه حتی دستو پام شکسته یکی یدونه هم که هستم D:
سلامتی تویی که کم بودی...
کم موندی اماعمیق بودی...
سلامتی تویی که خوش نیستی بی من...
کمم بی تو.. تنهام بی تو...
سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. .
سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری...
سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه
ازت دورباشم...