2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام arminaaaa گچ بینی من هم دقیقا قسمت بالاش جدا شده من شنبه پیش با سجادیان عمل کردم دیروز به منشیش گفتم گفت اشکال نداره فعلا با چسب کاغذی خودت بچسبون تا فردا که میخوای گچ برداری کنده نشه !!! من امروز گچ بر میدارم اما از الان استرس گرفتم نکنه تو حموم گچه کنده شه
سجادیان 31 خرداد غضروفی
شرح مطب گردی دکتر مهرداد نادریان ساعت 17 تا 18 وقت داشتم که تا جای پارک پیدا کنم و از آسانسور داغونش برم بالا شد 18:05 که به خاطر همین 5 دقیقه 2 ساعت وقت من و گرفتن. ویزیت 30 هزار تومن. برخورد منشی خوب بود مطبش بزرگ و شیک بود که معلومه چرا اینجوریه. البته بعد اینکه میشینی و دور و ورتو نگاه میکنی احساس میکنی اومدی تو بانک مرکزی از بس دوربین کارگذاشته.شایدم یه جور بانکه با این همه دوربین. نمونه فقط یه 2 تا دیدم که یکی دوستش و آورده بود. یکی هم فکر کنم واسه بخیه یا کار دیگه اومد و منشی اش گفت 4 شنبه بیا و رفت . اولی که دوستش و آورده بود متوسط بود اما دومی از دور خیلی خوشم اومد البته آرایشش خیلی زیاد بود که بی تأثیر نیست البته. بقیه واسه مشاوره اومده بودن بعد یکساعت یعنی 7 نوبتم شد بالاخره، که به دلیل اشتباه منشی اش و تشابه فامیلی یه خانمی که 3 نفر بعد ما بود به جای من رفت داخل و وقتی به منشی اش گفتم نوبت من بوده زنگ زد به دکتر همون لحظه و گفت نوبت اینا نبوده اما دکتر که اصلا این چیزا واسش مهم نبود همونی که نوبتش نبود و ویزیت کرد و من تا ساعت 8 بازم نشستم تا نوبتم بشه و از این رفتار دکتر بسیار بدم اومد.چون خیلی محترمانه می تونست بگه نوبت یکی دیگه بوده و تشریف داشته باشید تا نوبت خودتون بشه ، نه اینکه حق و ناحق کنه. بگذریم از این. همین خانمی که جای من رفت تو یه دختر خانمی بود که شعور عذرخواهی هم نداشت بعد اینکه فهمید بی نوبت رفته هر هر هم خندید و خوشحال شد (خیلی رو اعصابم بودن) نوبت عمل گرفت واسه 10 تیر. بینیش استخونی بود و کوچیک فقط نوک بینیش افتاده بود و باید جمع می شد. که واسه همچین بینی کم کاری 7 بهش قیمت داده بود.تا یکماه چسب میزنه و سه تا بیمارستان بهت پیشنهاد میده که این خانم بی فرهنگ بیمارستان گاندی و انتخاب کرده بود که هزینه اش 1میلیون و 100 هزار تومن . دکتر بعد اینکه یه مریض میومد بیرون بلافاصله مریض بعد و صدا نمیکرد وقتی رفتم تو متوجه شدم علتش چی میتونه باشه.چون دکتر عوض اینکه حواسش به مریض و وقتشون باشه حواس به تلویزیون گنده جلوش بود که مبادا کسی دست از پا خطا نکنه.گفتم که شبیه بانک بود از این هم بگذریم بالاخره بعد کلی وقت تلف شدن و حق و ناحق شدن ساعت 8 رفتم داخل. برخورد دکتر خوب و صمیمی بود. بینی من و فقط با دست معاینه کرد و برخلاف فرهنگ و احمدی که با یه چیزی داخل بینی و نگاه کردن این کار و نکرد و فقط با دست و چشم برانداز کرد. تا حالا کسی به من نگفته بود که بینیت داغونه ولی دکتر برگشت گفت بینیت داغونه.قوز، انحراف، تازه شاید پولیپ هم داشته باشی. از تنفس و حساسیت و ... هم هیچی ازم نپرسید. هیچی فقط گفت چرا با این دماغ داغون اینقدر دیر اومدی !!!! بعدشم سریع سی تی اسکن و آزمایش خون و عکس برام نوشت و گفت اینارو بیاری بهتر میشه نظر داد. قیمت و که پرسیدم گفت حدود 12 میلیووووووووووون تومن. وقتی قیمت داد تازه فهمیدم چرا گفته دماغت داغونه اگه نمیگفت چه جوری میخواست 12 قیمت بده خب بیچاره.جالب اینجاست با معرف این قیمت و داد. گفتم نمونه بینی من و دارید که ببینم تقریبا چه جوری میشم؟ گفت بذار تو داغونا بگردم.بعد دوتا عکس که اصلا شبیه بینی من نبود بهم نشون داد. فقط از نیم رخ شبیه بود یه کم .چون اونایی که نشون داد گوشتی بودن اصلا. یکی هم نشون داد که کل بینی کج بودش بعد گفت ببین بعد عمل صافش کردیم که من هنوز کجی دیدیم ولی خودش میگفت صاف کردیم. خلاصه که 5 دقیقه هم ویزیت بنده طول نکشید و واسه اینکه یکی بهم بگه دماغت داغونه 30 تومن ویزیت دادم و دست از پا درازتر برگشتم خونه. من تا قبل این خیلی به نادریان امیدوار بودم اما وقتی خودم رفتم اصلا دیگه دلم نمیخواد باهاش عمل کنم.نه برای اینکه گفته دماغت داخونه ها نه بخدا. برای اینکه دکتری نیومد که به نظرم دلسوز و مسئولیت پذیر باشه.بشدت بشدت بشدت دکتر پولکی به نظرم اومد و هست و کسی هم که به فکر پوله اول، اولویت اولش پول بعد سلامتی و رضایت مریضش. کلا نادریان پول دک و پوز خودشو مطبش و میخواد از مریضاش دربیاره. و دکتری نبود که بگم کار بی نقص زیاد داره قیمتش می ارزه. فرهنگ به خاطر کم کار بودن به من تخفیف داد بعد این برگشته میگه 12. من که از این پولا ندارم داشتم هم نمیدادم. کلا به خاطر همه چیزایی که گفتم نادریان و یه خط قرمز کشیدم. این چیزایی بود که من خودم دیدم . اگه خواستید شما هم امتحان کنید .نخواستید هم الکی 30 تومن پول ویزیت الکی ندید. و من اله توفیق
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
elmira جان برو تو سایت http://www.8pic.ir بعد choose file رو بزن و عکس تو انتخاب کن بعد از اون شروع آپلود رو کلیک کن بعد چند ثانیه آدرس اون قسمتی که نوشته لینک مستقیم میاد و اون آدرس و کپی کن و اینجا paste کن عزیزم
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
2810