2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015745 بازدید | 66529 پست
پاپیون بینی ای ک دیدم فدایی عملیده بود خیلی شبیه ملینا بود البته از ملینا زیباتر بود بینیش
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هایی که برزنجی ای هستن بیان!

دوست من 26 دی عمل کرد.

درد و کبودی داشت.

هنوز ندیدمش.

گچ رو باز کرده.

میگه راضیه و خوب شده.

ورمش زیاده.

حتما واستون عکس می ذارم ، اما هر وقت عکس بده. اصرار نکروم چون زیاد دوست نداشت اینقد زود .

میگه هنوز جا نیفتاده.

اما سعی می کنم راضیش کنم تا کمکی به شماها بشه،
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها من یه مشکلی دارم گریه میکنم بینیم ورم میکنه الان 9 ماهه عمل کردم بعد ورم ک میکنه درد میگیره جوری ک یه شب خیلی گریه کردم از درد بیدار شدم ماساژش دادم خوب شد اما هنوز احساس میکنم پایین بینیم ورم داره و یه دست نشده دست میزنم حس میکنم.چه باید کرد؟من دیگه غمباد میگیرم اگر نشه تا آخر عمر یه دل سیر گریه کنم
در غلغله ی جمعی و تنها شده ای باز
آن قدر که در پیرهنت نیز غریبی
پاپیون من عاشق اون مدلم تازه خود دختره میگف بینیه منو دوستام دیدم همه رفتن پیشش عملیدن ولی من نمیتونم اعتماد کنم چون شناخته شده نیست زیاد کسی ازش نمیدونه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نیلوفر خب دلیل نمیشه ک جون شناخته شده نیس ..کارش خوب نباشه
بیا خودمو خودت بریم پیشش بعملیم..معروف کنیم بنده خدارو :)))
ادرسی چیزی ازش داری؟!
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
پاپیون شاید خانومه خودش صورتش شیک بوده از قبل گذاشتم پای قناعت
ولی فیت صورت بود دماغاش الیته فوق فوق طبیعی نیود، البته تعریف از خود نباشه من دماغی نیست که عمل بشه و نفهمم ! ! ولی فکر نکنم هر کسی متوجه عملی بودن بینی هاش بشه ، به خصوص یکسری نمونه ها که تو آلبومش بهم نشون داد
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
شمارشو ک دادم بهت
ندادم؟
بچه ها عمل بینی درد نداره ک فقط دوره نقاهتش سخته یه کم.تامپون کشیدنم درد داره بعد از گچ برداشتنم من درد داشتم هر بار ک میرفتم مطب بینیمو ماساژ میدادن واگرنه خود عملش راحته
در غلغله ی جمعی و تنها شده ای باز
آن قدر که در پیرهنت نیز غریبی
66514709محسن فدایی
پاپیون من چون تهران نیستم نرفتم مطبش دختره رو هم ک میگم واس نمایشگاه اومده بودم تهران توی نمایشگاه دیدمش خودش ک خیلی راضی بود میگف دوستامم همه مثل من خوب شدن