2777
2789
عنوان

نوزاد ۲۰ روزه...

631 بازدید | 11 پست

سلام خانوما نوزاد ۲۰ روزم روزی ۱ یا ۲بار پی پی میکنه اوایل بیشتر بود اما الان بعضی روز ها فقط یه بار از روز اول شیر خشک نان ۱ میدم بهش اما خب الان بیشتر میخوره کمتر شیر خودم رو میخوره خیلی بی قراره دلپیچه داره فکر کنم

به نظرتون شیر خشک نمیسازه بهش ؟ چه شیر خشکی بخرم که بسازه بهش؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه دیروز یکی بهم گفت طبیعی نییت روزی یه بار باید ۴ یا۵ بار باشه منم نگران شدم 

بچه ای که ۴ ۵ بار دفع کنه یه چیزیش هست.اصلا وزن نمیگیره که همه رو دفع میکنه.بازم با دکترش حرف بزن ولی میگم دختر من همین روزی یبار بود

سعی کن کمتر شیر خشک بدی بیشتر شیر خودتو بده 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بیشتر ببینید

سلام  عزیزم خونریزیتون تا کی ادامه داشت ؟منم باردارم مدام لکه بینی دارم هفته ۹هستم 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بیشتر ببینید