2777
2789
عنوان

مامانای اذر 92 بیایید باهم باشیم دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 37 پست
موبایل منو برمیداره زنگ میزنه به باباش همش جلو تلویزیونه نمیدونستم چرا هفته پیش فهمیدم گوشه تلویزیون برچسب داره و سعی میکنه اونو بکنه
من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
البته هر بچه ای یجوره دختر اولم کلا دیر راه افتاد دیر دندون در اورد ولی این به هوای بزرگه خیلی کاراش رو زودتر انجام داد در عوض بزرگه حرف زدنش زودتر بود و رو لگن مینشست و میرقصید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی دومی اصلا نمیدونه رو لگن چی باید بکنه البته سر اولی مامانم بود عادتش داد این یکی رو باید بیام پیش مامانم اون از پوشک بگیرتش دومی هر کاری اولی بکنه میخواد انجام بده یه حسودی هم شده باباش اولی رو بغل کنه داد میزنه میره طرفش میچسبه بهش بیچاره مجبوره جفتشونو با هم بغل کنه
دختره من ۲۷اذر دنیا اومد وزنش از ۶ماهگی همون ۸ کیلو مونده چون غذا خیلی بد میخوره وابسته به شیره بای بای بلده میرقصه دستاشم تکون میده بلده دست بزنه تا میگم دست دسی صدای در میاد منتظر به سمته در نگاه میکنه بابا ش بیاد چهار دست وپا راه میره همه جارو هم میگیره راه میره تند تند فرار هم میکنه اگه کسی بگه بیام بگیرمش یا بخورمش از پله هم بالا میره شیطون بلاست دوتا دندون داره پایین میخنده دله آدم میره هرکی لباس بیرون تنش باشه میره تو بغلش میگه د د د یعنی ددر وقتی منو تو خونه گم کنه همه جارو میگرده دستشویی و حموم و....
خدایا مرا مدام یاداوری کن که چه نعمت هایی به من دادی زیرا من فراموشکارم
دختر من 9 ازر دنیا اومد بابا ماما دد نی نی میگه دس دس میکنه اتل متل هم واسش بخونم میزنه رو پاهاش چهار دست وپا میره از پنج ماهگی .سه چهار قدم راه هم میره. با اهنگای تی وی رقص هم میره4 تا دندون داره.
سلام مامانای گل پسر من امیر علی 25 اذر بدنیا اومد الان غدای مارو میخوره 8تا دندون داره چهار دست وپا دیوار راست بالا میره اما راه نمیره فقط وایمیسه بعد یه دفعه میفته بابا مامان اب میگه همش میگه چی سرسری میکنه دست میزنه میگی به به سرش تکون میده عاشق حموم هم هست اخر شهریور بردم وزنش 11100 قدش 78 بود به تازگی نبردم
خدایا بخاطر وجود همچین همسر و پسری ازت ممنونم از این به بعدم هوامو داشته باش... امین
پسر منم یه روز غذا میخوره یه روز نمیخوره کلافه میکنه ادم خدا نی نیهاتونو حفظ کنه ماالله زرنگنا خواهشن بیایید زود زود سر بزنیم فعال باشیم از هم هر سوالی داریم بپرسیم مامانای کم تجربه از با تجربه مامانای اذری همینان بیایید دیگه
خدایا بخاطر وجود همچین همسر و پسری ازت ممنونم از این به بعدم هوامو داشته باش... امین
منم غذای خودمونو بعضیاشو میدم ابگوشت و یه چیزی که توش سیب زمینی داشته باشه یا غذاهای پلویی مثله استامبولی دختره من بد غذاست فقط شیر دوس داره از ۶ماهگی همون ۸کیلو مونده
خدایا مرا مدام یاداوری کن که چه نعمت هایی به من دادی زیرا من فراموشکارم
فاطمه جان حتما قطره ویتامین بده صبحها فرنی با شیر خشک بده کنار غذاش سیب زمینی همیشه باشه چون بچه ها دوست دارن
2810