2777
2789
وای نی نی سما انگار من نوشتم
ببین عزیزم کاری که من کردم بکن
همش می گفت بچه نمی خوام و ادا و اصول از اون نه و از من خواستن یه مدت با زبون خوش رفتم جلو متوجه نشد باهاش حرفیدم گفتم ببین من سنم بالاست دیگه ممکنه بچه دارنشیم و .... اما نمی خواست بفهمه
تا اینکه شروع کردم باهاش تند رفتن یه بار جلوی مامانش حرف بچه کشید وسط گفت داره خودش رو (یعنی من) می کشم برای یه بچه من هم گفتم می خواستی بری یه دختر سن پایین بگیری برات حالا حالا وقت داشته باشه بچه بیاره همون جا جلوی مامانش بهش گفتم تصمیمت رو باید بگیری یا اقدام می کنی و به امید خدا بچه دار می شیم یا میریم محضر و امضاء می کنی که هیچ وقت بچه نمی خوای دیدم فرداش اومد و گفت می خوام بچه بیاریم الان هم دو ماه دارم اقدام می کنم
خدایا به حق امام جواد علیه السلام از نی نیم مراقبت کن
براش ما رو مثال بزن که هی شوهرم میگفت نمی خوایم حالا که اوکی داده در به در درمان نازایی هستیم . بگو اقدام کنیم معلوم نیست کی بشه . هر وقت خدا بخواد قسمتتون کنه
رب هب لی لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرو الوارثین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته من چون همسرم رو می شناسم که معلوم نیست روی حرفش باشه خیلی استرس دارم که سریع خدا بخواد باردارشم فردا می خوام برم سونو ببینه پذیرش بارداریم چقدره اون ماه اقدام کردیم نشد می ترسم دوباره پشیمون شه چون همین دیشب می گفت دکتر می گه اگر چهار ماه اقدام کردید نشد یعنی خدا نمی خواد بهتون بچه بده یعنی آماده اینکه که بچه نیاریم
ممن قرص میخوردم یه مدت... الان که جلوگیری نمیکنم... اونم نمیدونه و فعلا هم خبری نشده... مادر و خواهرش همش میگن خودت باید دست به کار شی قرص نخور تا باردار شی... ولی من میترسم اگه اینجوری نینی دار شیم از دستم نارارحت شه یا بچه رو نخواد
مطمئن باش از دستت ناراحت می شه معلومه مرد زرنگی نیست
همسر من این کلک های خانوما رو میدونست اصلا اجازه نمی داد گولش بمالم خیلی زرنگه
به خونه داشتن و نداشتن نیست من هم خونه دارم و هم ماشین و هم خودم کار می کنم و همسرم و هیچ قسطی هم نداریم اما به زور راضیش کردم برای بچه
برخی از مردها از مسئولیت پذیری می ترسن