2777
2789
عنوان

چرا خانم ها خیلی زود ازدواج می کنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 69 پست
خانم بوما یعنی اگر همسرتون کچل شه می رین و با یک مرد پر مو اردواج می کتید ؟ آخه گویا با موی همسرتون ازدواج کردید تا خودش !!

نه کچل جان از قدیم گفتن خوشگلی به یه تب بنده مال هم به یه شب
درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقای کچل نگفتم کچلی بده
شما گفتیروستاییها کارشون راحتترو سبکتره واسه خاطرههمینه که زود ازدواج میکنن
منم گفتم نه روستای کهمن میرم و میام اینجور نیست هنوز حتی گاز نداره
جزو مناطق سردسیر هم هست
هر چی باشه دیر ازدواج کردن به دلیل توقعات بیجای خود دختر و پسراس
انتظارات زیادی که از طرف مقابل دارن
بانوی سرخ عزیزم
درسته که امکانات تو روستا ها هست ولی اونقدری نیستکه بتونن مثل افرادی که تو شهر زندگی میکنن زندگی کنن
اما هنوز به سنتهاشون پایبندن
مرداشون زود مرد میشن توسختیهعا و زناشونم زود شیرزن
اونقدر توقعاتشون ازهم کمهکه ادمباورش نمیشه که ما داریمخوشی میکنیم یا اینا
بله خانم بوما با شما موافقم ولی منظور من هم سختی کارهای یدی نیست منظورم توقع خانواده ها و مخارج زندگی مثل اجاره خانه و اینجورچیزا بود... تصدیق بفرمایید که امروز هزینه رهن یک آپارتمان تقریبا خوب در یک منطقه نسبتا خوب در تهران که بتونه مورد رضایت عروس و خانوادش باشه تقریبا برابر با خرید یک خانه در بعضی روستاهاست..
مثلا اگر پسری 50 میلیون داشته باشه در روستا تقریبا می تونه یک خونه رو کامل بخره و کار خوبی دست و پا کنه در حالیکه با این پول تو تهران از فکر خرید خانه که کلا باید بیرون بیاد و شاید بتونه با رهن و اجاره سر کنه.
خب این همون توقعات بالاس که دختر و پسرا دارن
برادر من شاید باورتون نشه وقتی ازدواج کردکلا ده میلیون داشت
یه عروسی مفصل هم گرفت البته پولش.بابام داد ولی با همون ده تومن الان کلی کار کرده چون خانمش هیچی ازش نخاست
با یه خونه صد متری تو شهرکنزدیک شهر اونم اجارهی زندگیمیکنن
نه خرید عروسی نه طلای انچنانیه
اما خدا رو شکر الان پولش چند برابر شده
اینم بگم تو تهران نمیشه اینکاروکرد
بخدا خیلی ها هستن میخان زود ازدواج کنن از حرف بقیه و طعنه و کنایه هاشون جرات پاپیش گذاشتن ندارن
که چیعروسیشون کجا بود جهازشو دیدی هیچی نداشت
پسره شاگرده تومغازه س
مگه اینا عیب و عار
خیلی ببخشید که اینو میگن چون عقلشون اندازه یه نخود هم نیست واسه همین زود ازدواج می کنن فکر می کنن چه خبره اونور اش خیرات می کنن البته بعضی هاشون هم تقصیر ندارن هااا میخوان از دست تعصبات کورکورانه خانوادشون خلاص شن میوفتن گیر یه متعصب بدتر
قالب اختصاصی وبلاگ برای کودک شما
http://www.gogoli-temp.blogfa.com

کسانی که قصد سفارش قالب دارند می توانند از طریق ای میل یا وبلاگم با من ارتباط برقرار کنند.