2777
2789

ی پولی لازم داشتم کسی نداشتم بهش بگم  با عمق وجودم نانه نوشتم به کاینات ازشون خواستم پونصد هزار تومن به کارت پول بیاد ، با اینکه شوهرم از قبل پول عیدی م داده بود ، دیدم دیشب ی رسید فرستاد به کارتم ی رسید پونصد هزار تومنی  بهم گفت  انگاری  تو دلم بود عیدی ت  کم بود  در حالی ک عیدی خوبی قبلش بهم داده بود وای ک چقد از کاینات تشکر کردم  بخدا تا الان چندین بار  من جواب گرفتم از قانون جذب صدرصد امسال بطور جدی تر ادامه میدم ، خواستم اینجا بگم شما عزیزان هم دنبال کنین و هم روحیه بگیرین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بای

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
چجوریه میشه بگین،؟

نامه نوشتم اولش به نام خداوند بزرگ  بعد نوشتم کاینات عزیزم ممنونم که با کمک خداوند بخشنده و بزرگ از  بانک بی انتهای خداوند عزیزم  پونصد هزارتومن برام واریز میکنین ، ( درحین نامه نوشتن چشمام بستم و تجسم کردم ک خدا خیلی بزرگه و تجسم کردم ک کاینات به اذن خدا گوش به فرمان من هستن )

حرف مفته،با عرض معذرت

استغفرالله ، عزیزم اینکه جهان بینی شما منفی مشکل از شما ، ن تاپیک پر روحیه ی من  و این انرژی ک ب کاربران میدم و نه بخشندگی و مهربانی بی انتهای خداوند بزرگ باور نداری نیا ، یا حداقل تاپیک آی قبل م بخون ،

2810