2777
2789

بچه ها برف بی صدا می بارد  تموم شده آخرش چی شد 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداییش وقت میکنین ببینین؟

وقتی کل عید رو خونه باشی کلی وقت اضافه چون همه چی تمیزه و تا مدتی حتی گردگیری هم احتیاج نمیشه و ... و میخوریم و کتاب می خونیم و فیلم می بینیم فقط!!!

اخطار🚫درخواست دوستی کابر آقا ◀️گزارش و تعلیق کاربری!

دستت درد نکنه

من زیر خاکی رو میبینم حتما

شما چطور؟

نجلا رو دوست داشتم ولی میبینم اینبار شخصیت نجلا رو اصلا یکی دیگه بازی می کنه همه ی تصوراتم نابود شد

من اصلا فیلم و سریال‌های تلویزیون رو نمی‌بینم به شما پیشنهاد می‌کنم فیلم و سریال خوب دانلود کنید و ح ...

توی فلش کلی فیلم ریختم چون از بهار تلویزیون معلومه قصد نداره کار خاصی بکنه واسه عید

بچه ها برف بی صدا می بارد  تموم شده آخرش چی شد

یعنی دلم به حال خودم میسوزه که دوسه ماه نشستم پای این سریال آشغال

هیچ عزیزم واگذارش کردن به بعد عید مثل این که خانواده شکیبا با اون پسر زشته دعواشون میشه و سیمین هم بخاطر لج کردن با خانواده ش میره باهاش عروسی میکنه

وقتی کل عید رو خونه باشی کلی وقت اضافه چون همه چی تمیزه و تا مدتی حتی گردگیری هم احتیاج نمیشه و ... ...

فیلیمو تو اینترنت ویدیوهاشو مجانی کرده اگه اینترنت داری حتما برو فیلمای نمایش خانگیش رو که ندیدی ببین

من خودم انقدر نمایش خانگی میبینم وقت نمیکنم تلویزیون ببینم 

فقط اینکه مثکه قراره ویدیوهای تا قبل یه ماه پیشش رو برای عموم ازاد کنه