2777
2789

من شنیدم خیلیییی خطرناکه 

با دونستن روز و ساعت و تاریخ تولد با علم نجوم میشه به سیر تا پیاز گذشته و اینده ادم پی برد

به هرکسی اعتمادنکنین و اطلاعات ندین لطفا

خودت‌باش حتی‌اگه‌کسی‌طرفدارت‌نیست ‌•|☁️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟

اره یه دور کلاس نجوم میرفتم میگفت با دونستن ساعت و اینای تولد فرد و مختصات جایی که به دنیا اومده میشه حتی به سرنوشت و نحوه و تاریخ مرگش هم پی برد

حتی به اتفاقایی که در اینده میفته یا قبلا افتاده

استاده میگفت اگه خودتون ندونین با یه سری سوالا و اطلاعات میشه ساعت تولدتونو تعیین کرد

کلا نجوم خیلی فراتر از چیزی بود که فکر میکردم

اره یه دور کلاس نجوم میرفتم میگفت با دونستن ساعت و اینای تولد فرد و مختصات جایی که به دنیا اومده میش ...

یا خدا من قبلا یه طالع بینی در مورد روز تولدم خونده بودم و دیدم خیلی درسته دیگه نمی دونستم در این حد پیشرفته هست

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570
یا خدا من قبلا یه طالع بینی در مورد روز تولدم خونده بودم و دیدم خیلی درسته دیگه نمی دونستم در این حد ...

منم فکر نمیکردم نجوم اینقد خفن باشه

گذاشتم درسام ک یه کم سبک شد کلاساشو پیدا کنم برم 

استاده میگفت مثلا میتونین یه حادثه ک قرارع اتفاق بیفته رو پیش بینی کنین و جلوشو بگیرین 

خودش ک یه منجم معروف بود چنتا کتابم نوشته بود استاد دانشگاه بود ولی یادم نمیاد اسمشو دقیقا

برام خیلی جالب بود