2777
2789

۴ سال پیش برادر زن داداشم با من وارد رابطه عاشقانه شد رابطه سالم که فقط عشق بود یک سال بعدش اومدن خواستگاری با  وجود مخالفت های زیاد عقد کردیم و روزای خوبی داشتیم تا اینکه برادرمو خانمش با هم اختلاف پیدا کردن و طلاق گرفتن انقدر این موضوع روی رابطه ما تاثیر گذاشته بود که هر روزمون دعوا بود هر لحظه به خاطر خواهرش و من به خاطر برادرم با هم بحث می کردیم تا اینکه تصمیم گرفتیم جدا بشیم جدا شدیم اما همدیگرو خیلی دوست داشتیم امشب خیلی یادش افتادم چون روز عقدمون نیمه شعبان سه سال پیش بود💔💔💔

الهی

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

برای همین این مدل ازدواجارو نمیپسندم ‌ .

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
2805

الهی اره این اتفاقات برا یکی از فامیلامون افتاد تازه طرف بچه داشت وقتی زن شوهر دعواشون میشد برادر زنه هم بچه رو میگرفت خانمشو از خونه بیرون میکرد خیلی بده 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
2801