2777
2789
عنوان

ماجرای من و خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2547 بازدید | 93 پست
نه اونطوری نگو تو ذهنش جا میوفته ک زن منم بده اونم نیش میزنه اونم دعوا داره تو هیییچی نگو بی طرف ب ...

بخدا من هیچ وقت راضی نبودم اینجور شه ولی میدونم اگه بیان من خیلی کوچیک میشم چون مادرشوهرم خیلی باسیست کلا قضیه رو برمیگردونه

بخدا من هیچ وقت راضی نبودم اینجور شه ولی میدونم اگه بیان من خیلی کوچیک میشم چون مادرشوهرم خیلی باسیس ...

اوووف سه ساعت الکی گفتم این همه😐😐

خب یاد یگیر مثل خودشون رفتار کن

انشاالله خدا ادبشون کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه میدونی مادرشوهر منم خیلی با سیاسته الان قشنگ میدونم اینا باهم روبه رو که بشن به شهورم میگه من بم ...

به شوهرت بگو هر دومون خونوادتیم ولی مهم اینه  تو طرف حق واستادی اگه منم بد میکردم طرف مادرتو میگرفتی ولی اونا بد کردن طرف منو گرفتی  ... در ضمن خواهرت دلسوزته به خودت زنگ بزنه حق نداره به من زنگ بزنه بهم توهین کنه ....

بعد هم دوستی خاله خرسه نمیخوام کسی که دلسوز داداششه آبرو زن داداشش آبرو داداشه شه می‌بره؟ خودش حرف درمیاره برا عروسشون؟ و باعث بانی بهم ریختن زندگی داداشش و بچه طفل معصومشون میشه ؟ بگو اینها دوستی خاله خرسه است .بگو قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروس رو ؟

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 
به شوهرم گفتم حالا ببین اومدن چه حرف ها که بارم نمیکنن میگه ول کن به شوخی میگیرم اشتی میکنیم تموم می ...

اگه حرف زشت زدن همین کاریو بکن که شوهرت میگه و زیر گوشش بگو فقط به خاطر توهااا 

به شوهرت بگو هر دومون خونوادتیم ولی مهم اینه  تو طرف حق واستادی اگه منم بد میکردم طرف مادرتو می ...

ممنون که وقت میزاری عزیزم برام تایپ میکنی بخدا نمدونی از کی استرس گرفته ام بخاطر وقتی که اونا میان 

اوووف سه ساعت الکی گفتم این همه😐😐 خب یاد یگیر مثل خودشون رفتار کن انشاالله خدا ادبشون کنه 

نه عزیزم ممنون که راهنماییم کردی به فکر بودی حرص خوردی خیلی ازت تشکر میکنم ولی خودمم دیگه نمیخوام مثل قبل باشم میدونی از بس از بچگی دیدم که مادرم همیشه سکوت کرده یه جورایی یاد گرفتم 

به شوهرت بگو :  اگه تو دعوت بگیریشون اونها مهمون من هستند در شانم نیست بی احترامی کنم نیاز نیس ...

فقط اونا تقربا یک هفته دیگه میان من اینو امروز که بلند شد بره سرکار قبل رفتن یه چایی دم کنم  بشبنم بهش بگم یا بزارم بعدا بگم بهش 

اگه حرف زشت زدن همین کاریو بکن که شوهرت میگه و زیر گوشش بگو فقط به خاطر توهااا 

میگم شوهرم میره سرکار اگر در نبود همسرم هرچی اومد گفتن چیکار کنم چجوری جوابشنو بدم که بد نشه اخه اونا همیشه میخوان یه حرفی از دهنم بگیرن 

قبل از اینکه بیان خونتون هم با شوهرت حرف بزن و بگو فقط به خواطر اونه که احترامشون رو نگه میداری  ...

ببین حالا اگه اومدن و اوناهم هیچ به روشون نیاوردن نشستن دور همسرم گفتن خندیدن منم که کنار چیکار کنم 

اخه شوهرمم میره سرکار اگر در نبود اونا گفتن چی 

صداشونو ضبط کن ...بعد جوری که صدای تو هم ضبط بشه ...تیکه هاشون که تموم شد تو بگو مامان جون ما قصدمون آشتی بود شما هزااارتا هم به من حرف بزنی یه دونه جواب هم نمیشنوی از من ...همچنان که خواهرشوهرم اون موقع هرچی به من گفت من جواب ندادم . چون در شان من نیست ...بعد هم بحث رو عوض کن بگو شام چی دوست دارین براتون بپزم  ....

خلاصه قشنگ حواستو جمع کن اگه مادرشوهرت حرف بدی از تو گفت به شوهرت ؛  تو خلوتت با شوهرت بگو من جلو اونها به احترام تو جواب نمیدم اونها هم فکر میکنن لابد حق به دستشونه و من جواب ندارم ولی من به خاطر تو نمیخوام کدورت پیش بیاد ... ولی از تو توقع دارم جواب حرفاشونو به تو بگم و از حقم دفاع کنم و تو باید گوش بدی و خودت از منو حقم دفاع کنی و جوابشونو بدی اگه خواستی ...اگه هم نخواستی به اونها نگو چون طرز فکرشون و قضاوتشون برام اهمیتی نداره ...اما تو همسرمی طرز فکرت راجع به من برام اهمیت داره اگه به حرف اونها گوش میدی باید به حرف های منم گوش بدی  همین 

امیدوارم خدا نگهدار زندگیت باشه خواهر، از شر مادر و خواهر شوهر بد

2810